Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP
őstag
Nem jött be a Note2. Túl nagy ez. Utcán hülyének néznek kb.
Remélem valami kedves ember benyom a modkerbe
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
aicon
senior tag
erősen gondolkodom egy ilyen készülék beszerzésén...
hogy az utcán hülyén nézek ki? lesz...om.
nekem fontos hogy lássam és tudjak rajta írni, ne üssek mindig mellé======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
zzola
titán
válasz Markizmark #8762 üzenetére
Szerintem is a méret a lényeg! Munkahelyen mindenki megcsodálja, mi ez a *rva nagy TV vagy tablet? "De jó neked, nem folyik ki a szemed a kisbetűktől"....
-
lugosi
MODERÁTOR
-
zack
nagyúr
Ennyiért nem fog könnyen elkelni.
Nekem simán megérne pár ezresssel többet egy új 0 perces, és aki ennyit áldoz rá valószínűleg másnak is, hogy ő kapcsolja be először, és az ő ujjlenyomatai legyenek rajta először a kütyün. Ennél jobb érzés nincs.
125-128k ennek a reális ára, hiába csak 1 napos.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ronson88
tag
válasz Markizmark #8762 üzenetére
Nem értem ezt a "mekkora telefonnal telefonálok" mizériát. Rátok tényleg gyakran néznek furán ezért?
Én a Note I-gyel együtt, kb. 1,5 éve használom ezt a méretet telefonként (gyakran) emberek között és még soha, senki sem csodálkozott a méretén.
Motoros cimborák (csak ők!), persze elsütötték a "vágódeszkával telefonálsz?" poént (egytől egyig szifonosok ) tavaly Donolovaly-ban, de a következő percben valahogy mindenki az én telefonomon akarta megnézni a térképen, hogy merre felé menjünk haza
-
zack
nagyúr
válasz ronson88 #8773 üzenetére
Akinek mindegy mit használ, persze hogy ráncolja a szemöldökét. Aki ismeri a mostani kütyüket, az meg elismeri a "nagyságát" hiszen most még ő "nagyfőnök". Tehát egyértelmű, annak gond a méret, akinek lövése sincs ehhez a témakörhöz.
De az, hogy azért adjam el, hogy másoknak megfeleljek...Atyaég hova jutnék. Ennél már nincs lejjebb.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
z67
őstag
Cseszegető hozzászólásból mennyi az aktuális topicrekord?
Szerintem az avatar miatti a legépítőbb jellegű.
-
lugosi
MODERÁTOR
Megkockáztatom, hogy itt valami más van az eladásnál a háttérben. Az apróban azt írja, hogy kicsomagolta, egy napig nyomkodta, visszacsomagolta (tehát gyakorlatilag nem használta), itt meg azt írja, hogy hülyén néznek rá az utcán telefonálás közben az emberek. Namost, az alatt az egy nap alatt? Ugyan már...
-
Levente
aktív tag
Pedig szellemességben pont az a legkomolyabb, csak nem érted esetleg...
A történet meg szerintem sem kerek, aki S3-ről erre váltott, annak ilyesmi nem lehet gond.
Valami van a háttérben. Ilyen gyorsan nem történnek dolgok.
Aki megvenné, tüzetesen vizsgálja át!
Főképp a méretét, lehet, hogy 8"-os, azért nagy, háhá
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
Bilux
veterán
Megjelent a magyar független XDMB2-es rom
Hungary GT-N7100 Galaxy Note II update N7100XXDMB2/N7100OXXDMB1
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
lalakov
senior tag
-
Bilux
veterán
válasz magnusheron #8784 üzenetére
Neki hiába mondod főzetei vannak.
Más:
Chainfire XDA @ChainfireXDA
Triangle Away has been updated to v2.65
Talán jó már az új bootloederhez is.[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Giovanny
őstag
Zero Defect.No Compromise !
-
Giovanny
őstag
Most a magyar a frissebb vagy a francia?
Zero Defect.No Compromise !
-
veterán
Üdv
Vodafone-os telóra,feltehetem a magyar független romot?
Ha igen akkor mobil odinnal is feltehetem,vagy pc odin?
Gondolom nem lesz semmi gond vele.[ Szerkesztve ]
-
Levente
aktív tag
Öhhöhhöh...
Ki a nagy tudású? Aki nem tudta, mit vesz? Biztosan.
Ki a kivétel? Szerintem, a te esetedben nem találsz.
Na, mindegy, jó üzletelést!
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Azért a TV előtt való nyomkodásnál vannak célzottabb felhasználási területei is, amihez viszont elengedhetetlen ez a méret.
Ha neked nem felel meg, nincs vele semmi gond. De talán nem a készülék topikja a legmegfelelőbb hely degradálni a holmit, és annak használóit.Szerk. Lehet, nem is ez volt a szándékod csak már jól fejlett allergiám van a méret miatti kritikára és magyarázkodásra.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik