Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vemy
csendes tag
Akiknek Samsungos Protective Cover-jük van azoktól kérdezném, hogy milyen az anyaga? Kemény vagy inkább gumis? Mert régebbi telóknál jártam úgy nem egyszer hogy még a felrakásnál talán nem is de a levételnél pont a tok tett kárt a mobil külsejében... megkarcolta vagy megkopott a széle tőle stb. mivel a keményebb anyagúak nagyon nehezen jönnek le. Előre is kösz a választ/válaszokat.
-
zsloti
senior tag
Xiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
zack
nagyúr
válasz szaszabee #8251 üzenetére
100% hogy tiltva van.
Kérdés milyen ügyben. Ha számla nem fizetés miatt, az annyira nem meleg...Ha bűncselekmény, akkor az a SIM ami benne volt azonnal kivesz, és eldob.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
markusz5
csendes tag
Valaki használja a kicsikét konzolként? töltöttem rá emulátorokat és ps1-es játékokkal ,super nintendo játékokkal nyomom. Sok szép emlék . Ma már retro .Bár az irányítás nem a legjobb , ugye tapicskolni kell. Ha valaki próbálta , ajánlhatna nekem játékokat . (:
-
zack
nagyúr
Nekem van. Profi cucc.
A hátoldala kemény műanyag, de a tok oldala az gumi.
Biztos nem fog kárt tenni a telefonban.Feltéve ha erről beszélsz: Galaxy Note™ II Protective Cover +, BLACK
Más:
Ma megyek a dokkolóért...
Megrendeltem hozzá ezt is, szóval már csak a monitor hiányzik hozzá, ami jövő hét elején elméletileg már nálam lesz.
1440x900, beépített hangszórós, 19"-os...
Veszek hozzá PS3 kontollert is, de ez már a jövő hónap költségvetésébe fog csak beleférni. Monitorral együtt 40k + a joy...Ennyibe fog megállni.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
penell1234
tag
Tudna valaki abban segíteni hogy telepítettem a Adobe AIR de sehol nem találom.Vagy beépült a rendszerbe?
-
zack
nagyúr
Én már tudom...kiokosodtam. A Note 2 felbontását küldi ki minden esetben full screen-re.
Olyan sráctól veszem a monitort, aki erre használta. Küldött át képeket is. Baromi szép.
1080p-nél viszont nem az igazi állítólag játékok alatt. Full screen van ott is, de a felkonvertálás miatt pixeles.
Ezért aki ilyenben töri a fejét, max 1440x900 monitort vegyen hozzá.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
imrufo
tag
Nem tudom, hogy 1080p-nél felkonvertálást használ-e, de egyáltalán nem pixeles. Most így hirtelen kipróbáltam az Asphalt 7-et, meg a Modern Combat 3-at. Teljesen jól néz ki. Mondjuk nem egy Farcry3 , de azért ugye nem egy kategória.
Viszont az 1360x768-as felbontású tévémen kilóg a kép a kijelzőről, pedig leírás szerint 480i és p, 576i és
p, 720p, 1080i kompatibilis. Elvileg jónak kéne lennie, de mégse... -
zack
nagyúr
Ki fog derülni...Van itthon egy DELL U2711 2560x1440 monitor, meg van egy 94cm 720p Samsung TV is.
Most értem haza.
Még ma megnézem.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Markizmark
addikt
Tudtok ajánlani távoli asztal appokat? Könnyen kezelhető és okos cucc kéne. Az sem baj ha ára van.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
puskint
tag
1. Átlátszó értesítési sáv AHD10.0-hoz.
2. Eredeti AHD10.0 értesítési sáv.
CWM-ből kell telepíteni az 1. zip-et; akinek nem jön be, a 2. zip-pel visszaállíthatja az eredetit.
Ki van próbálva, működik.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Az első gyorsteszt... HDMI-DVI kábellel ami itthon van, alul-felül van 2 csík az asztali monitorommal (2560x1440), tehát nem full screen és nem is meggyőző a kép minősége, de minden rajta van a képernyőn. HDMI-HDMI kábellel viszont tökéletes a képminőség, és ki is rakja full screen-be.
Eddig itt tartok. Most kotrok egy HDMI-DVI átalakítót...hátha azzal jobb lesz.(#8265) puskint
Köszönjük!
(#8259) imrufo
Ez biztos hogy nem 1080p jel HDMI-HDMI-vel. Ez az eszköz felbontását tolta ki full screen-be 2560x1440 natívra.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Sajnos HDMI-HDMI átalakítóval (DVI) sem jó. U.a. mint DVI-HDMI kábellel. Kissé mosott, nem éles kép, és alul felül csík.
Ellenben sejtem mi lehet a gond. 2560-hoz más DVI kábel kell mint a kisebb felbontásokhoz...Valószínű ezt nem tudják az átalakítók. Mindjárt megpróbálok kukázni másik kábelt, ami szabványos DVI...
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
DVI-DVI kábelt nem tudok átalakítani, mert kábel az van, de ilyen fordított átalakítóm sajnos nincs.
Pedig jó lenne...Lehet lesz még egy utam a Westend MM-ba.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
penell1234
tag
Navigációhoz tud valaki valamilyen stabil tartót és amivel tölteni lehet frankon értem ezalatt hogy jobban tölt mint ahogy merülne.Ez jó lehet amit a T-mobilnál lehet kapni? Samsung szivargyújtó töltő CAD300UBEC/STD
kép[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
válasz penell1234 #8270 üzenetére
Nekem ilyenem van és jól működik. Eboltban 3200ért vettem
Arra figyelj, h a CAD300UBEC/STD bő 4 óra alatt tölti fel a telefont, vagyis ha 4 órán belül le tudod meríteni akkor nincs értelme.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
veterán
Felrakta már valaki ezt a Android Revolution HD 10.0 romot?
Ha igen mennyivel jobb mint a Android Revolution HD 9.2. -
zsolt501
nagyúr
Úgy látszik a Vodánál ez az árengedmény sem tud elcsábítani, mert még mindig elég drága ez a telefon. [link]
Samsung Galaxy Note II
két éves Alap kategóriás előfizetéssel 187 990 Ft (-12 000 Ft)
két éves Klasszik kategóriás előfizetéssel 185 990 Ft (-9 000 Ft)
két éves Kiemelt kategóriás előfizetéssel 183 990 Ft (-1 000 Ft)
kártyás csomagban 189 990 Ft (-12 000 Ft)A T-nél: Listaáron is olcsóbb
Listaáron, előfizetés nélkül
A készülék ára:
T-Pontokban és partnereinknél:189 700 Ft
Webshop ár
5% kedvezménnyel: 180 215 F[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
HUNPSP
aktív tag
Jelen pillanatban van egy helymeghatározott időjárásos városom (legyen csak simán Budapest), illetve kiválasztottam szintén Budapestet saját kezűleg... tehát a listában kettő van, egyiknél ott a GPS jel, másiknál semmi.
Az hogy lehet, hogy mindkettőnek más adatokat tölt le? Általánosságban 2 fok különbséget szokott mérni, sőt, amikor most esőzést írta nem gps-esre, azalatt a helymeghatározottra még mindig semmit... miért van ez? Szomorú és vicces is egyben, szerencsére annyira nem zavaró, csak nem nagyon látom okát. Sejtem ha utcára is mérne, amit nagyon kétlek, akkor sem lehetnének ilyen különbségek. Legalábbis folyamatosan nem...A másik, hogy az S jegyzetes dolgokat sajnos még mindig nem tudtam visszaállítani eredeti formájukba.
Pontosabban csak egy dolgot: a kézírás felismerésnél a szövegre 'konvertálásnál'... a billentyűzet van jelen pillanatban is a felismerő helyén. Sehogy nem tudom eltüntetni, beállításokban kutakodtam, de semmi.Tudtok olyan jó programot, ami egész korrektül megtudja határozni a telefon helyzetét, és ezt böngészőből is lehet követni?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
HUNPSP
aktív tag
Pont letelt a szerkeszthetőség limitje, de hirtelen eszembe jutott, hogy azért pozitívumot is mondjak.
A fényképező módban ha az "őszi színek" jelenetet választjuk, akkor még ilyen időben is igen jó, szép képeket lehet lőni, persze ez leginkább kültérre, esetleg valamilyen irodába, nagyobb szobába való, mert így még nem lesznek túl szaturáltak sem a színek, szépek maradnak, élénkek. Nekem így kicsit tetszetősebb, mint a lehangolt szürkés árnyalatok.
Letöltöttem a Szerkesztés opció alatti eredeti Samsung-os programot, teljesen jó, korrekt kis program. Elég sok beállítási lehetőség van, jó képeket lehet kihozni a már amúgy sem rossz képekből. Persze a beállításokat mindig el kell találni. - de tényleg, minőségi képeket lehet vele készíteni, a videót nem próbáltam, de amit láttam, az viszont tényleg mind csodás volt -
A lassú videó funkciót is kipróbáltam, egyelőre 1/8-on, lassabbra nem mentem. Nem rossz, nagyon jó, érdekes dolgokat lehet vele így felvenni, és meglepően minőségin csinálja. Persze, a felbontás nem az igazi, de arra tökéletes (még jobb is), mint amire kellhet egy ilyen lassítós dolog.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
Parallaxis
addikt
Az hogy lehet, hogy mindkettőnek más adatokat tölt le?
Egyszerű a válasz, Budapest elég nagy ahhoz, hogy több időjárás állomás adatai is befuthassanak az adatbázisba. Amit fixen állítasz be, az egy átlagos érték, amit a GPS-hez/cellainformációhoz adsz meg, az meg a legközelebbi állomás értékét adja.
Vidéken még jobb a dolog, mert ha cellainfók alapján próbálkozik, akkor van, hogy a fixen beállított város és az észlelt cellainfó között 5-10 km is van (ez még a Google Now esetén vicces, mikor otthon ülve megkapom az infót, hogy ideje indulnom hazafele és 10 perc lesz a menetidő, mert egy erősebb, de jóval a városon kívüli adótoronyhoz kapcsolódva a készülék azt hiszi, hogy máshol vagyok ).
-
zack
nagyúr
Átalakítóval nem lesz tökéletes az élmény, csak HDMI-HDMI-vel. Átalakítóval mosottabb a kép, és alul felül fekete "szélesvásznú" csík látható. Használható, de kompromisszumoktól nem mentes.
HDMI kábellel 720p Samu tévén is szép a kép, akár játék, akár 720p mkv-t futtattam.Érdekes dolgot írt a Samsung Magyarország...Állítólag náluk csatlakozás után elsötétül a kijelző. Nálam nem, és ha lekapcsolom manuálisan, akkor dobja a jelet is.
Megpróbálok utánanézni, mert folyamatos kijelző mellett annyira nem lesz kóser ez így...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
imi314
senior tag
hová tűnt pár hozzászólás?
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s23 ULTRA
-
GoHarder
csendes tag
válasz zsolt501 #8273 üzenetére
Zsolti most a Media Marktban leárazták kicsit a Note 2-t is
Mondjuk ez még mindig elég drága, én ma-holnap megyek Vip-phone-nál rendeltem meg: szürke, magyar, minden gyári tartozék, 2 év gyári garanciával 158e. A bolt igényes, az eladók normálisak voltak. Annyi, hogy ez nem az LTE verzió, de nem mozgat. Mire itthon értelmes LTE hálózat lesz, tetszőleges díjcsomaghoz addigra már Note 3 vagy 4 lesz
Amikor partnerot hívtam elég furcsa volt a gyerek, úgy sutyorgott mintha fegyvert vagy drogot kértem volna nem volt szimpatikus, plusz ott 1 év bolti garival van csak.
-
zsolt501
nagyúr
válasz GoHarder #8282 üzenetére
Igen ez még mindig elég drága, igaz független, de hülye azért nem vagyok mint a reklámban
Én maradok a T-nél úgy is több éve ott vagyok és már kedvezményt is kapok még pluszban ami azért már nem kevés.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
félisten
Halihó!
Az S-jegzettel én is ráfaragtam. Éppen tegnap akartam megmutatni egy barátomnak, hogy milyen jól működik a kézírás-felismerés, de nem találtam a helyén. Vagy rajzolás, vagy billentyűzet -- nincs kézírásváltó gomb a space mellett.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
zack
nagyúr
Isten tudja mi történt. Gondolom hirdetés, vagy f@sz tudja. Vagy valaki beszólt nekem amíg aludtam.
-
treker42
tag
én sem tudom elő bányásznia kézírást, és a ceruza érzékelése sem műkszik, gyári rom..tehát ha kihúzom a ceruzát nem jelenik meg az állapotsoron egy kis ceruza ikon, beállításokban meg be van pipálva...ez miért van?
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe 4+8 Ipad Air- Lenovo A1000 és egy bedöglött WayteQ xTAB-79QCI
-
unrealnoise
senior tag
Amúgy fórmuban rohadt mód nem értem miért nem mehet ez vagy az. Ajánlások, boltok etc...
Mire letörlik már amúgy is sokan elolvasták... És amúgy is "független" a fórum a ph lapcsalád oldalain megjelenő hirdetésektől és az egész rendszertől. Szóval szvsz kár eröltetni ezt az egészet...steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
veterán
válasz unrealnoise #8293 üzenetére
Legfeljebb azt mondja a modi,hogy privátba beszéljék meg az emberek,hogy hol vették,meg miért,stb,stb.
-
zack
nagyúr
válasz unrealnoise #8293 üzenetére
Bolt ajánlásokat eddig nem töröltek.
Nyomát se látom a moderációnak, hogy miért...
Nem frankó ez így.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Fradipuma
tag
Valahol sikerült véletlenül beállítanom, hogy csak úgy tudjam feloldani a kezdőképernyőt, hogy beírok 1 jelszót. EZt valahol ki lehet kapcsolni? Nem találom sehol....
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...