Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balika333

    tag

    (#3364) F_Gergely
    Nekem több éve nem bírt ki egy telefon 2 napot. Most a P30-cal tudtam egyik hétvégén csak megközelíteni a 2 napot. Nálam is, este töltőn és reggel 6 körül veszem le, bár én este 10-11 körül teszem fel. 16-17 órát kell kibírnia. 6-8 óra kijelző?! Nekem jó ha van max 4. De automata fényerőn van, ha kell akkor világít rendesen, nem veszem le.

    (#3365) gyuri81
    Nincs gyenge térerőm se munkahelyen sem itthon. Mindig 70-80 % között van és folyamatos 4G kapcsolat (Debrecen központjában dolgozom és nem messze lakok). Az lesz, ma este csinálok egy gyári visszaállítást, mert a költöztetés nem volt jó ötlet.

    (#3366) Divinity
    Az AOD reggel 6 és este 10 között aktív, éjjelre ki van kapcsolva.

    (#3368) ollie
    Használtan, 3 hetes készülék. Gyári visszaállítást követően laktam be, de lehet a P30-ról költözés - amit ő is felajánlj - kavart be.

    (#3372) bigsee
    De mi kerül fel? Minden telefonon ugyanazokat az appokat használom, nincs eltérés. Valami gyári Samsung program szívhatja az akksit, ha sem a Huaweinél sem az iPhonenál nem tapasztalok ilyen mértékű merülést.

    Ma újra rakom, teljesen szűzen fogom beállítani, holnap este jelentkezem :) Köszönöm a hozzászólásokat és tanácsokat. :R

    Samsung S22 Ultra

Új hozzászólás Aktív témák