Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
Üdw skacok, nincs meg valakinek a júliusi maclaw cm10.1 vagy olyan verzió amiben a cm-es bootanimáció helyett a maclawos volt?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem / kérésem lenne, hogy le tudná-e valaki linkelni a mostani legstabilabb romot a telefonhoz?
Illetve még annyi, hogy a téma legelső oldalán lévő útmutató segítségével fel tudom rakni majd a linkelt romot?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
-PLevi-
senior tag
válasz ronin79 #31952 üzenetére
Szia!
De, marha nagy mákod van. Már két hónapja újra V5-öt használok, de előtte egy hónapig használtam a Maclaw féle CM-10.1-et. Most újra felébredt a kisördög és ki akarom próbálni a CM-9/CM-10.1/AOSP 4.0.4/AOSP 4.2.2 verziókat, kicsit hosszabb távon. (Értsd: nem 10-15 perc, hanem 4-5 nap) Pár perce töltöttem le a szeptemberi CM10.1-et, s most akartam törölni a júliusit.
Most még megvan a júliusi (0710, Maclaw bootanim.) plusz egy olyan, amit te módosítottál, és küldtél át. Abban viszont már cm-es bootanim. van. Melyik kell?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem / kérésem lenne, hogy le tudná-e valaki linkelni a mostani legstabilabb romot a telefonhoz?
Illetve még annyi, hogy a téma legelső oldalán lévő útmutató segítségével fel tudom rakni majd a linkelt romot?
[ Szerkesztve ]
-
csanadu
csendes tag
Sziasztok . szeretnék segitséget kérni. a telon 2.3.6. android van.sd karirol rootoltam tegnap.végig is futott .utána felakartam rá rakni a "recovery-clockwork-5.0.2.6-galaxyace-fix.et. végig ment a futtatás de ezt kaptam a végén!
E:Error in / tmp/sideload/package.zip
( status 7 )
Installation aborted.valamit elrontottam a rootolásnál mert a menüben csak a "Superuser "ikon van meg de nem halálfejes!
LG 42" LH 3000,,,,,LG BD 370,,,,,WAYTEQ HD-90CX. AINOL NOVO 7 FIRE 4.0.4 ( 20120907 TM)
-
ronin79
addikt
válasz Ra's al Ghul #31960 üzenetére
Erre egy fél éve könnyebb lett volna válaszolni - Xperion v5 de most már nem vagyok képben Ace romoknál.
-
vadkörte
addikt
válasz Ra's al Ghul #31960 üzenetére
Kövezzetek meg, de GB-ből nekem a 2012. 07. havi spanyol jön be. Simán root-olható, de ha nem akarják mókolni akkor is jó.
CM-ből a Ronin féle Xperion v4.2, vagy v5.0.
CM9/10.1.-eket inkább hagyjuk. Csak kísérletezőknek ajállom!Üdv. V. Körte
-
csanadu
csendes tag
itt a komplett leirás !
http://android-forum.hu/viewtopic.php?t=511
Galaxy ACE i Root,Unroot,CWM
HozzászólásSzerző: szornyu » 2012.10.05. 09:19
Samu Galaxy s5830i Root, Unroot, CWM,
Figyelem!
Ez a leírás csak az i jelzésű telefonokhoz jó! A telefon akkuja legyen teljesen feltöltve!
Az eredeti leírás az XDA Developers oldalán található!
Root:
Töltsük le a zip fájlt és másoljuk az SD kártyára.
Kapcsoljuk ki a telefont és a következő módon indítsuk: hangerő fel + Home + Power
A megjelenő recovery menüben válasszuk ki az install zip from SD card pontot
Válasszuk az update.zip pontot
Ha megvan, indítsuk újra a telefont. A menüben meg kell jelennie a Superuser ikonjának.
UnRoot:
Az előzőekkel megegyező eljárás csak az unroot.zip-et válasszuk.
ClockWork Recovery:
Töltsük le a ClockWorkRec5830i fájlt és másoljuk az SD kártyára.
Kapcsoljuk ki a telefont és a következő módon indítsuk: Hangerő fel + Home + Power gomb
Válasszuk az update zip from SD pontot
Válasszuk a ColckWorkRec5830i.zip-et
Ha van már CWR, akkor ne töröljük a ClockWorkRec5830i.zip-et az SD-ről, mert valahányszor szeretnénk használni, telepíteni kell azt az SD-ről!
Odin v1.85 Flash:
Kapcsoljuk ki a telefont és a következő módon indítsuk: Hangerő le-fel + Power gombok
Nyissuk meg az Odint és futtassuk rendszer gazdaként.
Csatlakoztassuk a telefont az USB-n keresztül.
A fájlokat tallózzuk be az Odinba és ne piszkáljuk a beállításokat.
Ha ez egy firmware fájl, akkor helyezzük el a PDA szekcióban.
Ha ez több fájl, akkor a megfelelő részeket válasszuk. (Samfirmware)
Indítsuk a start gombbal. Közben ne piszkáljuk a telefont! Ne kapcsoljuk ki a PC-t, és ne húzzuk ki az USB kábelt! Figyeljünk a bináris számlálóra, ez minden flashelés után változni fog!
Ha a telefon „tégla” , de download módban elindítható, akkor az Odinba tallózzuk be a letöltött PDA.tar fájlt.ClockWorkRec5830i.zip
update.zip
unroot.zip
S 5830I Downloader.rar (tartalmazza az Odint és a .pit fájlt)
Ne feledd hogy minden ilyen beavatkozás a garancia elvesztésével jár, és szélsőséges esetben a telefon károsodásához vezethet. A folyamat nem tesztelt, csak a könnyebb információ szerzés céljából lett közzétéve. Mielőtt elkezdenéd, az eredeti oldalon néz utána hogy van-e frissebb információ. Ne feledkezz meg a biztonsági mentésről.
Az oldal nem vállal semmilyen felelősséget a telefonban esett kárért.
"Mi csak az ajtót mutatjuk meg. Belépni neked kell rajta."LG 42" LH 3000,,,,,LG BD 370,,,,,WAYTEQ HD-90CX. AINOL NOVO 7 FIRE 4.0.4 ( 20120907 TM)
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Melyik a legstabilabb rom a telefonra? Illetve csanadu által leírt módon tudom telepíteni?
-
Farkas86
senior tag
válasz Ra's al Ghul #31966 üzenetére
Az a leírás 5830i re való.
-
ronin79
addikt
válasz Ra's al Ghul #31966 üzenetére
Bezonnnny, arra vigyázz milyen a teló típusa, ha s5830i akkor húzz az i-s topikba ha meg s5830 arra már kaptál választ, nem kell minden nap újból kérdezni elég olvasni - (#31963) vadkörte válasza Kenan (#31960) üzenetére
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy hol tudok Bp-n vagy az interneten új aksit venni? Milyet érdemes?
Illetve a 2.3.6-hoz tudnátok adni egy linket hogy feltegyem és leírást is segítségül.
Köszi előre is! -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Van egy S5830i ami lefagyott, és azóta nem akar bootolni. Újraraktam a stock romot download módban, de ugyanaz a jelenség.
Mi lehet a megoldás?
Köszönöm előre is!
-
-
kmarci25
veterán
válasz balazsbence #31971 üzenetére
A leírt hibajelenség alapján jó esély van rá, hogy már sikerült ráhegeszteni valami nem oda való romot, cuccot, akármit.
Egyébként ne csak a kommentelőket bántsuk, épp elég kis különbség az az i betű, ahhoz hogy az ember benézze. Ez a Samsung kis szemétkedése volt, hogy ugyanolyan külsővel, anévben egy aprócska i betűvel kiadott egy tulajdonképp teljesen más telefont."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz balazsbence #31977 üzenetére
Azért írtam ilyen finoman. Írhattam volna másképpen is, pl. "Most mit cseszegeted szerencsétlent, amikor a rohadt dél-koreai, csúcsgyártónak tartott tolvajmárka még tisztességes típus számokat sem tud adni a készülékeinek. Őszintén: Te újdonsült androidosként és fórumlátogatóként észrevennéd azt a tetves i betűt? Ahelyett, hogy segítenél leugatsz itt mindenkit."
Látod, így is lehetett volna, de nem így volt. Live and let live. Persze néha elgurul a gyógyszer, de péntek van, mindjárt hétvége és egyébként is szép az élet!
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Slyer
senior tag
ne haragudjatok, szörnyen sajnálom, de köszönöm hogy ilyen "korrekt" módon reagáltatok.
egyébként ha elolvasod te is (mint nyelvtantanár), akkor látod, hogy a téma neve, Samsung Galaxy Ace, egy szóval sincs említve hogy 5830, vagy 5830i. (igen, igen, a tesztben ott van az utolsó oldalon hogy sima, de gondoltam tudtok ti is érdemleges választ adni.
köszönöm az udvarias útbaigazítást!
-
Kercsi17
tag
Hello!
Xperion V5 van a telefonomon, hogy tudom visszaállítani a gyárit? Nagyon szuper volt, csak megválok a telefontól. Köszi előre is. -
Kercsi17
tag
Annyi kérdésem lenne még, hogy ha felraktam a gyári romot, akkor kell még unrootolni? Vagy az visszaáll ilyenkor magától? Köszi
-
gkawka
tag
Van egy kis problémám, nem tudom találkozott-e már vki vele:
Most raktam fel az Xperion v5-öt, amivel nagyon meg is vagyok elégedve. Azonban a hívás közbeni hangerő nagyon halk. Eddig se a gyári Samu rommal, se más Cyanogen romokkal nem volt ilyen gondom. Van vkinek ötlete, hogy mi okozhatja, hogyan orvosolható?
Előre is köszönök minden segítséget!
-**- szarnak, kárnak nincs gazdája -**-
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Tmobileos gyári amire egy gyorsabb, memóriabővítés kompatiblis rendszert szeretne a tulaj, erre a cm7et találtam megfelelőnek, ennek is a ultimatumv3.0 változatát. Amennyiben ennek a telepítését úgy ütemezem, hogy:
1. Clockworkmod recovery feltelepítése
2. CWM recoveryből wipe data/cache/dalvik cache
3. CWM recovery/Install zip from sd/TheUltimatum(V3.0_Final)[-The'A'Factor].zip
4. Reboot system, akkor várható e komplikáció ezen lépés után?Még nincs kézben a teló, és nem is lesz abban sok ideig, úgyhogy szeretnék 100%-ra menni. Odinozásig nem kéne eljutni
[ Szerkesztve ]
-
ktomcat
senior tag
válasz Farkas86 #31993 üzenetére
s5830 Nekem az I-s van, bárcsak a simát adták volna helyette... Na szerencsére brick nélkül felment az opp, viszont a cronmodos memóriabövítésre nemműködik a playstore (error 492). Multiformatter sem oldja meg (nálunk az megoldja) csak a teljes wipeos formatos friss ziptelepítés. Link2sd-re nem reagál :S Mi mással lehetne elérni a telóbővítést?
-
ktomcat
senior tag
Cserelnem az I-met simara:[link]
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
-
ktomcat
senior tag
válasz kmarci25 #31998 üzenetére
tudom h az regebbi de meg mindig jobbnak tunik mint ez, ujra meg nincs keretem (2evente valtok max es ezert elkertek 40-et...). valamint hiaba regi, az amelyiket nyustoltem eleg gyorsnak es stabilnak tunt. tnap voltam vele mobilosnal ott hulyenek neztek h miert akarom regebbi tipusra cserelni aztan aztmondta beveszi 12-13ert es radobok egy 10est akkor vihetem a simat..
-
ronin79
addikt
válasz ktomcat #31999 üzenetére
Na pont erről beszéltem, eladod 13-ért és még rádobsz egy 10-est sima ace-re az nagyon gáz lenne. Ennyi pénzért vehetsz használt ace2-t, dual proci, 768ram és a kijelző is jobb meg van rá hivatalos JB 4.1.2 is. Nem tudom nálatok milyen árak vannak de itt szlovákiában 22-23e Ft -nek megfelelő eu-ért simán veszel használt ace2-t vagy más telót is hasonló tulajdonságokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- Interactive Brokers társalgó
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.