Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoolee10
csendes tag
A gyári garanciát hogyan lehet kiterjeszteni?
Egy linket tudtok esetleg?Üdv Zoolee!
-
ronin79
addikt
válasz DjShockh89 #31098 üzenetére
Holo plus a playen szét van írva, de ha belemész a beállításaiba akkor ott is látni mihez kell a plus verzió.
Témázni lehet, rengeteg téma van playen is cm7-re meg pl. itt is. Annyi a gond, ezekhez a témákhoz le kell cserélni a settings.apk-t mivel olyan menüpontokat tartalmaz ami az eredeti cm7 beállításokban nincs benne, úgyhogy nem fogja lecserélni a zárképernyő, témák, teljesítmény, stb. ikonokat.(#31104) zoolee10
Usb jig - download mód elérésére ha a teló úgymond halott.
-
gyu456
tag
Sziasztok!
Melyik ROM-ott ajánljátok hosszú használatra, ami stabil is?
Ha írók, tisztelj meg annyival hogy válaszolsz legalább!!!
-
oz82
senior tag
Hmm... az akksi veszett jól bírja (Gold), picit lassan ébred a teló, de egész használható, a wi-fi szarakodik (random restart) itt is (mint az erickas0310 és hasonlók), illetve Pöstön kellett a navi és bekapcsoltam a gmaps és helyszolgáltatások és restart lett a vége mert megállt minden... De azóta nem jött elő, ilyen első használatos bug lehetett. Szóval belakva, 35-40 appal még tök jól megy egyenlőre.
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
zoolee10
csendes tag
válasz ronin79 #31105 üzenetére
Ha szerzek egy usb jig- et tuti hogy el tudom érni a letöltö módot? Mert akkor nem viszem szervizbe! Sajàt hülyeségem miatt amit csinàltam a teloval.
Hiába terjesztettem ki a garit. Ha a szervizben megoldják hogy èletre keltik ugyse csinálják meg gariba. Gondolom!?Üdv Zoolee!
-
ronin79
addikt
válasz balazsbence #31108 üzenetére
Engedélyezni kell a beállításokban (SecSettings.apk - apk manager-decompile-bla-bla) de tovább tart leírni, mint az egészet megcsinálni Telepítsd ezt
(#31109) zoolee10
Nemtom, sose használtam még, de ha nem reagál a teló semmire akkor ez még segíthet.
-
Nau
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésben szeretnék tippet vagy segítséget kérni, hogy pár napja szoftver frissítettem a Galaxy Ace telefonomat - GT-S5830i (2.3.6-ra - Gingerbread) simán wifin keresztül, amivel nem is volt semmi probléma, viszont amit észrevettem, hogy lezárt képernyőnél, ha nem fogadott hívás vagy SMS érkezik a szép kis piros körös ikon a korábbi verzióhoz képest - amikor középre helyezte - most a frissítés után oldalra csúszva jelenik meg (tudom ez nem egy eget rengető probléma, csak engem zavar picit ). Van valakinek ötlete, milyen megoldással lehetne ezt "javítani"?Köszönöm előre is a segítséget.
-
ronin79
addikt
Ismerős kérdés, mintha már olvastam volna másik fórumban Le kéne cserélned a framework-res.apk-t másik verzióból Root explorerrel vagy Aroma file managerrel. Az eredetit előtte jó lementeni ha esetleg bootloopolna. Amúgy ha i-s verziód van akkor inkább az i-s topikban kéne kérdezned, ez itt az s5830 és a többség itt valam custom romban utazik
-
gyu456
tag
Tudna valaki valamit ajánlni? Kérhetném linket is adj mellé
Ha írók, tisztelj meg annyival hogy válaszolsz legalább!!!
-
Grande Ale
őstag
Feltettem a CM 7.2-őt a barátomnak, ez a legfrissebb stabil, igaz? A google apps települt, lett market, minden más google alkalmazást onnan kell leszedni? Nincs se gmail alapból, semmi...
-
DjShockh89
tag
válasz Grande Ale #31115 üzenetére
Akkor nyilván onnan kell..
-
ronin79
addikt
válasz gyu456 #31114 üzenetére
Én ajánlok egy jó hideg sört, ezzel járnál a legjobban de a korábbi kérdésedre Touchwiz Revolutionized habár már csak a 3.1-es verzió érhető el, amit enyhén nagyon félresikerült a quickpanellel. Stocknál megérteném de egy CM9-ben
(#31115) Grande Ale
A stable több mint egy éves, nightly meg márciusban leállt úgyhogy frankón friss az tuti főleg ha gappsból Market települt Play 4.1.6 helyett
-
DjShockh89
tag
Mitől lehet annak az oka ,hogy olykor a face meg a filekezelő appok hirtelen leálnak?szokásos sablon szöveggel..kényszerbezárás..
-
mmske
csendes tag
Hali!
Újra raktam a telefonomat odinnal one package módszerrel, de már 20 perce a boot animáción kivűl nem csinál semmit. Nem először csináltam ilyet, előtte egy custom rom volt rajta. Valaki tudja mi lehet a probléma?!"A számítógépes technológia alkalmazása annyi, mint megtalálni a helyes csavarkulcsot, amit ráerőltethetünk a helyes csavarra."
-
mmske
csendes tag
válasz KurtCobain #31128 üzenetére
Köszönöm !
"A számítógépes technológia alkalmazása annyi, mint megtalálni a helyes csavarkulcsot, amit ráerőltethetünk a helyes csavarra."
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Elbúcsúzni jöttem! Megköszönni mindenki segítségét, aki türelmesen segített, még ha sokszor érthetetlen is voltam! Roninnak külön köszönöm a legstabilabb romot. Az Xperion v3-at használtam ahogy publikussá vált. Az Ace-t azért váltottam, mert a kijelző kicsivé vált használat közben. Ezért lecseréltem imádott Galaxy Ace-em egy ZTE Blade Super-re. Mégsem Sony Xperia L lett, mert azt csak online megrendelés esetén tudta volna a szolgáltató megfelelő árban adni. Én pedig régi vágású vagyok és jobb szeretem az ilyet személesen intézni. Így lett a 4,5"-os ZTE, ami képen nem olyan szép, mint élőben.
Na szóval száz szónak is egy a vége, még egyszer mindenkinek nagyon köszönök mindent!https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Sir Sparrow
tag
Sziasztok!
A múltkori jelentkezésem óta a segítségetekkel Rootoltam a telóm (gyári android v2.3.3) (a nokiás gyik alapján) és felraktam az avast-ot. Felraktam a Titanium Backup-ot is és egy-két dolgot átpakoltam sd-re, néhány "haszontalan" dolgot pedig jegeltem. Az avastnál pedig néhány app kivételével kilőttem a netet a tűzfal segítségével.
A problémám most az, hogy azóta próbáltam felrakni két programot (újabb verziót a jelenlegik helyett) és mindkettőnél azt írja ki telepítési folyamat végén, hogy "Az alkalmazás nincs telepítve". (az apk-kat SD-ről próbáltam telepíteni, nem GooglePlayről).
Mi lehet a gond? Ötlet? Vmit jegelhettem vagy a avast tűzfal blokkolhat vmit, amit nem kéne?
Köszi! -
DjShockh89
tag
Stabil és megbízható CM9 romot tudna nekem ajánlani valaki?!
-
akcsy
tag
Sziasztok! Van a családban egy Samsung Galaxy Ace (GT-S5830) telefon... Gondolom nem egyéni probléma, de...
A telefon egy hatalmas lassulásba kezdett, maximum anno Angry Birds, Szókirakós futott rajta, semmi komolyabb nem, netezést is WIFI-vel látott nagyon néha... A probléma a következő, a telefon lassan betölti a 2 évet, de (garancia már lejárt) hatalmas lassulás következett be nála, szóval, mire bemegyek a névjegyzékbe vagy hasonló, nagyon lassan akarja megnyitni, az üzenetgyorsítás se a szokott, szóóval minden!
A telefonon csináltam egy Factory Resetet, majd frissítettem 2.3.6-os androidra... A telefon egy hétig jó volt, utána most szintén elkezdte ezt a hihetetlen belassulást(azóta csak egy szókirakós letöltéséig látott netet)... Egyébként az üdvözlő, elköszönő Samsung animáció is akadozik rajta...
Tudnátok valami megoldást rá? Előre is köszönöm! -
flash-
veterán
ugyan már nem ace-telefonom van egy ideje hanem advance de valaki írta a topicba hogy nem találja azokat a rendszer appokat amiket mindenképp érdemes lejegelni mert nagyon merítik a telefont(nokiaprogramokról törölték a képet)
nos itt a lista -
L_YKing
addikt
Sziasztok!
Download módba raktam a telefont.
Ilyenkor mi van? Le akartam törölni mindent de véletlen ez jött be , gondolom elnyomtam.
Hogy lehet olyan módba rakni , hogy gyári állapotba rakjam a telót?Teló típusa Samsung galaxy ace gt s6802
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
maláj
addikt
nos urak kellene 1 kis segítség (mint anno a király linda nevezetű egyénnek )
törölni akartam mindent a telefonról mert eladom
beállítások \ mindent visszaállít gyári állapotba ...
kiírta, hogy invalid path dev null vagy valami ilyesmit
akkor mondom legyen reboot
bele cwm-be
ott wipe data / factory reset
wipe cahce partition
reboot system nowés azóta a boot anim-nál nem megy tovább
-
maláj
addikt
válasz KurtCobain #31139 üzenetére
XPERION-V4 volt ...
de most megpróbálkoztam feltenni az 5-öst
ilyet még nem csináltam úgyhogy izgulok nemkicsitszerk: még talán müxik is
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
válasz KurtCobain #31141 üzenetére
ez alapján a 9 lépés ment teljesen simán
-
bozont
veterán
Az mitől lehet, hogy az alkalmazások frissítésénél 498-as hibakódot kapok? Neten találtam pár lehetőséget a megoldásra, de nem működtek. Jelenleg a 4.1-es Xperoin van fent egy ideje.
-
bozont
veterán
válasz KurtCobain #31144 üzenetére
Na de nem az lenne a lényeg ezzel a kibővített belső memóriával, hogy ne történjen ilyen? Azért adtam 1GB-ot, hogy még véletlenül se teljen be, de még a felét sem használtam fel.
Most megpróbáltam, hogy töröltem sok felesleges appot, de még mindig nem jó. Ha le is tölti a frissítést, akkor meg azt mondja rá hogy Érvénytelen csomagfájl.
Ami még érdekes, hogy ha új alkalmazást telepítek, azzal meg nincs probléma. -
törölt tag
Sziasztok!
Tudna valaki küldeni egy leírást, hogy miként lehet sd kártyából lecsípni párszáz mb-ot és belső memóriaként használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest