Új hozzászólás Aktív témák

  • Pano

    addikt

    válasz Vitaqo #1989 üzenetére

    Ha megakarod védeni a telefont: Spigen, de elég vastag lesz tőle a telefon, még a vékonyabb tokjuktól is.

    Ha a hátlapi üveget akarod csak védeni, de szép maradjon a telefon és megmaradjon az ergonómiája: Samsung Clear Cover. Átlátszó fényes műanyag, ezért szintén kicsit csúszós tud lenni. Gyakran kell tiszítani, mert a kézen lévő természetes zsiradékot össze tudja gyűjteni és akkor elég undorítóan tud kinézni a hátulja.

    Ha köztes megoldást akarsz, ami némileg véd is, meg azért vékonynak mondható: Nillkin Super Frosted. Kicsit furán néz ki a telefon tőle, szerintem, de jó a fogása, a sarkokat védi.

    (#1992) Zeth: Igen, sajnos az akku ami nekem se nagyon tetszik a telefonban. Egy iPhone-nál azért még mindig jobb, de nem egy bajnok :D A napot minden körülmények között kibírja.
    AOD tényleg sokat tud zabálni, sajna, ha nincs sokszor az ember zsebében/táskájában a telefon (mert ugye akkor kikapcsol). Nekem is megeszi a teljes akku idő kb harmadát (25-30 százalékot, fényviszonyoktól függően). Mondjuk nekem egész nap telefonállványban áll a telefon az íróasztalomon, így mondhatni egész nap megy az AOD, reggel 7-től este 9-ig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák