Új hozzászólás Aktív témák

  • Neleta

    tag

    Sziasztok!

    Nálam nagy gond van az Alwas on Display-jel! Most frissítettem az android 11-et péntek éjjel 1-kor, és úgy tűnt, hogy minden ok. Aztán du.-ra nem találta a 2 SIM kártya közül az egyiket, és automatikusan a sorrendet is megváltoztatta. 1-2 alkalmazás lefagyott, de nem tűnt fel más probléma. Egészen a mai napig.
    Mikor bekapcsol az Always on Display (ahogy eddig is szokott), el kezdenek vibrálni azok az ikonok, amik a kijelzőn láthatóak: óra, dátum, töltöttség, stb., és az egész kijelző is. Aztán idővel pedig beáll olyan képpé, ahol vízszintes csikozódás látható a "fekete" kijelzőn, a háttéren, ami nem is teljesen fekete.
    Amiket próbáltam:
    - Újraindítottam többször, semmi.
    - Az addiktív fényerővel játszottam, nem használt.
    - Töröltem az alkalmazás gyórosítótárból az adatok, illetve kényszereállítást is alkalmaztam.
    - A fejlesztői beállításokban ki van kapcsolva a hardverréteg-frissítés (vhol ezt is írták, hátha).
    - *#0*# kóddal teszteltem az összes funckiót, mind működött. Ami itt érdekes lehetett: black, green, blue, red színek, illetve a touch is megfelelően működött.

    Ilyesmi az én problémám is szerintem: https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-C/Samsung-Galaxy-C9-Pro-Always-On-Display-Blinking-Flickering/td-p/771213/page/2

    Amit még tudni kell, hogy tegnap megmostam picit vizzel és szappannal (az ujjam segítségével) a kijelzőt, és lehet, az tette tönkre?
    Egyelőre máshol nem látom ezt a hibát, csak egyszer vibrált egy pillantra a massenger alkalmazásban, ahol sötét mód van beállítva.

    Szerintetek ez szoftveres, vagy hardveres hiba?
    Mit lehetne csinálni? Gyári visszaállítás segítene?

    Villog, majd a háttér fekete fény világosabbá válik, és végül beáll erre az állapotra:

    Tudtok nekem valami tanácsot adni, mit lehetne tenni? Mi lehet ez? Illetve volt-e másnak is ilyen problémája?

    Samsung S20FE, Huawei Watch Fit

Új hozzászólás Aktív témák