Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy A5 2016 Topicösszefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
válasz horvat.erika #4208 üzenetére
Kedves Erika... majd nezzd meg a 7esben milyen van es akkor meglatod mire gondolok...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
ovics
aktív tag
válasz horvat.erika #4211 üzenetére
már csak azt nem értem, hogy ezért mért regisztráltál, hogy első két kommentbe idegyere és oltsd az embert azért mert neki más szempontjai vannak mint neked? O.o
nem lehet az összes újítás olyan hogy eldobod a hajad, mert akkor előbb utóbb mint tudsz mit újítani. de azért magyarázzad csak a 3210-es telefont, végül is most jön a refresh[ Szerkesztve ]
-
rvgy75
aktív tag
Garancia nem ugrik . A kit kat meg sztem pont hogy nem jo tabletre. Legalábbis arra ahol kicsi a belső memoria. Én általába azon torrentezek és kit kat alatt elég nehézkes volt használni a sd-t.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
Reverting
őstag
Sajnalom h szobaltam veled... Erika... )))) nem mutatom meg...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
rvgy75
aktív tag
válasz horvat.erika #4215 üzenetére
Elhiszem hogy neked tökéletes. Nem vitattam azt se hogy a te tabodon jol fut.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
rvgy75
aktív tag
válasz horvat.erika #4234 üzenetére
Itt nem lesznek tippek, trükkök A5 topik már csak ilyen unalmas marad. Hálisten
-
Dimebag88
aktív tag
válasz horvat.erika #4273 üzenetére
Azért árra én is valóban kíváncsi lennék hogy mi alapján döntik el a szolgáltatók hogy mit írjon ki a telefon a hálózatra
A madár az ász!
-
Dimebag88
aktív tag
válasz horvat.erika #4277 üzenetére
Az is lehet igen Én még szoftverre is gondoltam Mert én rootolva vagyok és vagy egy olyan csomag amit ha telepítek akkor LTE-t ír!Ha uninstallálom akkor pedig 4g-t Ha legközelebb lesz dolgom a telekomnál akár személyesen akár telefonon tuti ráfogok kérdezni
A madár az ász!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Windows 11
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest