Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugynok
senior tag
Sziasztok!
Beköszönnék, asszony 4A PRO-jàt cseréltük egy ilyen vasra Sajna nincs nano sim-ünk és kicsit vàrnunk kell, míg eljutunk egy normàlis t-pontba...
-
Bl.Gyo.
őstag
csodálkozik a f... csak felbosszantott hogy megállíthatatlanul csinálta azonnal ahogy ráböktem.
de rákattintottam kíváncsiságból, nem vettem észre azt a menüt előtte gondoltam én naív előtte még kiírja hogy melyik verziót fogja letölteni (hogy melyik számít a legújabbnak) csak egy szimpla informálást vártam pl. "A MIUI 10.3.5 letöltésre kerül. (yx MB) Folytatja? Ok - Mégse . de nem. onnantól elidult a lavina, le van szarva minden...[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
válasz metal 17 #4355 üzenetére
Vàgni nem merem, ha elbaxom kuka. Rendelni nem tudom lehet-e, mert céges flottàs. Asszony nevén van, ő kell hozzà, viszont 2 héten belűl szülünk Budaörsön hagyjuk a t-s boltot, legközelebb Allee a normàlis, de csak ezért nem ugràlunk. Nevét is àt kell iratni, összehàzasodtunk nemrég. Szóval idővel meglesz
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz darkmann #4343 üzenetére
Ahhoz képest nem lehetett felrakni rá mert a chrome elméletileg betiltotta a reklám blokkolást. Maradok a kiwi browsernél. Egyébként a fos adblockot nem csípem,én ublock orgint használok.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Valaki megtudná mondani hogy milyen SAR értéke van a készüléknek?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
30z.Samu
félisten
-
Gloob
addikt
válasz Luck Dragon #4362 üzenetére
Igen, egy netes keresés biztosan tudja. Egyébként meg mire jó az? (tudom mi az a SAR, mielőtt megmagyaráznád)
Samsung Galaxy A52S
-
Bl.Gyo.
őstag
Nem. próbáltam. ez nem egy szimpla letöltés a webről amit le lehet állítani. ez a frissítés menüből történt, próbáltam mindent közben, értesítési sávból is, nem volt semmi opció a leállítására.
vagy ha esetleg tévedek szivesen látnék egy képet arról az opciórol."Redmi Note 7 Xiaomi.eu Dev weekly rom" ja, ezen lehet van ilyen opció. nekem full gyári a MIUI.
[ Szerkesztve ]
-
Gloob
addikt
válasz Bl.Gyo. #4367 üzenetére
Mondjuk én nem vagyok ebben mérvadó, mivel Xiaomi.eu Developer weekly romot használok. Nálam, ha van frissítés, az is leállítható a leírt módon. Lehet, hogy a gyári romon nem. Már régen volt nekem olyan. 😀
Egyébként, ha frissíteni akarsz, akkor miért nem töltöd le a készülékednek megfelelő romot, és betallózod pontosan ott a 3 pöttyös menü alatt.Samsung Galaxy A52S
-
Bl.Gyo.
őstag
annyira nem akarok. csak nyomtam egy keresést az update menüben hátha megjött nekem is. és megláttam azt a menü pontot amit előtte nem vettem észre, kiváncsivá tett, ráböktem és elindította a lavinát, pedig csak egy kicsit több infót akartam megtudni a "legújabb verzióról" amit le töltene. és bumm!
-
Pityu.
nagyúr
Azt hiszem kezdek elégedett lenni a telefonnal használati időben,igaz befagyott a képernyő idő mérés meg a tétlen idő mérése de már leszarom érzetre elég jó azt hiszem,tegnap is egy csomót fotóztam és azt hiszem tegnap előtt töltöttem,most raktam töltőre a telefont 25%-al igaz néha be be kapcsoltam a repülő üzemmódot meg éjszakára legtöbbször kikapcsolom meg ilyesmi de most nem rossz
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Bagoly01
senior tag
Akartam újra venni egy Note 7-et, erre minden olcsóbb helyről kifogyott a készlet.
-
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #4373 üzenetére
Tessék
[link] -
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #4377 üzenetére
Igazán nincs mit
-
Mercutio_
félisten
Jól látom, vegyesek a benyomások az új stabil global rom frissítésről, vagy alapvetően rendben van, csak elvétve 1-1 teló viselkedik vele furán? (miui együttható )
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
betyarr
veterán
üdv!
tesómnak van most note 7 pro telója bő 2 hete.az a helyzet,hogy panaszkodik az akkura.nagyon gyorsan merül még akkor is ha nem használja különösebben (naponta pár rövidebb hívás,wifi,mobilnet,bt kikapcsolva,szóval nincs bazirgálva).a nadrágja oldalzsebében hordja,már kikapcsoltam a felemelésre történő kijelzőbekapcsolást és a duplakoppos ébresztést,de ugyanúgy gyorsan merül.nekem is volt xiaomim,már több is,tisztában vagyok vele,hogy a miui étvágya nagy,de azért egyik sem merült ennyire,ilyen (vagy valamivel több használat esetén) használat mellett 3-4 naponta kellett töltenem.tudnátok tanácsot adni?sajna a 14 napos elállás már nem játszik,mert letelt ez az idő.
-
junkpod
veterán
A nezavarjanak módot lehet valahol időzíteni? Régi telóm tudta ezt és be volt állítva éjszakára.
Box's don't touch!
-
maczera
aktív tag
válasz junkpod #4386 üzenetére
Időzítés: Beállítások - Hangok és rezgések - Néma/Ne zavarjanak - A bekapcsolás időzítése
Ezen kívül a Beállítások - Hangok és rezgések - Néma/Ne zavarjanak menüben a Bejövő hívás engedélyezése pontban azt választottam, hogy a Kedvencek névjegyzékben szereplő számról Ne zavarj módban is hívhassanak (pl. közvetlen családtagok).
-
pecccccccca
őstag
válasz betyarr #4384 üzenetére
Üdv.
Nekem is volt ilyen egy két napja. Még forrósodott is a telefon.
Nekem helyreállt két restarttal. Először simán, másodszor pedig 100%-ra feltöltött állapot után ki-be kapcsolás. Én ezt még huawei-nél szoktam meg. Úgy reseteli az akku adatokat.
De app is okozhatja. Valami futhat a háttérben. Meg kéne nézned, hogy a futó appok közül mi sz.pja az akkut.Humorban nincs helye tréfának!
-
Mercutio_
félisten
válasz betyarr #4384 üzenetére
Még a zsebmódot is kapcsold be (beállításoknál felül a keresősávba beírod, hogy "zseb" és feldobja, rátapicskolsz egyből abba az almenübe dob.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
rsf
senior tag
Nálam az értesítések mintha rosszabbul működnének, de a közelség szenzor mintha jobb lenne hívás közben mint frissítés elött..
“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
betyarr
veterán
köszi a tanácsokat!a google szolgáltatások elég rendesen szívták az akkut.több mint 50%ot mutatott.most toltam egy gyorsító tár ürítést.remélem megoldja.
-
betyarr
veterán
szerintem ez az.nem egy újkeletű bug ez,mert az előző telóm,az op 6t-m is csinálgatta időnként,igaz nem ennyire durván,de azért ott is szipkázta az akkut rendesen.és ezt valamikor idén február-március körül tapasztaltam.
lehetett is volna annyi eszem,hogy egyből ezt nézzem meg.bár,mentségemül szolgál,hogy nem én használom a telót,a tesóm meg nem ért különösebben az ilyen dolgokhoz.ő csak használja.
egyébként a 6t-nél az is elég volt,ha ürítettem a gyorsító tárat és időnként újraindítottam a telót és az "megoldotta" ezt a gondot.a 7 pro-nál meg kiderül majd.most töröltem egy gyorsítótárat,újraindítottam,de még így is 16-17%-ot mutatott a 6t esetében azért ez a gyorsítótár ürítés+reboot kombó jelentősebb eredmény volt,mert ott azért visszament a play szolgáltatás fogyasztása 2-3%-ra.
remélem mielőbb javítják ezt a bugot,mert én ajánlottam a 7 pro-t a tesómnak -
-
Miksa1
csendes tag
1) Ilyen, vagy hasonló mágneses USB type c kábelt használ vki?
Mik a tapasztalatok? Érdemes beruházni ilyenbe?
2) Nincs időm visszakeresni, de vki küzdött a Duo letiltásával. Ezt próbáltad?
1. Play Áruház elindítása > Menü (3 vonal, fent jobboldalon) > Súgó és visszajelzés
2. Keresés ikonra kattint > "disable" > Delete or disable Apps on Android
3. Tap to go to Application SettingsFigyelgetem még, de nekem egy újraindítás után a global stable 10.3.2.0 megtartotta a Disabled beállításokat. (a "Force stop" is itt van)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest