Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
-
t_a_m_a_s
addikt
Sziasztok,
ha valaki esetleg sosem használta és eladná a gyári szilikon tokot, én vevő lennék rá...
Holnap majd jól beletépünk...
-
pecccccccca
őstag
válasz Plug Life #4148 üzenetére
Nem. Úgy nem próbáltam, de szerintem semmi különbség nincs az elsődleges és a másodlagos foglalat közt. Ha lenne akkor az azt jelentené, hogy aki SD-t is akar használni annak le kéne mondania mondjuk a jobb net sebességről vagy ilyesmi. Nem hiszem, hogy elkövetnék ezt a hibát.
Humorban nincs helye tréfának!
-
azimut
aktív tag
válasz pecccccccca #4114 üzenetére
Senki nem ír semmit. Megpróbálod (akár most) a pc-ről a mi unlock-ot, lefut az első csík, majd a második, ekkor írja ki felül, hogy nem sikerült, x óra múlva próbáld.
"Az kizárt, mert nem tudom."
-
azimut
aktív tag
válasz paolinho #4140 üzenetére
Nagyon köszi, mindenre nyitott vagyok. A newpipe-re bukkantam először, a reklámmentesség lenyűgözött, pl bt hangrendszeren hallgattam zenét, amikor beleüvöltöttek a reklámok. Lehet körberöhögni, de néha klasszikus zenét is hallgatok, ilyenkor zavaró.
A sötétített képernyővel működés hasznos lehet. Tehát Vanced
"Az kizárt, mert nem tudom."
-
Haligali
tag
Üdv! Note 4X-ről terveznék váltani Note 7-re, ha valaki megnyugtatna, hogy a fényképező része alkalmas hangyák, szúnyogok elfogadható (nem kell, hogy profi, minden szőrszálacskát külön mutató) minőségű makró képek készítésére.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Haligali #4162 üzenetére
úgy 10cm-ig képes fúkuszálni élesre, onnantól bele lehet zoomoli ami szintén jó minőségű képet eredményez evvel a szenzorral. Nem igazán makró barát a készülék. de ha lesz időm csinálok így képet hangyáról vagy valamilyen bogárról és megmutatom itt milyen lesz. aztán eldöntöd jó e.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz vadászcsiga #4165 üzenetére
És mit várjon az ember egy 400EFt os telefontól,mert hogy azok sem jobbak annyival... Egyébként anno facebook csoportban láttam egy nagyon frankó makrót előtét lencsével xiaomi redmi note 5-östől munka is volt a képben de szégyenkezni valója sem volt pedig csak "60EFt-os telefon"
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz vadászcsiga #4167 üzenetére
Hát én nézegetem folyton őket meg a velük készült fotókat,de azért akkora ugrást nem látok ,tessék ott van hátul a samsung szenzor
Ha ugrást akarsz akkor nem 400EFt os teló kell vagy flagship vagy mi a tököm,hanem minimum egy dslr
Te kicsit túlságosan lenézed ezt a 60EFt os telefont.[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
Nem akarok a védelmébe kelni, de valóban sokkal jobbakat tudnak ennél a flagshipek.
Most, hogy többet használtam már ezt a készüléket sokkal jobbnak látom pl. a Mate 10 Pro képeit. Vagy visszább megyek. A P9-em is szerintem tudott ennél jobb képeket csinálni.
Felesleges méregetni más telefonokéval a kameráját.
A maga árfekvésében ez egy jó telefon, de nem véletlenül drágábbak a drágábbak...BI.Gyo
A mai napig versenyképes a kamerája.
Pár N8 kép. Még mindig megvan a polcon. 😀[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz pecccccccca #4170 üzenetére
Hát én elég sok képet megnéztem elég sok telefontól de akkor sem volt akkora nagyon nagy különbség.A drágábbak meg nem csak emiatt drágábbak...
-
fene_vad
senior tag
válasz pecccccccca #4147 üzenetére
nekem pedig az elsődlegesben SIM és SD kártya is van, másodlagosban ugye csak SIM, és így is jó ;)
-
pecccccccca
őstag
Voltak flagshipjeid?
Nekem voltak. Több féle is. Ne vitázzunk szerintem erről.
Abban igazad van, hogy talán nem 100 ezrekben kellene mérni a különbséget, de nem vitatható el a flagshipek kameráinak magasabb mértékbeni tudása.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz pecccccccca #4175 üzenetére
Ha nem is voltam olyan hülye,hogy meg vegyem őket de javításon volt nálam és próbálgattam is őket
-
vadászcsiga
félisten
válasz pecccccccca #4175 üzenetére
Attól tartok hogy nem.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz pecccccccca #4178 üzenetére
Nem mondtam,hogy nem érzem a különbséget de nem olyan hatalmasat amit leírtál
Viszont ha fényképezőgép szempontjából nézem a képeket akkor elbújhat még a zászlós hajó telefon is
[ Szerkesztve ]
-
Bagoly01
senior tag
Hát az az igazság hogy Google kamerával jobb képeket lehet vele összehozni mint a Mate 10 próval.
Nekem is volt mindkettő. Gyári kamerát el kell felejteni az tény, de már más szelek fújnak. Sőt merem állítani hogy sok flagshipnek odavág! De csak is g-cam.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Én nem értem már ezt az egészet,google play automatikus frissítés letiltva,mégis valamit mindig lefrissít mire észre veszem. Akkor az összefoglalóban lévő Activity launchetrel tiltottam a google duo-t meg a google chromot és ni ni megint kik vannak a google playban?
Hát megint az a két köcsög,lehet ezekkel mit kezdeni? Egyiket sem használom,bezzeg a gmail,google filmek meg ilyesmi marad letiltva de ez a kettő nem bír magával. Nem értem a google miért akarja rá kényszeríteni mindenét az emberre ha valamit pl nem is használ.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Ja és már mind kettő fent is van a telefonon,hogy rohadna meg a google.
-
betegphiu
senior tag
Sziasztok.
1.: Elkezdtek jönni ilyen fos üzenetek, meg hogy "Elvira 20 km-re lakik tőled és kiverné neked"
Mit lehet ezekkel kezdeni?2.: Melyik az ajánlott jó böngésző?
3.: Nekem fel van rakva a g-cam ( 6.2.030.2444457635)
Hiába nyomom az exponáló gombot, nem csinál képet. A videó része nem működik. Másnak is van ilyen hiba? -
_stick_
őstag
-
30z.Samu
félisten
Ez nálam is megvan, holott én is beállítottam hogy majd én elindítom a frissítést, ha akarom. De olyat is csinál, hogy lefrissít két dolgot, majd a többinél kiírja hogy frissítés érkezett... Én nem tudom, hogy ez az Android vagy a MIUI hülyesége. Nem akarok ócsárolni a rendszert, félreértés ne essék, de vannak fura dolgok.
Sic Parvis Magna
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest