Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz audi100td #1169 üzenetére

    Én azt nem tagadom, hogy akadnak jó zenék manapság is, de nagyon kevés. Nyitott lennék én a jó zenékre ha lennének. A Magyar Hip-Hop az számomra mindig is csak rövid ideig és kis mennyiségben volt emészthető. Azért sem tudom élvezni a Magyar Underground Hip-Hop-ot mert rengeteg nálam 10-12 évvel fiatalabb taknyos akarja megmondani a frankót, meg az élet nagy igazságait. Persze vannak kivételek, de annyira nem érintett meg a Magyar underground, hogy kutakodjak utána. Sokan teljesen hiteltelenek. Szerintem olyan dolgokról beszélnek amit még maguk sem értenek.
    Persze ezzel nem akarom én leszólni a Magyar underground-ot csak éppen nekem annyira nem jön be. Akadnak jó számok, de túl nyomó részt nem érdekel. Én ilyen régi vágású ember vagyok, leragadtam a 90-es éveknél, így vagyok az elektronikus zenékkel is. Azokat is szeretem, de leginkább a 90-es évekhez köthető zenéket.

    Egyébként készül az 90-es elektronikus zenei összefoglaló, amit már hónapokkal ez előtt ígértem, de sajnos egyéb elfoglaltságok miatt nem sok időm van vele foglalkozni, másrészt amikor elkezdtem akkor azt hittem hamar összehozom, de folyamatosan jöttek elő a régi emlékek és rájöttem nagyon sok zenét akarok bemutatni. Ezek legtöbbje youtubra fel sincs töltve vagy csak nagyon rossz minőségben, így kénytelen vagyok feltölteni. Szerencsére ezekkel a zenékkel nem ütköztem olyan problémába mint a nigga zenékkel, hogy nem engedi lejátszani az Országunkba. Idáig már kb 200 számot töltöttem fel. Remélem 1 hónapon belül elkészül, de garantálom lesz mit hallgatni, már ha valakit érdekel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák