Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Az előző résszel minden nap játszottam, így könnyebben észreveszem az apró különbségeket is. Először nem tetszett, mert sok újítás volt ugye, de fontos elemeket el is vettek belőle. Majdnem letöröltem ,de adtam neki még egy esélyt, és azóta is ezzel játszok. Pespatchen már van hozzá rengeteg csapat, ráadásul még gameplay patchet is csinált hozzá valaki.
Ami az új kommentárt illeti: Borzalmas. Rosszabb nem is lehetne. Az utolsó amit hallani akarok, az az, amikor az ellenfél gólt lő, ő meg percekig éljenez. De nem csak ez a gond vele. Gyakran ismételgeti magát, minden beadástól, vagy góltól elélvez. Én át is állítottam a nyelvet olaszra, mert azt legalább nem értem.orichalcos
Újoncoknak nem is ajánlott az biztos. Mondjuk én meg a fifával nem tudnék játszani, annyira rossz a játékmenete a peshez viszonyítva. Minden másban a fifa jobb.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Hát az biztos nem a Konami.
Pro Evolution Soccer 2016 – PC vs. PS4 Graphics
Nem szeretem az EA-t, de azért még ők is ki tudtak izzadni magukból egy korrekt multiplatform FIFA 16-ot : FIFA 16 – PC vs. PS4 vs. Xbox One
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cinkoxid
senior tag
válasz cskamacska #3 üzenetére
-
Gilberto
aktív tag
Nálam a PES ott bukott meg, hogy egy csomó csapat hiányzik. Vagy ha benne is van, akkor is le kell tölteni ilyen-olyan modokat, hogy rendes csapatként legyenek elnevezve. Biztos, hogy jó az új is, de ez hatalmas hiányossága a játéknak...
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
30z.Samu
félisten
Volt lehetőségem nekem is kipróbálni. A játék jó, eléggé jó! Egy jó órát elszórakoztam vele, pedig nem igen játszottam az utóbbi fél évben. Egyszerűen nem kötött le semmi, a PES-nek sikerült. Ezt úgy írom, hogy világéletemben Fifás voltam. Ha már szóba jött a konkurencia, nála is tettem egy próbát. Nehéz lenne megmondani melyik a jobb, mindkettő jó lett szerintem. Csak hát a Fifa felé billen a mérleg a licencek miatt.
Sic Parvis Magna
-
addikt
Továbbra is PES rajongó vagyok, meggyőzött.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
GeryFlash
veterán
,,Újoncoknak nem is ajánlott az biztos. Mondjuk én meg a fifával nem tudnék játszani, annyira rossz a játékmenete a peshez viszonyítva. Minden másban a fifa jobb."
Elmondtad a lényeget, aki egyszer életeében huzamosabb ideig (20+ meccs) játszott PES-sel nem tud többé FIFA-zni. Haverokkal szoktunk FIFA partyt nyomni, egyrész irigylem a grafikát, de maga a játék borzalmasan fapados PES-hez képest. Ahogy FIFA-ban egy játékos fut (megnyújtja a lábát, jesszus, a játékosok 90%-a úgy fut ahogy anno Ronaldinho nekifutott a szabiknak)... Passzjáték se olyan laza mint a PES_ben, bár a dmeo alapján most ez javult a FIFA-ban, de még mindig nem az a szint.
Egyszóval egy PES-es nem képes leülni FIFA elé, mert borzalmasan hülye játék hozzá képest.Másrészről a PES egy szánalmas vicc, mert:
1.) nincsenek rendes licencek, ellenben ugyanannyiba kerül a játék mint a licencelt FIFA... hogy is van ez? Mókolj patchekkel, köszi, ami amúgy is csak PC-re oldható meg.
2.) Nincs licenc, de hogy lehet annyira trehány a játék, hogy a pl. a North London (Arsenal) nem piros hazai mez, hanem narancs sárga? A piros szín licencet sértene?
3.) Kommentátor borzalmas. Eddig is gyenge volt, FIFA ebben hülyére veri, kb 5 A!-es oldalnyi szövegük ha van összesen, de ez az új kommentátor még gyengébb és magát ismétlődőbb
4.) Stadionok száma nevetséges, 14 van azt hiszem, amibe benne van a Giuseppe Meazza és a San Siro is. Remélem érződik a pofátlanság netovábbja.
5.) A fű valami elcseszett randa, 3 féle fű textúra van, stadiontól teljesen független, valamelyiket besorsolja neked aztán jól van. Amiből kettő nem is zöld hanem ilyen sárgás zöld, kell nyomni vagy 5 rematchet hogy megkapd a sötét zöldet (bezzeg a fű nagyságát/szárasságát azt lehet állítani)
6.) A közönség szintén állati randa, mozgásuk kiábrándító
7.) Rematchnél a game plan (csapat beállítás) ressetelődik, aki ezt kitalálta édes Istenem...
8.) Menü és zenék állati szegényesek
9.) Ami a legnagyobb pofátlanság: A PC-s vezió a 15-ös kiadás után idén is az old-gen portot kapta meg, ez a PES-es pc játékosok olyan szemen köpése, hogy az valami felháborító. PS5-en/X-en bezzeg szebb (bár ott se FIFA szint), de ott meg ugye nincs Patch.Ennek ellenére maradok PES-nél, mert mint írtam, számomra a FIFA játékmenete nem sok élvezeti értékkel rendelkezik. Ettől függetlenül megvenni mégis a FIFA-t fogom FUT miatt, PES-t ennyiért elvből nem veszem meg (és leginkább a 9-es pont miatt).
Tényleg szánalmas, hogy minden évben megy az ígérgetés mindkét oldalról, aztán a végén mégis az lesz hogy ki tudja a másikat jobban alulmúlni.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
válasz GeryFlash #10 üzenetére
Ami még lemaradt:
- Cselezés PES-ben nagyjából a sajtreszelő-önkielégítés szintjén mozog, FIFA-ban sokkal könnyebb, emiatt PES-ben nagyon kevesen használják.
- Ugyan még csak a Demoval játszottam 4 meccset, de gondolom a bíráskodás PES-hez méltóan maradt a szánalmas kategória: Ha szabálytalanul becsúszol 80% esetben sárga, a 10%-ban piros (akár olyanért is ami maximum egy szabit ér). Az előny szabály rendszer gyenge (és az irányítása is nevetséges akkor). Legjobb ha a 16-oson belül csúszol be akkor 50% esély hogy tizi lesz, függetlenül hogy a visszajátszásban is látszik, csak labdát találtad el. De 2015-ben akár sprint+passz szerelés kombóval is fújhattak ellened tizit, nem kellett becsúszni. FIFA-ban a bíró 95%-ban jó ítéletet hoz meg, Pesnél ez olyan 55-60%.11 pont összesen, de még így is inkább PES mint FIFA, összességében sokkal rosszabb játék, de a FIFA játékmenet összképében ezek ellenére is gyengébb. Aki nem PES-ezett még soha valószínűleg nem hinné el.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
cinkoxid
senior tag
válasz GeryFlash #11 üzenetére
Sajnos egyet kell értsek a negatívumokkal. Viszont ebben a részben a bíró sokkal engedékenyebb. Sárgát ritkábban oszt, gyakran csak figyelmeztet. Pirosat talán csak egyszer kaptam, pedig gyakran csúszok be. Néha van, hogy tényleg a labdát találom el, azt szabadot ad, viszont a valóságban is így van
-
davidsone
addikt
Eddig sem érdekelt a virtuális foci, ez után sem fog...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Assimilator
őstag
válasz GeryFlash #11 üzenetére
Fifaban az a 95% tulzas. Inkabb 80%.
Haverokkal uvoltozni szoktunk, hogy miket fuj be.
Illetve ami nalad szabalytalan a gepnel nem az, stb.
De pl. az mukodik, hogy biron is mulik.
Van aki engedekenyebb van aki egybol lapot oszt.
Altalaban nem az engedekenyet kapom.
A multkor pl. ugy lottem lesgolt, hogy az egyik jatekosom ramodzult a labdara. A labdahoz nem is ert, kozeleben sem volt. Gol lett. Erre les.
Ott is van mit fejleszteni. -
snecy20
nagyúr
Mellbevágóan fapad a PC-s verzió grafikája...Mintha egy DX9-es játékot állítanánk szembe egy DX11-essel.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok! Játszok a.demoval,azt írják 2 pálya van de.nekem csak a juventus-stadionját engedi,nem tudjátok hogy lehet váltani?
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Anyám, 70%? Okés, akkor légyszi teszteld a PS4 verziót is...
PC-n mindenki tudja, hogy kalap szamóca, de a next gen konzolon minden idők legjobb focis játéka környékén dicsérik...Világ életemben FIFA-s voltam, de amit PS4-en művelt a Konami, az örömkönnyeket csal a szemembe. Az meg, hogy nincs license mindenre... hát köszi... ott az editor, nem nagy kaland megoldani, csak egy kis időt vesz igénybe.
-
cskamacska
addikt
válasz ForRedGlory #17 üzenetére
Topikot is tetszik olvasni, vagy csak a fanboy fórumokat?
Persze újdonsült PES fanként nyilván 99-nél kevesebbet adni szentségtörés, illetve az elcseszett "gémer sajtó" még elcseszettebb 80 és 100 közötti skáláján a 70 már negatív érték érték , de a normál világban a 10/7(átlagnál jobb, ajánlott) érték teljesen korrekt a szamócás PC változatnak, tán sok is.A szerkesztővel való pöcsölést semmiségnek beállítani azért kemény, PC-n egy egyszerű fan patch felrakása tényleg semmiség, konzolon buzerálódni mindennek a korrekt egyenkénti átszerkesztésével külön teljesítmény.
tldr, Konami jól kibaszott a PES fanokkal, PC-n lehet szenvedni a randasággal, konzolon a licenszek hiányával, nincs "legjobb" változat.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
csabi63
senior tag
Letoltam BAL módban 8 meccset, nagy különbséget nem látok eddig a 15-höz képest. Annyit mégis, hogy az emberem most folyamatosan kezdő. Még amikor félig hulla, akkor is. Le is csak egyszer cseréltek. Majd kiderül, hogy ez véletlen-e, vagy végre nem kell 10 meccseket a padról néznem. Vagy a lelátóról.
Az viszont maradt, hogy hiába csatár az emberem, még egyszer sem játszott csatárt. Mindig támadó középpályás, mondjuk az még nem vészes. Tavaly a csatárommal állandón középpályást játszatott a gép, ahhoz képest ez már haladás. English 2nd Division-ban kezdtem, a csapat neve BK White. Viszonylag jól ismerem az angol focit, hamar kiszúrtam, hogy ez a Milton Keynes lánykori neve. Spence és Carruthers ismerős volt a keretből. De nézek valami patch-et, mert lehangolóak ezek a fake liga, klubnevek.A kommentárt németre állítottam, de ugyanaz a duma mint sok éve már. Két meccsre átraktam argentin kommentárra, de idegileg nehéz kibírni a latino szpíker üvöltözését. Így minden hangot letiltottam, ahogy eddig is. Háttérben azt hallgatok amit akarok. Amatőr fokozaton 8 perces meccseken 8-9 nullás meccseink voltak, de becsúszott egy 12-0 is. Ez így nem kóser, félbe is hagytam. Kipróbálom mi az, ahol az ellenfélnek is lesz esélye. Azt hittem jobban be vagyok rozsdásodva, a 15-re 40 órám ment rá, a 14 pedig szinte teljesen kimaradt.
A PC-s grafika nem zavar, átküldtem a képet a 47-es tévére, jó és kész. Egy játék miatt nem veszek konzolt, mert a CIV-hez, meg a Football Manager-hez nem kell. Konzolon meg nézhetném a BK White-ot a Berkshire Blues ellen, ami 1-2 óra után is idegesítő, nem hosszú távon. Hogy néz már ki egy Meraszilho-Podefteza meccs, vagy a Cratojuvo-Pailamudoveli rangadó. Jönnek hamarosan a patch-ek, akkor minden precíz lesz.
Első blikkre nem rossz a játék, de még a Master League-t ki kell próbálnom. -
GeryFlash
veterán
[ Szerkesztve ]
-
csabi63
senior tag
válasz GeryFlash #23 üzenetére
Köszi, így mindjárt más. (az olasz nyelv egyébként portugál) Még nem teljesen hibátlan, de egyből megdobja az élményt.
cinkoxid Éppen nem zavar ha brillírozok, csak ha az ellenfél dísznek van a pályán, akkor az edzés.
Az utóbbi 2 évben alig játszottam, meg sosem voltam virtuóz. Be kellett lőnöm, mi az én szintem. Most regular fokozaton játszom, az megfelel. A prof. kicsit még sok volt, ahhoz többet kell gyakorolnom. Időm meg nincs annyi, mint 5-10 éve. -
ForRedGlory
félisten
válasz cskamacska #19 üzenetére
Ha ezt szűrted le, akkor nincs kérdésem.
-
Amur
addikt
PESAG2016 patch-on kivül van már más?
Ez nagyon fapados. Csak a csapatnevek és a logók lettek javítva, a játékosnevek pl. nem..
[link]Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
cinkoxid
senior tag
Gameplay patch pc-re.
Próbáljátok ki, érdemes.
[link] -
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Xbox 360 karral játszom PC-n. Valaki elárulná hogy a fenébe lehet cselezni? Jobb analóg karra szinte semmit nem csinál. Néha néha mintha betolna 1-2 cselt de nem mondhatnám hogy én irányítom a cselezést....
Nem akartam a FIfával előhozakodni, de ott simán megy a cselezés. Itt hogyan kell? Köszi -
ProEvoFan
nagyúr
Hiába a gyengébb grafika PCn, de a játékmenet így is a hozza a nagybetűs PES élményt.
Demók alapján jobb mint a Fifa.Nézzetek meg egy összefoglalót, PES jobban hasonlít egy igazi meccshez. -
cettlee
őstag
pessel lehet online játszani? van olyan mint fifában a h2h?
-
GuruZone
őstag
feltöltöttem a drive-omra a PES-PATCH.COM-ról származó TGBR patch-et (v2.6).
PES 2016 TGBR Patch version 2.5 / v2.6 Content :
– Transfers (98%)
– Cleats
– Gloves
– Licensed leagues
– Uniforms for referees
– Ball Pack
– Added 41 stadium(Total)
– The PS4 buttons
– 11 new sounds(Patch 1.5)
– Logo replay removed
– Correction kits
– Added scoreboard
– Added new hair neymar
– Added Bundesliga
– Correction of all leagues badges, cups
– Added Team NIKE
– Added Team ADIDAS
– Added PITCH Estadiums[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Amur
addikt
-
Amur
addikt
Az nekem gáz xbox-os kiosztású gamepaddal, de mondjuk ha a patch más területen rendben van akkor ez e legkevesebb.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
cinkoxid
senior tag
Időközben a gameplay patchek folyamatosan fejlődtek, és mostanra teljesen megváltozott a játékmenet. Aki kíváncsi, innen tudja letölteni: [link]
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
Valaki tudja esetleg, hogy hogyan tudnék Ps3 -on játékoskeretet frissíteni a Pes16 -on? Ha online játszok friss a keret, de online -on kívül majdnem 1 éves...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest