Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz DroiDMester #4350 üzenetére
Nem kéne baromságokat irogatni!
Nekem nem mindenható, de úgy 6 éve amióta különböző telefonjaimon használok sok féle c ROM-ot mindig találtam jobbat, mint a gyári. Mivel az EU ROM-ot a gyáriból csinálják függ a megjelenése a gyáritól. Lehet, hogy jobb, mint a gyári, de ha nem lesz már új gyári akkor az EU-t sem fogják fejleszteni. Ennyire egyszerű.
Egyébként a MIUI-tól herótom van és úgy általában elég megosztó rendszer. Nem készítettem felmérést, de az a tapasztalatom hogy a felhasználók jelentős része utálja, a másik része meg imádja. Te nyilvánvalóan a második csoportba tartozol, szóval neked a MIUI a mindenható!Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz creed33 #4352 üzenetére
Őszintén nem tudom, soha nem használtam. Korábban (több telefonnal ezelőtt) használtam egy tárcsázót, amiben volt, de abban sem használtam. Megnéztem a beállításokban, de nem találtam nyomát a ROM-ban.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
cicur99
tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka az alkalmzás ikonok töbszöröződésének?
A telefon a Francia Amazonról származik.
Az első telepítésnél engedélyeztem egy korábbi telefon alkalmazás-importját.
Néhány ikon 2x-3x szerepelt pl. Aliexpress, Adobe reader, Gmail stb. Nosza gyári visszaállítás, teljes adattörlés, újratelepítés alkalmazás importálás tiltásával. Sajnos így is vannak duplikált ikonok, amelyek közül bármelyiket törlöm, törlődik az összes klón is.
A beállított nyelv Magyar, a régió Magyarország.
A témát változtattam, de a probléma a gyári témánál is jelentkezett.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Ha eddig nem okozott nálad gondot maradhat, de okozhat problémát (van ugyanis SIM kártyához köthető érintéses fizetési lehetőség is, mint pl a Vodafone Wallet - pdf fájl)
Alapvetően akkor kellene csak SIM-re legyen állítva az érintéses fizetés, ha a mobilszolgáltató által nyújtott ilyen szolgáltatást szeretnéd használni érintéses fizetéshez és a telefonodban lévő SIM kártya is támogatja.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz cicur99 #4356 üzenetére
A felső két sor az "ajánló", azok vannak ott amiket a leggyakrabban használsz. Azok nincsenek mégegyszer fent a telefonon, tekints rájuk úgy mintha parancsikonok lennének. Van egy alig látható szürke elválasztó vonal is alatta. A launcher beállításaiban úgy emlékszem ki lehet kapcsolni.
Üdv. Johnny
-
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Titkositott mappa-t helyeznek vissza, az eredeti helyere (restore encrypted files) de nem tortenik semmi.
Mi a menete?
(xiaomi eu, 13.0.6)
Koszi -
cicur99
tag
válasz jonnyjoker01 #4359 üzenetére
-
user26
senior tag
Üdv!
Valaki kipróbálta a Havoc OS -t ? (V5.7_A12)
Vélemény, tapasztalat ?Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
válasz mobilizmo #4363 üzenetére
Köszi az infót.
Ez a v5.7 sima a12, és én nem tapasztaltam gondot vele, csak a "havok" dolgait hiányolom, telegramon azt írták, hogy egyenlőre ilyen funciók ki vannak kapcsolva.
Igaz-e nem-e ? Nem tudom sajnos. Számomra egyenlőre egy tiszta alap pixel a12 -nek tűnik, semmivel se több.
Kívácsi leszek, hogy be "éled" -e a dolog, nekem bejött, tetszett A11 alatt, több ember is mondta jó volt, de nincs aktív fejlesztés. Meg is lepődtem, hogy lett egy ilyen verziója...Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
jonnyjoker01
veterán
Fox's Magisk Manager-ből elérhető a Fullscreen Immersive nevű modul, azzal lehet okoskodni, github oldalukat linkeltem ott képpel mutatja hogy néznek ki a különböző beállítási opciók.
Láttam írtál amúgy privátot, elkezdtem válaszolni rá, de félbeszakadt valahogy és sosem küldtem el a választ, bocsi
Üdv. Johnny
-
user26
senior tag
válasz koppasz1986 #4367 üzenetére
Havoc A12 V5.7.
Köszi @jonnyjoker01, hamarosan utána nézek, és megpróbálom amit írtál.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz koppasz1986 #4367 üzenetére
Ha már crDroid-ot említetted, valahogy bekapcsoltam az értesítési sáv elrejtését és most sehol nem találom (a keresővel sem). Mert jó lenne ha állandóan látszana, most csak akkor jelenik meg ha lehúzom.
-
kokopo
aktív tag
Erre van otletetek?
-
hhgygy
senior tag
Köszi, közben megtaláltam azt is, hogy akár el is lehet tüntetni.
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
skyrush7
aktív tag
Kijött EEA-ra a 13.0.7, vele együtt az új control center is megjelent. Az állapotsorban végre ott az NFC ikonja is ha be van kapcsolva, ezt már egy ideje hiányoltam.
-
szabi94
csendes tag
Sziasztok adott egy poco f3 készülék aminek valahogy nem az igazi a fényereje, ott tartok hogy az öt éves mi mix 2-nek nagyobb a fényereje, másnak is van ilyen problémája, esetleg van valami megoldás? előre is köszönöm
-
user26
senior tag
Sziasztok, ha rosszat linkelek bocsi, valaki halott erről, "DFE NOE" -ról, hogy működik, működik jól ? Halandóbb nyelvű instrukció a használatáról ?
Találtam, de egyenlőre semmit nem csináltam vele.
Érdeklődnék, köszi.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
Nem tudtam már szerkeszteni.
Mindenhol kerestem, de a "szemem előtt nem"
Leírom, hátha másnak is jól jön. (Google dialer) Hívás app, fent jobbra 3 pötty, Beállítások,Telefonos fiókok, amelyik SIM érdekel bökj rá, majd további beállítások, és itt van "Hívásazonosító".Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
válasz mobilizmo #4385 üzenetére
Szia!
Nem állítottam el, reggel elmentem dolgozni, a zsebemből az autóba az ülésre csúszott, esett, ahogy leültem, be ültem. Nem is volt gond, hamar kijelzőt lestem...
Munkába oda érek, írja, hogy a SIM 1 nem aktív, nincs, vagy valami ilyesmi szöveget, aztán ki be kapcsoltam semmi változás nem volt, munkatársamnál volt sim tű, Sm ki be, és már jó volt minden, viszont amikor hívtam "ismeretlen" voltam... :/[ Szerkesztve ]
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
válasz jonnyjoker01 #4387 üzenetére
Szia!
Már jó, ahogy fent (#4384) írtam. Azért köszönöm!
Gondolom sután esett le a telefon, és átmenetileg pillanatnyi SIM gondja lett, amit az oldott meg, hogy SIM ki, majd be. Viszont ezek után a hívóazonosítom miért lett ismeretlen, nem tudom. Éles telefonon nem cseréltem ROM -t 06.28.-a óta, (az is frissítés volt) sőt SIM -t se vettem ki, cseréltem meg.
Sőt ha picit hosszabban kifejtem, életembe nem foglalkoztam hívásazonosító ki, be kapcsolás/tiltással. Nem volt rá szükségem.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
kinghaxor
senior tag
Sziasztok. Pár kérdésem lenne azokhoz akik a legújabb crdroidot nikgapps core-al használják. Olyan problémám lenne, hogy az appok közötti vágólapról történő beillesztés nem igazán működik. Egy adott appból vágólapra szöveget másolva azt nem illeszti be egy másikba. Azt írja hogy a beillesztés megtörtént de a szöveg nem jelenik meg. Mit kellene beállítanom, hogy ez működjön? A gyári rom esetében mindig feldobott egy ablakot hogy engedélyezem e a vágólapról való beillesztést. Crdroid esetében nem dobja fel. A másik kérdés, hogy a PH appot nem tudom telepíteni. Van arra valami megoldás? Előre is köszönöm a segítséget!
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz kinghaxor #4392 üzenetére
Szerintem újra kell húznod, de elég csak dirty flash. Egyébként kipróbálhatod, hogy csak a nikgapps-ot flasheled, majd megnézed működik-e. Ha nem akkor első pont. Viszont figyelned kell az A/B slotokra, hogy melyiket is gányolod szét.
-
user26
senior tag
válasz kinghaxor #4392 üzenetére
Szia!Tévedhetek, de majd megmondják.
Ezt telepítsed fel TWRP -be: GappsTrashRemover_RS_v1.7.9b2
(Ez én úgy értem, eltávolítja a Google dolgokat)
Ezek után gondolom reboot recovery, és install Gapps base.
Így az alap Gapps megy fel, és vele indul a renszer.
Igen, azért A/B oldora figyelj oda.[ Szerkesztve ]
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
kinghaxor
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget! Próbálkozom aztán ha nem jön össze akkor felrakok mindent újra.
-
zagloba
aktív tag
Megéri még ezt a telefont 130e-ért megvenni? Nézem a 4-es szériát fele a teljesítménye mint ez a telefon.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz zagloba #4396 üzenetére
Azt, hogy neked megéri-e, nem tudom megmondani. Ahogy, amire én használom, nem játszom, de azon kívül mindenre, arra tökéletes és még sokáig az is lesz szerintem. Annyi info még, hogy én (és még sokan itt) a gyári rendszert, MIUI-t rögtön kukáztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest