Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
Már bocsánat, de kapja be aki 20fontért vett abból a limitált gépből
Nekem nem tetszik, szóval tuti bontatlanul elraknám. Jobban kamatozna, mint ha bankba tettem volna azt a 7-8ezer forintot -
Sirandrish
legenda
Hát azért ez nem gyenge. A bolt is penge de az a 20fontos gép....azzal néhányan nagyon jól fognak keresni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
haddent
addikt
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy sorszámozottak a gépek, tehát akár jól háton is lehet veregetni azt a legényt aki eladja 20000 Fontért a 20 Fontos gépet
-
Elims
veterán
De kár,hogy ilyen messze van. :-((
Nem postáznak véletlenül? -
vhw
addikt
válasz Kvelstadt #10 üzenetére
És csak eljátszva a gondolattal: a tulajnak nincsenek haverjai, rokonai, kollegái...
Ugyan... mégcsak nem is egy sorsolós nyereményjátékról van szó... (amennyire a cikk részletezte)Viszont marketingnek eszméletlen így indítani egy új boltot; 20 fontos évfordulós ps4 akárkinek - ezzel jó messze eljut a hírük.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Sirandrish
legenda
válasz Kvelstadt #12 üzenetére
A PS1es cuccot otthon ne hagyd különben nem engednek be
vhw Ezt mindenki tudja de ettől még irtó bosszantó. Már csak azért is mert ebből a gépből 12300at készítenek összesen, erre mittomén hány darabot (mondjuk 50) úgymond ingyen kapnak meg olyan emberek akiknek egyébként valószínűleg nem okozna gondot egy PS4 vásárlása. Ezzel most nem azt mondom hogy adják nekem mert nekem nincs pénzem PS4-re de ha már effektíve ingyen dobálják a limitált gépeket akkor csinálják úgy mint az Emagon. Licitre aztán ajánlják fel jótékony célra a befolyt összeget. Marketing szempontból az is ér annyit mint ez, és legalább még segítenek is és nem az van hogy pár suttyó röhög a markában majd szalad ebay-re hogy 1000-10000 szeres haszonnal továbbadja a gépet.
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
?? 10 ezer ft körül ? az az 20 font? az egy pont ? ? én most össze vagyok zavarodva
és a linken az ebay-en 4 millió a ps ??
[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
Én már hurkolom a kötelet...
-
.LnB
titán
Mikor elolvastam a hír címét akartam jönni beszólni, hogy ez miért hír itt? Mi keresnivalója itt? Nálunk egy posta sincs nem, hogy Playstation store. De mikor elolvastam kicsit leesett az állam. Szal' kussolok
Bár a címválasztás tragédia. 16órája kint a hír, de csak unalomból kattintottam rá most, nem azért mert felkeltette a figyelmemet. Találhattál volna jobb címet.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sirandrish
legenda
Akár lehetett volna kicsit hatásvadász is...például "Limitált PS4 20fontért? IGEN!" és a cikk így kezdődött volna "nah persze nem neked/nekünk...."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #18 üzenetére
Akkor meg az lett volna a probléma. Tudod a sapka esete.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Kupon kunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Ps5 Lemezes
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Ayn Odin2 szép állapotban eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, SW:9.00!!! GoldHEN!!! 6 hónap garancia!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen