PlayStation Shop nyílt Londonban

A PlayStation márka fennállásának 20. születésnapja alkalmából Londonban egy különleges üzletet nyitottak a PlayStation fanatikusoknak. A PlayStation '94 Shopnak keresztelt helység különleges, régi és új PlayStation ereklyékkel csalogatja magához a rajongókat.

A fanatikus jelző nem túlzás, ugyanis aki be szeretne jutni annak bizony be kell mutatnia egy, a 90-es évekből származó PlayStation momentót. Ez egy egyszerű poszter, vagy egy PS1 kontroller is lehet, további megkötés nincs.  Aki túljutott az első megmérettetésen, annak már más teendője nincs is, mint elmondani a titkos jelmondatot: I crashed my Bandicoot.

Ha mindezen túlesett valakim az akár a különleges, 20. évfordulóra korlátozott példányszámban forgalomba hozott PlayStation 4-et is megkaparinthatja mindössze 19.94 Angol Fontért. Az összeg még a normál, hétköznapi árakat is lekőrözi, nem is beszélve a limitált kiadás eszméletlen aukciós árairól, így akár pénzkereti lehetőségnek, komolyabb befektetésnek is megéri.

Természetesen ahogy várható volt, a készletek hamar elfogytak, de december 15-tól már újra hozzá lehet jutni PlayStation 4 gépekhez, bár már csak az eredeti áron.

Köszönjük haddent!

Azóta történt

Előzmények