Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz robyeger #150 üzenetére
"úgy hírlik csak olvasó optikai egységet terveznek a gépbe, ebből pedig megint az látszik, hogy direkt szűkíteni akarják a PS4 gép felhasználhatóságát."
Melyik konzolban volt CD/DVD/BD író? Vagy nem tudom mire gondolsz...
Az operációs rendszereket illetően pedig egy egyedül a Sony biztosított Linux támogatást a PS3-ra, de azzal is megjárták, mert a PS3 feltörése ennek volt köszönhető. Miért kockáztassanak újra ezzel? -
Zoli0726
aktív tag
Ezzel a PS4 konfiggal, a dx api limitációi nélkül, kihasználva a hardver adottságait bőven lehetne olyan grafikát programozni, amit még senki sem látott eddig. Nem nagyon van olyan játék ami fullhd felbontásban magas részletességgel ne futna jól egy 7850-en. Én elvárnám ennek fényében, hogy a ps4-es játékok grafikája legalább olyan jó legyen, mint pc-n, sőt ha őszinte akarok lenni, akkor én jobbat várnék.
A másik dolog amit nem értek ezek után az az, hogy ki vesz egy pc-t játékra 100-ezerért, ami egy eléggé beugró szint, mikor vehetne egy ps4-et is amiben bivaly konfig van(jóval jobb,mint amit egy 100-ezres gépből ki lehet hozni), és minden játék szépen és jól fut majd.
Szerintem már rég meg kellett volna az tenni, hogy lehessen a konzolokra billentyűzetet meg egeret is dugni és úgy bármit játszhatnál rajta kompromisszum nélkül, mostmár a grafikára sem lehetne panaszkodni ilyen hardver mellett és a gamer pc-ket elfelejteni. (mondom mindezt úgy, hogy sosem volt konzolom) -
robyeger
addikt
hülye a témához az, aki azt hiszi, amin nem fut egy általános oprendszer, azt már fel se lehet törni...
Zoli0726-nak: szerintem is a szűklátókörűségben tobzódnak[ Szerkesztve ]
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
zsigus
őstag
válasz robyeger #153 üzenetére
Mondtam én ilyet?
Emlékeim szerint először bejelentette egy hacker (Hotz) hogy linuxon keresztül hozzáfért az eddig még hozzáférhetetlen kulcsokhoz, kivették a linux támogatást emiatt, majd az összes hacker bosszúból rászabadult a PS3-ra, és végül a saját rendszerét is sikerült feltörniük.
Szóval miért szeretnék ezt újra eljátszani szerinted? Valaki úgyis meg fogja próbálni ha van rá egyszerűbb mód (linux).
-
cassius.clay
senior tag
Mindenki itt sziporkázik, de a hűtésre még nem gondoltatok, hogy milyen lesz?
Érdekes módon a cikkben sem esett róla egy szó semDef26: Az meg így miféle félkész bejelentés? Szégyen a Sony-tól komolyan. Csak azért, hogy elsők legyenek, még a külső burkolat sincs kész? Mint a mobiltelefonoknál... Régen készhez kaptad, tökéletesen működött a szoftver, most meg, első bekapcsolás már a szoftver frissítéssel kezdődik ( jobb esetben). A mai világban egyre kevesebb időt fordítanak a minőségre, csak arra törekednek a gyártók, hogy gyorsan, elsőként, profitot...
atti_2010 : Ezt a nem melegedős témát inkább hagyjuk... elmélet és gyakorlat, tudod...
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
Def26
félisten
válasz cassius.clay #155 üzenetére
Mivel még nincs ps4 -hez ház sem, amihez tervezik majd a hűtést (vagy fordítva).
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
atti_2010
nagyúr
A Jaguar nem melegedős tehát ez csak részletkérdés.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
ldave
félisten
válasz Zoli0726 #152 üzenetére
Már többször le lett írva, de akkor újra:
Már a PS3 is támogatja az egér + billentyűzet használatát usb-n, az hogy a játékok ezt nem használják ki, az nem a Sony hibája, egyszerűen a fejlesztők nem élnek ezzel a lehetőséggel, okokat persze lehet keresni és találni, szerintem minimális az igény rá, ezért nem foglalkoznak vele.A Slime draws near! Command?
-
wednesday
őstag
Mivel elképzelhető, hogy ez lesz az egyik legkevésbé melegedő konzol, ezért ez tényleg részletkérdés.
-
cassius.clay
senior tag
válasz wednesday #159 üzenetére
Ezt úgy mondod, mintha kb még 30 gyártó jönne ki NextGen konzolokkal, közben max még 2 gyártónak lesz esetleg hasonlóan erős és "nagy" konzolja (Microsoft, Nintendo)
robyeger : AZ a baj, hogy ezek az eszközök nem csak egy CPU-ból állnak, mindenki csak azt emlegeti...
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
robyeger
addikt
példaként az XBOX360-nál nem volt Linux még is él rajta a warez. Az egy külön történet, hogy a Sony mégjobban felbőszítette a ""szabad számítógépes gondolkodók"" táborát.
cassius.clay-nek: Elég alacsony a CPU órajel, pont azért, hogy ne kelljen hozzá brutális hűtés, de évek múlva fejlődni fog a technika(miniatűrizálás) és egyre kisebb és csendesebb hardver reverziókat fognak kihozni, lásd a PS3 és XBOX360 esetében is.Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
zsigus
őstag
A mai világban inkább örülj neki, hogy egyáltalán kapsz szoftverfrissítéseket.
Szvsz a PS4 "doboza" már valószínűleg egy jó ideje kész van (ez szerintem nem ilyen "utolsó pillanatban még változtatunk rajta" dolog, egy ekkora cégnél), de direkt nem mutatták be most, mert a nyár közepén rendezendő E3-on lesz majd a tényleges, mindenre kiterjedő bemutató.
robyeger: Ott a drive-ot "törték fel", nem a gépet. Nagy különbség! Annak ellenére, hogy az eredmény (szinte) ugyanaz.
Ha rosszul tudom javíts ki.
[ Szerkesztve ]
-
tomy8614
csendes tag
válasz Zoli0726 #152 üzenetére
Azért ebben van egy nagy tévedés, nincs tiltva a bill/egér használat. PS2-n (http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_2#Mouse_Function) és PS3-n (hirtelen ezt találtam csak, biztos van több is: http://www.youtube.com/watch?v=cmjCxwMsE7I) is van USB, innentől a fejlesztő döntése, hogy ad e bill/egér támogatást a játékhoz. A konzolok jellegéből (nappali, kanapé , a tiltás hiányából, és a többezer ps2/ps3 játék után meglévő csekély számú ilyen játék alapján szerintem nyugodtan elfogadhatjuk, hogy igazából rétegigény az egész. Ha komoly igény lenne rá akkor lenne támogatás is.
-
zsigus
őstag
válasz tomy8614 #163 üzenetére
Erről van szó, és pontosan ezért nem foglalkoznak a fejlesztők a PS3 egér/bill. támogatásával sem, mert nagyon kicsi rá az igény. Ennek ellenére van egy-két játék ami használja, de százalékos arányban sztem nem is mérhető a számuk.
Magnat: Bármilyen egér és billentyűzet jó a PS3-hoz ha a játék támogatja.
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Jó lesz ez. Még a multimédiás képességekre leszek kíváncsi, na meg az Xbox 720(?)-ra és v.színű egy ilyenre cserélném le a HTPC-t... Vagy a fene tudja... De sajnos már egyre kevésbé fenik a fogam PC-t összerakni játék + multimédia használatra... =/ Fogyasztás meg időtállóság miatt leginkább.
Ha az előző generációból indulok ki, akkor egy "ma" megvásárolt PS4 még 2020-ban is megállja majd a helyét. Elvileg. Ha viszont ugyanennyiért PC-t veszek, akkor azt játékok szempontjából kb 1-2 éven belül fejleszteni kellene megint. -
gianni85
veterán
azért látszik, hogy a gamepod a ph-hez tartozik. Furcsa módon máshol sehol se megy az egér+bill téma konzolos híreknél
-
wednesday
őstag
válasz cassius.clay #160 üzenetére
A régebbi típusokhoz is hasonlítom.
Pont arról van szó, hogy kifejezetten energiatakarékos platform a Jaguar. Nem egy CPU-ból áll, hanem egy APU-ból, vagyis ez egy egység. Sokakat lehet inkább meg is lepett, hogy miért ezt rakták bele a konzolba nem Trinity féle cuccot.Itt a lényeg egyértelműen a heterogén programozásban rejlik majd. Sok dolgot eleve a GPU fog számolni (illetve APU), így nincs szükség erős CPU magokra, mert valljuk be a Jaguar nem erőbajnok, mert elsődlegesen az alacsony fogyasztás jegyében fejlesztették. Jó, természetesen nyilván hozzáigazítják a konzol elvárásaihoz és arra fejlesztik, módosítják.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Lehet, h rétegigény, de nyilván te is tudod, h azért ez nem ennyire egyszerű kérdés, valójában inkább szándék kérdése. Megint csak a kormány+pedálszett példát tudom felhozni, az sem éppen egy nappaliban/kanapén használható cucc, meg arról sem hallottam, h tömegtüntetések lettek volna bárhol, h támogassák a konzolos szimulátorok, mégis támogatja a legtöbb ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
atti_2010
nagyúr
válasz wednesday #168 üzenetére
Sok dolgot eleve a GPU fog számolni (iiletve APU),
Ez végre azt is fogja jelenteni hogy kénytelenek lesznek olyan játékokat írni amiket végre az APU is számol nem csak a CPU és ez asztali szinten is jól jön.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
zsigus
őstag
"Lehet, h rétegigény, de nyilván te is tudod, h azért ez nem ennyire egyszerű kérdés, valójában inkább szándék kérdése."
Ez így van, csakhogy a Sony részéről már régóta megvan a szándék, de a fejlesztők nem használják ki. De a legnagyobb pofátlanság mégis az, hogy egy PC-re is megjelenő multiplatform címnél sem készítik el az egér/bill. támogatást PS3-ra, pedig nem tartana sokból.
Viszont a másik oldalról megvilágítva: ha ennyire nem támogatják a fejlesztők, szerinted 100-ból hány ember használná? Ha népszerű lenne, a cégek is máshogy gondolkoznának.
És nem lenne csalás multiban egy FPS-t játszani a gamepades játékosokkal szemben?
PC/PS3/Xbox játékosok csak a saját platformjukon játszhatnak egymás ellen, de ha a fejlesztők odatennék magukat a PS4-nél az egér/bill. támogatás mellé, akkor gyakorlatilag egyenlőtlen feltételeket teremtenének a játékosoknak.
#172 Magnat: De az, viszont FPS-eknél a egér sztem még nagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Visszakérdezek: GT4-et játszani kormánnyal nem csalás a gamepadosokkal szemben?
Szerk:
A támogatás/igény kérdésben meg sztem arról van csak szó, mint sok minden más esetében, h a játékgyártók részéről mivel nincs meg az igény, így nem foglalkoznak vele, a játékosok meg mivel nincs support, nem foglalkoznak vele. Nincs meg a kritikus tömeg. De el tudom képzelni, h ha egy Battlefield szintű népszerűséggel bíró játékba beleapplikálnák és megjelenne pár játékos aki szanaszéjjel verne mindenkit (mint ahogyan a szimulátorokban azok, akik kormánnyal nyomják), beindulna a lavina és mindenki azzal tolná, így máris lenne igény egér+bill irányításra.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Watch dogs ps4 [link]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Lei559
tag
Az igaz ereje abban rejlik majd a PS3nak h kihasználja a hardvert. És kifejezetten az ő konfigjára tervezik a gamekat! Nem úgy mint a mai PCknél.
Az árát illetően.. nálunk tutira sokkal drágább lesz mint 100K. Már csak a játékok árára leszek kíváncsi meg a kezdő megjelenési listára. Nagy nevekkel kijönnie a Sonynak h sikeres legyen a startja.
-
tomy8614
csendes tag
Nem ez a lényeg. PS2 óta (~13 éve) van USB port az aktuális PlayStation gépen és a PS4-en is lesz USB3. Nem a gép "hibája", adott szoftver fejlesztőjénél érdemes reklamálni, mivel a sony oldaláról ez a kapu nyitott. Aztán ha a készítő úgy itéli meg a sok reklamálást látva, hogy megéri akkor megcsinálják.
Szerintem egyébként a legfőbb indok arra, hogy kihagyják a bill/egér támogatást az hogy a játék nehézsége a kontrolleres irányításra van belőve. Egérrel teljesen más lenne a játék, egyszerűen nem arra van optimalizálva. Multi persze más, ott akár szét is lehetne választani a játékosokat... de ez mind a fejlesztő DÖNTÉSE.
-
robyeger
addikt
válasz wednesday #105 üzenetére
Én nem látok problémát magával a 4K felbontás kezelésével a hardver képes rá, inkább a H265(High Efficiency Video Coding) hiányát látom a későbbiekben fájó pontnak(1-2éven belül biztosan), ehhez szerintem fejlettebb UDV motor kellene. Főleg akkora felbontáson csak a H265 lenne képes hatékonyan csökkenteni úgy a bitrátát, hogy az ne menjen a képminőség rovására.
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
-
wednesday
őstag
válasz atti_2010 #170 üzenetére
Az egyáltalán nem ártana végre. Sőt én remélem, hogy egyéb területeken is lesz előrelépés, nem csak látvány terén. Fizika, AI, mozgásanimációk, sokkal több lehetőség, interakciók, dinamikusabb világ a játékokban. Ezt én fontosabbnak tartom már most, mint a grafikát. Mert egy gyönyörű grafika mellé a gyengébb fizika, animációk olyan disszonánsan hatnak, hogy inkább úgymond "hátrány" a szép grafika, mert csak rombolja az összképet.
-
nagyúr
-
Lei559
tag
Jah amúgy. RajmanGamingHD Itt elég szépen összeszedték a PS4es játékok Debut trailereit ha érdekelne esetleg valakit!
-
nagyúr
válasz tomy8614 #176 üzenetére
Ez igaz... de pl ha a sony azt mondaná kötelező támogatni minden lehetséges beviteli perifériát.
Akkor egy csapásra megoldódna...A probléma szerintem is ott van, hogy sokan konzolokon nőnek fel játék ügyileg már és ott ez nem igény.
Megtanultak játszani fps-el is amikor megjelentek konzolokon és ennyi. Innen ezt picit nehéz már mint igényt kihozni, ha müködik a dolog nélküle is.
Ez a probléma tényleg kimondottam a PCről konzolra váltani szándékozókat érinti csak... az pedig egyre kevesebb és kevesebb ember valójában.Énis ilyen lennék és én sem tudok kontrollerrel játszani még... de ha bejön ez a PS4 dolog és a következő BOX is jó lesz. Azt hiszem énis elhagyom a PC-t. Amugysem játszom sokat már úgy mint régen, arra a kevésre meg jó lesz a konzol is több évre.
És akkor már az sem baj ha fizetni kell a játékokért, mert amugyis hardverre költeném ugyanazt a pénzt.
Havi 1 játék megvétele, vagy 1-2 évente sokszázezer költése hardverre nem számít. Ugyanaz.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Magnat
veterán
válasz tomy8614 #176 üzenetére
"Szerintem egyébként a legfőbb indok arra, hogy kihagyják a bill/egér támogatást az hogy a játék nehézsége a kontrolleres irányításra van belőve. Egérrel teljesen más lenne a játék, egyszerűen nem arra van optimalizálva." - háát, amikor haverom PS3-án kipróbáltam a GTA4-et, először azt gondoltam, h csak azért vagyok überbéna, mert nem vagyok a gamepadhoz szokva. A meglepi az volt, amikor ugyanez a (konzolhoz szokott) haverom kipróbálta a pc-men a GTA-t és neki is sokkal jobban ment elvileg idegen irányítással mint amihez szokva volt.
Egyébként meg az optimalizálás ebben az esetben ha jól értem, annyit jelent, h hozzábutítják a játékot a butább irányításhoz. (pl auto aim) És ez az amit nem értek az egészben, mert az én logikám szerint a közvetlen irányítás nagyobb játékélményt jelent.̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Mister_X
nagyúr
Mindenhova nem kérünk, mert az sok játékban unfair lenne, de párnál jöhet opcionálisként, ahol nem szenved csorbát az sem, aki simán kontrollernél marad. zB.: egy MMORPG, RTS. Most eddig (az én ismereteim szerint) támogatja a CS:GO és az EVE Dust 514 és Unreal Tournament 3, de biztos van még.
Engem megvettek kilóra, megveszem még akkor is, ha 700€-t fognak érte kérni. It's awesome!
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
törölt tag
válasz gianni85 #179 üzenetére
Régebben én is foglalkoztam vele ameddig érdekeltek az FPS játékok. Bill+egér csak ott érvényesül igazán (+MMO-k, stratégiai játékok de ezeket többnyire PC-n is lehet csak kapni).
Vannak előnyei-hátrányai de ez a konzol mellett most lehet nem fogok tudni elmenni mint anno PS3+box360 mellett
-
Bad Pritt
félisten
Remélem az új Xboxot és a Steambox variánsokat is ilyen árakba lövik be, hogy lehessen majd válogatni Ha ez lesz, akkor bajban leszek, hogy mi legyen (az első )
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
capulet75
addikt
Évekig hallgattuk hogy a konzol megöli a pc-t. Most meg a konzol egy pc.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
atti_2010
nagyúr
válasz capulet75 #190 üzenetére
Lényegében majdnem és ez benne a jó, most meg a PC fog egy kicsit közeledni a konzolhoz (remélhetőleg még az idén) és lassan eljöhet az idő mikor nem kell külön írni a játékokat.
[ Szerkesztve ]
-
Goldwin
aktív tag
Az új kontroller nekem nagyon tetszik. Megtartották a klasszikus DualShock formát, de kellőképpen átdolgozták, kibővítették néhány funkcióval. A videofelvétel lehetőségét már nagyon hiányoltam a jelen generációs konzolokból is. Érdekes módon néhány játékban volt lehetőségünk gameplay rögzítésére. Az új streaming feature-nek hála nézhetjük, ahogy barátaink játszanak és ha elakadnának, instrukciókat oszthatunk nekik. Sajnos magát a gépet nem láthattuk és magáról a hardverről sem tudunk túl sokat, de ha olyan erős lesz a gép többi része, mint a memória (8GB GDDR5 RAM), akkor néhány évig egész biztosan fogja tudni tartani a lépést a gaming PC-k teljesítményével.
A gép megjelenésének időpontja volt számomra a legnagyobb meglepetés. Nem gondoltam volna, hogy még idén piacra dobják, bár valószínűleg Európában csak jövő tavasszal fog a boltok polcaira felkerülni.[ Szerkesztve ]
-
lapuli
tag
Diablora kíváncsi leszek habár az a 6 gomb amit kell használni nem bonyolult gombokra rarakni, de egy jó MMO hoz kell azért nagyon sok gomb.
Jaaa spricce dóze maximum
-
Mister_X
nagyúr
Kontra: ha EU-ban 2014-ben fog csak jönni, akkor bevállalom az Ámerikából való ÁFA-s behozatalt, ha ez is régiókódolatlan lesz, mint a PS3 Februári fizuból már el is különítek egy tizest.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Szerintem érdemes lessz várni pár hónapot megjelenés után.
Legalább amíg a gyerekbetegségeket kinövi:-D
PS3-al megjártam annak idején,még a FAT verzióval.
A mostani Slimem sokkal megbízhatóbb
. -
osszaki
tag
Egér+bill biztos nem lesz egyik konzolhoz se, legalább is gyártói támogatással biztos nem. Sony már megpróbálta, nem vették. (Logitech cuccokkal ráadásul, ha jól emlékszek) Mondjuk egér+bill-el pont a konzolságát (de szép szó ) veszítené el az egész. Illetve akkor ezzel a lendülettel búcsút is inthetnénk az egész PC-s játékiparnak is. (Mondjuk lassan így is, mert PC-n ha FPS-ezel, akkor kapásból jön az aim/wh és megöli az egészet. Ezért is próbálok meg átállni konzolra FPS téren is.)
Én Xbox-os vagyok (ne kezdje el senki a fanboykodás osztogatását, csak leírom a véleményem), és PS3-as kontroller nem tetszett. GT5-nél folyamatosan lecsúszott az ujjam a ravaszról, mert domború a kialakítása. Nem, nem izzadt a tenyerem. Itt talán már ezt megoldották ahogy nézem. Nekem a PS3-as túl könnyű is volt, és az asszimetrikus karok is jobban kézre esnek. A taperolós részt, így elsőre nem is értem, hogy fogja bárki is elérni, mert ugye ahhoz kinyújtod az ujjad, de akkor ott vannak a karok. De lehet csak én nem látom át a koncepciót. Vagy akkor csak böngészéshez, meg ilyesmihez lehet használni?
Játékok viszont nagyon okésak, szépek, kreatívak. Nekem leginkább a Watch Dogs és a Deep Down tetszett. DriveClub olyan TestDrive Unlimited és Forza Horizon keverék.
Amúgy akkor ezzel együtt a GTA 5 nextgen is lesz, meg kiadják a mostani generációra? Vagy a Rockstar már direkt azért csúsztatott, hogy az új generációra jöjjön ki a játék?
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
zsigus
őstag
"Egér+bill biztos nem lesz egyik konzolhoz se, legalább is gyártói támogatással biztos nem."
Még jó, hogy korábban vagy 50 hozzászóláson keresztül tárgyaltuk a PS3 gyári! egér/bill támogatását. Van benne, szerintem a PS4-ben is lesz, csak a játékok nem használják ki (hogy ki fogják e a PS4-ben azt nem tudom).
-
Magnat
veterán
Kérdezem ismét csendben, a kormány+pedálszett miben más? Azzal nem veszti el a "konzolságát"? És azt sem kötelező használni, mint ahogy az egér+bill kombót sem lenne az ... elvetemült autószimulátorosok nyomják kormánnyal, elvetemült fps-esek meg nyomnák egér+billel. Akinek meg a gamepad jön be, az maradhatna annál.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest