Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
conanabarbár
aktív tag
Sziasztok!
ezt a 12.1 yog4pas2ql romot ajánlotta fel frissítésre a rendszer.érdemes frissíteni?ha igen akkor milyen wipeok kellenek?előtte?utánna?
Bocs a sok kérdésért,de friss oneplus tulaj vagyok![ Szerkesztve ]
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
grizlisandor
veterán
válasz conanabarbár #26954 üzenetére
Persze, az a legfrissebb Rom, amit felajánl a rendszer, ha kész tolni kell egy gyári adatok visszaállítását és minden rendben.
-
ittakary
nagyúr
válasz grizlisandor #26955 üzenetére
csak simán frissíteni kell, semmi szükség egy a visszaállításra
-
kelzsoca
félisten
Érdekességképpen:
Lenovo ZUK Z1 képek.
A készülék hátsó kamerája azonos a OnePlus One kamerájával, illetve a zuk-ban lévő kapott egy optikai képstabilizátort, a rendszer szintén azonos Cyanogen OS 12.1.
A képeket célszerű letölteni, és úgy megnézni, mert a picasa a megjelenő képeket valószínűleg tömöríti.
[ Szerkesztve ]
-
baandii
senior tag
hellosztok!
csak kíváncsiságból van olyan aki tervezi hogy a One-t lecseréli X-re?
-
senior tag
-
Tomi229
tag
Legújabb loli frissítésel kiszedtek beállításokat?
-
zsiga19
csendes tag
Már van egy 1+1-em. De szeretnék venni még egyet Ha használtan veszem, hogyan tudom a saját "fiókomba átvenni" azt a telefont? Esetleg magánban keressen meg az, aki el akarja adni az 1+1-ét (64-es változat előnyben).
-
Tomi229
tag
Még annyit vettem észre a legújabb frissítés után hogy az App Themer funkció használhatatlan ugyanis mindig lefagy. Próbáltam újraindítást, az nem segített.
-
naattila
tag
Sziasztok.
Teljesen gyári rendszeren vagyok,csak a hivatalos frissitéseket engedtem rá.Szeretnék egy mentést csinálni,ahhoz kérnék segitséget.Nem szeretném ha elvesznének a képeim telefonszámaim mert már szépen belaktam /több mint egy éve használom/.
Köszione+ 64GB fekete
-
Tibko8
senior tag
válasz naattila #26976 üzenetére
Adatokat (képek videók zenék fájlok) egyszerűen átmásolod gépre USBn. Telefonszámokat pedig felszinkronizálod a gmail fiókodba. Vagy csinálsz egy VCF fájlt amit lementesz gépre és bármikor meglesz az összes számod.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
diegho
nagyúr
válasz zsiga19 #26974 üzenetére
Nekem van egy 64GB-os augusztusi eustock-os, már egy ideje agyalok a cserén, de fogalmam sincs mire lenne érdemes lecserélni, igazából bajom sincsen vele, amik voltak mindet megoldottam/hülyeségből fakadtak. A kamera lehetne kicsit jobb, talán emiatt cserélnék egyedül, de a szoftver meg bitang jó. Az X szerintem nem lesz ilyen jó, kapásból nem CM lesz rajta (emiatt nem érdekel a Two sem) gyűjti az ujjlenyomatot majd rendesen, ez megint nem gyere be.
-
RetepNyaraB
veterán
Picit általános kérdés:
ha a Drive-ból offline elérhetővé teszek egy halom zenét (számonként, mert nem jöttem rá, hogyan lehetne komplett albumokat megértetni vele) , azt hogyan tudom megmagyarázni a Poweramp-nek? Képes-e albumkent importálni és megjeleníteni, vagy fájlonkent kell bogarasznom minden alkalommal?"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Dolphine
addikt
Két dolog:
1. Ez pontosan mi? Az One-ra is vonatkozik?
2. A hétvégén voltam egy vidéki kis városban. Nem volt LTE kapcsolat, viszont H és H+ igen, az meg bőven elég volt híreket olvasni, meg információkat gyűjteni. Én azt hittem, hogy mivel nem támogatja a 800 MHz-t, így használhatatlan lesz a telefon mobilnet hozzáférése, de eddig még nem panaszkodhatom. Biztos lesz olyan, ahol még ez sem lesz, de eddig meg vagyok elégedve. Ha minden kötél szakad, akkor ott a MiFiNem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Scarabeus
aktív tag
Sziasztok!
Valamiért nem tudok képernyő mentést csinálni, ugyanis több 10 perc után is csak azt írja, hogy menti. Valakinek valami ötlet? (12.1 YOG4PAS1N0)
Valamint arra nincs megoldás, hogy dupla koppos felébresztésnél dupla home gombos érintéssel is letudjam zárni? Ugyanis ilyenkor csak a bekapcsológomb illetve a dupla értesítésisávos módszerek mennek (ami egy kicsit kényelmetlenebb)
[ Szerkesztve ]
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
Obyboy
addikt
-
Obyboy
addikt
válasz Ozsi009 #26988 üzenetére
Valóban be lehet állítani csak a dupla koppos képernyő felébresztés után hiába koppolsz duplán a home gombra nem történik semmi (azaz nem sötétíti el a kijelzőt) mert úgy van vele hogy már le van zárva a kijelző hová zárja le jobban (mivel a kijelzőre duplán koppolás nem oldja fel a kijelzőzárat csak felébreszti a telefont).
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
chosa91
aktív tag
Hivatalos PH-s 1+x topic van már, s ha igen melyik lenne az?
"Find something boring, and make it funny!"
-
hedgehog
senior tag
válasz RetepNyaraB #26980 üzenetére
Tudom nem válasz a kérdésedre, de nem egyszerűbb a zenéket a Play Musicban tárolni, hamár úgyis felhő? Igaz, akkor nem Poweramp, hanem muszáj a Play Music, de legalább kevesebb szenvedés
-- aka p3d3str1an
-
pedrobike
aktív tag
Gyári szoftverrel csak nekem szarakodik a wifi,néha belassul...mindjárt megrootolom azt csókolom
Garmin tactix delta F6x Pro
-
chosa91
aktív tag
-
Saccco
nagyúr
Nálam kicsit problémás ez a legújabb frissítés:
- Google Play szolgáltatások random FC
- Kamera hosszú záridős fotózásnál összeomlik, csak restart után tér magához (minden más funkció szépen megy)Másnak is van hasonló?
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Obyboy
addikt
válasz chosa91 #26997 üzenetére
Míg nem lesz róla MA-s teszt addig szerintem ez a "hivatalos": bemutatkozott_a_oneplus_x
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest