Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
Az új updatet szeretném frissíteni, egy eredetileg rootolt, TWRP kompatibilis ROM-ot flasheltem fel amikor jött egy nagyobb update a COS 12.1-hez és most nem enged frissíteni, akkor se ha az official CM recoverybe bootolok be fastboottal.
A következő hibaüzenetet kapom, vagyis az áll a recovery logjában.script aborted: Package expects build fingerprint of oneplus/bacon/A0001:5.0.2/LRX22G/YNG1TAS2I3:user/release-keys or oneplus/bacon/A0001:5.1.1/LMY48B/YOG4PAS1N0:user/release-keys; this device has oneplus/bacon/A0001:4.4.2/KVT49L/XNPH25R:user/release-keys.
Package expects build fingerprint of oneplus/bacon/A0001:5.0.2/LRX22G/YNG1TAS2I3:user/release-keys or oneplus/bacon/A0001:5.1.1/LMY48B/YOG4PAS1N0:user/release-keys; this device has oneplus/bacon/A0001:4.4.2/KVT49L/XNPH25R:user/release-keys.Valakinek van valami ötlete hogyan lehetne ezt a fingerprint problémát megoldani?
-
LallerHUN
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy tudjátok-e pontosan hogy mire való a Whisper Push?
-
Obyboy
addikt
válasz LallerHUN #26762 üzenetére
Itt elég jól meg van fogalmazva: WhisperPush - titkosított üzenetküldés alapértelmezetten a CyanogenMod-ban
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Elemerke23
tag
sziasztok!én jelenleg most állok egy csere előtt! van egy samsung független s5 öm 16gbos!megéri elcserélni egy 16gb hibátlan one plus one ra?kijelzőre van olyan szép mint az s5 pl?a zene szól olyan szépen rajta mint az s5ön?meg összegzésben miben jobb mint az s5?
-
Ozsi009
tag
válasz Elemerke23 #26765 üzenetére
Szerintem ami OPO mellett szól az a +1 Gb RAM, picivel nagyobb aksi (+300mAh) és 5,5"-os kijelző. Nekem legalábbis tetszik hogy ilyen nagy, könnyen megszokható, de kinek mi jön be.
Kamerában pl. nem tudom hogy melyik jobb. -
hedgehog
senior tag
válasz Roland06 #26727 üzenetére
A settingsben lévő screen cast menüpont (nekem a 12.1 nightlyben a Display alatt van), a legjobb tudomásom szerint miracast kompatibilitást jelent. Pontosabban régebben ez tuti így volt, most viszont nem tudom, mert nekem is megjelenik most ott a chromecastom, sőt tegnap sikerült is screencastolni rá (a chromecast appon keresztül eddig is ment.)
Mindenesetre neked azt javaslom, keress az okostévé menüjében wireless display, wifi direct, miracast szavakat, és azt kapcsold be, aztán nézd meg, a telefonon a settingsben lévő cast menüpontnál látod-e a tévét.
Ha igen, akkor win, ha nem, akkor szerezz egy chromecastot, bőven megéri azt a 9-10ezret, amennyiért hozzá lehet jutni.-- aka p3d3str1an
-
Tibko8
senior tag
válasz Elemerke23 #26765 üzenetére
Ismerősöm idén januárban váltott S5-ről. Azt mondja hogy nem bánta meg. Egyedül az ujjlenyomat olvasót hiányolja. Minden másban előre lépés.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Elemerke23
tag
-
Ozsi009
tag
válasz Elemerke23 #26769 üzenetére
Szerintem a színek rendben vannak, bár tény hogy nekem nagyon nagy volt az előrelépés az elődhöz képest, mert egy LG L7 II-ről váltottam, így nem is tudok rosszat mondani a telefonra! G3-at csak 1-2 percre tapogattam meg hónapokkal ezelőtt, szóval nem tudom hogy ahhoz képest milyen a kijelző. De az OPO-ban lehet kalibrálni a színeket ha jól tudom (én nem foglalkoztam még ezzel), szóval ott is sok minden orvosolható szerintem ha nem tetszik valami.
-
LallerHUN
tag
Sziasztok!
Ti milyen képeket tudtok lőni a kamerával? Most kaptam vissza RMA-ból a telót no signal problémával. Épp a kamerát próbálgatom nappal és este is, azt vettem észre, hogy minta úgy mond szemcsésebb képeket tudok vele készíteni mint előtte.... Nem értem hogy miért van így.... Nektek nincs ilyen problémátok vele?
-
fornettisuti
veterán
Sziasztok, megváltam OPO-tól (viszonylag hamar elvitték), még nem tudom mi lesz az utód, de addig is előkapartam a jó öreg Alcatel 918D-t -amivel opo után nyűg minden
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
ittakary
nagyúr
válasz fornettisuti #26775 üzenetére
Neked egy blog kell és nem egy szakmai fórum
-
grizlisandor
veterán
Megjött a telefonom, a DHL-es csomagolás kimerül annyiban, hogy belehúzzák egy szatyorba... A flip tok-om gyönyörű dobozát megnyomták, bár ez még jobb, mintha a telefont tartó tobozt nyomják meg.
Felengedtem a wifi-re, egyből töltött valami frissítést. Hol tudom én megnézni, hogy van-e még hozzá frissítés és még egyéb fontos tennivaló így első körben?
-
Ozsi009
tag
válasz grizlisandor #26777 üzenetére
beállítások -> telefonról -> rendszerfrissítések
-
Ozsi009
tag
válasz Elemerke23 #26773 üzenetére
talán egy picit szürkés
-
fornettisuti
veterán
válasz ittakary #26776 üzenetére
ahogy érzed, bár neked is elkélne, én nem szóltam meg senkit, amiért kevésbé szakmaibb dolgokról diskurál, mint ami ide való, de te legyél a megmondó ember és böfögjél hasonló dolgokat, mert az szakmai ugyebár.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
sevadevil7
csendes tag
Múlt héten tettem fel a legutolsó gyári frissítést.
Azóta gyorsan merül az akkumulátora, és a mobil hálózatot eldobja.
Korábban nem volt ilyen problémám.
Van valami megoldás rá? Másik ROM-ot kellene telepíteni? -
Dolphine
addikt
válasz fornettisuti #26780 üzenetére
Szia!
Hogyhogy megváltál tőle? Nem jött be valami?
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
WASP26
csendes tag
Üdv!
Telenor LTE hálózata miatt kérem szakértelmeteket!
A problémám:
Debrecenben megy az LTE, de azon kívül csak H+, edge kapcsolatom van! A kollégámnak ugyan olyan előfizetéssel, SIM-kártyával, bár LG G2 telefonon mindenütt LTE kapcsolata van!
Az eddigi leírások alapján a telefonomat beállítottam, de nincs változás! ( EURO band, LTE/GSM/CDMA, LTE beállítva, új SIM.)
Van-e valami megoldás, ötlet erre a problémára?
Válaszokat előre is köszönöm!"Mindenki jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának!"
-
Dolphine
addikt
válasz grizlisandor #26782 üzenetére
grizlisandor Indítsd újra a telefont, akkor megjelenik a Rendszerfrissítés menüpont is!
WASP26 A telefon a 800MHz-t nem támogatja!
-
Dolphine
addikt
válasz glspeter1 #26787 üzenetére
WASP26 Szívesen.
glspeter1 Én eleve vidéken élek (Kiskunfélegyháza), de még eddig mindenhol volt LTE hálózat.
Tegnap voltam Kecskeméten ott is volt. A hétvégén egy déli kis településre megyek, kíváncsi vagyok, hogy ott mit "lát". Mondjuk, ha semmit, akkor sem aggódom, mivel van egy MiFi készülékem, másik szolgáltatóval, annál van 800MHz, valamit csak talál!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
hedgehog
senior tag
válasz Elemerke23 #26773 üzenetére
egy lcd kijelző sosem fog tudni versenyezni feketét illetően egy amoleddel
-- aka p3d3str1an
-
grizlisandor
veterán
válasz Dolphine #26785 üzenetére
Köszi, megjelent! Eddig egy ~60 megás frissítés települt, most jött egy 600 megás. Na majd hajnalba a gyors netnél.
Más: Van egy bevett eladó kijelzővédő üveg témában?
Mert kell amúgy is, meg sikerült nem tökéletesen feltenni a fóliát...Más2: Szerintem rendelek egy pár színben Diztronic tokot, mert nagyon szimpatikusak.
Más3: Lehet kicsit hülye kérdés, de erre a simtálcanyitó tűre nekem nap mint nap szükségem lehet? Sim-et nem szoktam cserélgetni. -
-
Vagany
őstag
válasz ittakary #26758 üzenetére
cm-12.1-YOG4PAS2QL-bacon.zip
Ez nem jó? Tudom nem "signed", de az nagy gond?-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #26792 üzenetére
Tényleg, először hagyjam koppra lemerülni az aksit vagy holnap már tölthetem? Régen mintha lett volna valami erre.
-
Dolphine
addikt
válasz grizlisandor #26792 üzenetére
A telepítések eltartanak egy darabig!
Ha az összes feltelepült, akkor nem árt egy gyári visszaállítást csinálni.Ha új a telefon, akkor arra tettél fóliát? Van rajta!
Edzett üvegnél a Nillkin nem rossz, bár én is most várom, hogy megérkezzen!
Diztronic tok pár színben?! Darabja, min. 4.000 Ft + szállítási költség...
-
tag
válasz grizlisandor #26795 üzenetére
20 és 80-90% között szeret leginkább lenni a li-ion
-
kelzsoca
félisten
válasz janosibaja #26614 üzenetére
Nem történt semmi különös, elvették a topicgazda rangot, mert a fórumozás során becsúszott 1-2 reklámízű hozzászólás.
ui: Üdv Saccco.
Sajnos a OnePlusnál is elgurult a gyógyszer, és olyan feltételekkel, amit kigondoltak, nem tudunk értékesíteni OnePlus készülékeket, ezért nincs utánpótlás OnePlus One-ból sem.
[ Szerkesztve ]
-
baandii
senior tag
hellosztok!
nem tudom miért de a telóm nagyon homályos képeket csinál...a fókusztartáson, fókuszálás módja stb... kívűl nincs más beállítási lehetőség
vki hozzá értő tudna tanácsot adni hogy mi lehet a gond?
vagy ti milyen beállításokat használtok?a segítőknek előre is köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest