Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz RetepNyaraB #26134 üzenetére
Nem tudom. Olyan legendát os olvastam itt, hogy LTE alatt jobban merül a telefon, mint HSDPA alatt. Kipróbáltam és nálam nem.
"nincs rá lezsóidő"
-
lovi27
addikt
-
balazs1022
őstag
Valaki nem tolja kozuletek a Modern Combat 5-t? Szeretnek csatlakozni egy ligahoz, kicsit uncsi egyedul..
-
Saccco
nagyúr
válasz balazs1022 #26155 üzenetére
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Ozsi009
tag
Sziasztok!
Hogy tudom szabályozni a háttérben futó alkalmazásokat? Pl. ha a Facebookot kényszerítve leállítom, kb. 1 óra múlva magátol újraindul. Azt szeretném elérni, hogy az általam kiválasztott alkalmazások csak akkor fussanak ha használom, ha kilépek ne is fussanak a háttérben sem.
Köszi!
-
hedgehog
senior tag
cm-nightlyt használva nálam (ahogy írja a xda-topik is) előjött a vaku-képkettéosztós bug.
Van erre valakinek tuti megoldása? (más kamera, más kameradriver stb.)[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
-
Dolphine
addikt
Egyre közelebb most már!
Kaptam végre Tracking numbert, így úton a telefon!Máris kettő kérdéssel nyitnék:
1. Ki milyen autós telefontartót használ?
2. Ki milyen bluetooth fülest használ?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz Obyboy #26164 üzenetére
Nagyon köszönöm!
1. Még az eredeti áráért sem vészes!
2. Nekem olyan füles kellene, ami csak az egyik fülbe kell, valamint akasztós. A sima bedugós nem szeretem, kiesik a fülemből![ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #26164 üzenetére
Ennek van egy másik fajtája ami hasonlóan néz ki csak alul is van egy állító csavart. Az a stabilabb fajtája ennek. Aliról most vettem.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
csenor
senior tag
Gyári Launcheren be tudok valahogy állítani olyan értesítésszám kijelzést, mint a képen látható Samsung telefonon!? Valakinek ötlet? -
kano
nagyúr
válasz hedgehog #26163 üzenetére
Mondd erről a bt fülesről többet. Milyen a hangja (másik oldalon is)? Meddig bírja? Stb..
Köszi„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Dolphine #26170 üzenetére
[link]
Lehet, hogy eladó lesz az enyém, mert egyszerűen nincs egy kis sík hely sem az autómban ahová fel tudnám ezt tenni (üvegre nem akarom).Szerk.: Most látom, hogy nincs jelenleg az eladónak. Most érkezett az enyém 2 hete.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
hedgehog
senior tag
Túl sok összehasonlítási alapom nincs... korábban egy noname kínait próbálgattam, az recsegett meg szakadozott, ez nem. (meg volt egy ideig egy SonyEricssonom, de annak elveszett a töltője, ezért az One-vel már nem tudtam használni).
Jó benne, hogy ugyan sima bedugós, van egy kis kitámasztó gumikarika rajta (lásd az előző linken), ami miatt benne marad a fülemben, bár bicajozni már nem elég stabil.
Másik amit szeretek, hogy egyszerre két eszközhöz tud csatlakozni, vagyis a telefonommal és a laptoppal is összekapcsolódik, ami kifejezetten előnyös, ha meló közben be akarok nézni egy yt-videóba a laptopon, de nem akarom hogy az egész szoba halljaA töltésről abszolút nem tudok nyilatkozni, de pár napot szerintem bír (nem figyeltem eddig, majd nézem).
Vicces, hogy van benne tts, vagyis bemondja, hogy csatlakozott az első eszközhöz, meg második eszközhöz, sőt szerintem bemondja a hívó felet is... de biztos semmiben sem vagyok, ugyanis kínaiul beszél, és nem lehet átállítani másra
Annyiért viszont nem venném meg, mint amennyibe most kerül a banggoodon, mert volt már vele olyan, hogy beszélgetés közben eltűnt a másik fél belőle (mindenféle jel nélkül, vagyis csak onnan tudtam meg, hogy nem válaszolt a kérdésre). Ez utóbbi viszont lehet, hogy rom jelenség volt, mert mintha egy madzagos fülessel is csinálta volna. (csak stock cos és cm-nightly volt eddig az One-n)
-- aka p3d3str1an
-
>Deego..
senior tag
Akadt egy problematika.
Otthoni netezéshez csak wifit-t használtam és használok most is.
Az új frissítés óta ha kb 5-10 perce is, de lezárom a képernyőzárat akkor a wifi kikapcsol.
Ha újra teszem azt bőngészni szeretnék meg kell várnom még a wifi bekapcsol és csatlakozik a hálózathoz ami rendkívül bosszantó.
És szerintem hosszútávon sem egy jó megoldás az aksira és telefon vezeték nélküli kapcsolatára nézve.Szóval, hogy kell állandó wifi kapcaolatot létesíteni?
[ Szerkesztve ]
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
törölt tag
válasz >Deego.. #26175 üzenetére
Hasonló, napi szinten előjön. Még pedig azóta, amióta a wifi fogyasztás csökkentésére egyszer kipróbáltam ezt a kapcsolót offba tenni. Azóta hiába on, néha elfelejti. Nem mindig, de hetente többször is rajtakapom. Én a dirty install-t hibáztatom (lolli előtt/után sem csináltam gyári visszaállítást/wipe-ot, pedig szoktam), ahogyan a random kikapcsolásokért is - ami nem mellesleg kezd az agyamra menni. De most karácsonyig tuti nincs időm visszaállítgatni mindent.
[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
válasz Dolphine #26161 üzenetére
Én Broditot használok a sokadik kocsimban: drágább jóval a többinél, de pontosan az adott kocsiba gyártják, méretre, nem cuppantós, hanem fixen áll, bevezettettem hozzá a tápellátást a bal első oszlop alatt, így aztán semmiféle, a szivargyújtóból előkígyózó drót nem akadályoz a vezetés közben. (És persze a navi hangja is Bluetoothon a kocsi hangszóróiba megy - ha minőséget akarsz, ezt ajánlom.)
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Ha valaki lemaradt volna a tegnapi meghívó nélküli OPT vásárlásáról, nekem van egy OnePlus Two meghívom, ha érdekel valakit keressen privátban. Ingyen természetesen." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Dolphine
addikt
válasz janosibaja #26177 üzenetére
Tetszik, viszont, ha jól látom, akkor az én autómhoz csak passzív van, ha jól állítok be mindent amit kell!
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz #01696768 #26176 üzenetére
Mióta megvan a teló a "mindig" volt beállítva a wifihez, és egészen az 5.0.2-ig úgy is működött, ahogy az elvárható. Attól tartok, ez az okosság az 5.1 vívmánya, és nem sokat tehetünk. Arról nem is beszélve, hogy a beállításokban mutatott wifi használatnak köze nincs a valósághoz.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Dolphine
addikt
válasz janosibaja #26181 üzenetére
Pontosan melyik változat van Neked?
-
pusihusi
addikt
Sziasztok valaki belinkelné a a legújjabb Oxigén ost, és a gyári Cm 11-et , az Eut. Koszi! One 1-hez.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
Tibko8
senior tag
-
bajnokpityu
félisten
6os androidról van már infó, megkapjuk-e?
nemrég hogy megszivattam magam
leszedtem valami rendszerhez szükséges alkalmazást. hanyatt vágta a teló. menüből kértem, h úllítsa vissza gyári állapotra. továbbra is totál instabil, és lassú volt a teló.
végül recoveryből nagy reset megoldotta.. a teló most sokkal gyorsabb, de sajnos pl az angry birds2 állásomat bebuktameladó topping dac
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz bajnokpityu #26188 üzenetére
Nem értem miért nincsen benne felhő alapú mentés..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Saccco
nagyúr
válasz bajnokpityu #26188 üzenetére
Megkapjuk!
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Mivel a telefon már nem olyan messze jár tőlem, ha minden igaz akkor ma délután, máris jönnek a kérdéseim!
Egyelőre még nem akarok SIM-kártyát beletenni, szeretném előbb belakni. Van egy Nexus 7 táblagépem, így az Android nem ismeretlen számomra. Számos programot majd telón is használni szeretnék, ami tableten van.
A nagy kérdés, hogy mivel kezdjem?
1. Frissítsek az újabb CM verzióra (mondjuk azt sem tudom, hogy mivel érkezik!)?
2. Milyen beállításokra figyeljek a telefonon belül? Valaki írta, hogy a környezeti kijelzőt kapcsoljam ki - valami ilyesmikre gondolok
3. A flashelés menete le van írva valahol? Ahogy a fórumot olvasgattam, néha nem árt, de még soha nem csináltam, így már a kezdetek kezdetén nem akarnék téglát csinálni a telóból.Most így hirtelen ennyi lenne!
Elnézéseteket kérem, nem szeretnék az idegeitekre menni (tuti sok kérdésem lesz!), de mivel nincs a környezetemben ilyen teló, szükségem van a segítségetekre!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
ittakary
nagyúr
válasz Dolphine #26192 üzenetére
1) frissíts fel a legfrissebb verzióig (beállítások / névjegy / rendszerfrissítés -> mindent csinál magától, egyetlen gombot kell megnyomnod)
2) utána csinálj egy gyári visszaállítást (beállításokban megtalálod)
3) azt ha kikapcsolod kezdetnek elég, de jobban teszed ha átnézed az egész Beállítások menüt... sok dolog van
4) flashelés? süt a kérdéseidből hogy abszolút kezdő vagy... szerintem ne akarjál semmit flashelgetni sehova, mert csak elbaszod csak használd a telefont és élvezd hogy gyors[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Dolphine #26192 üzenetére
1. Szerintem igen. A legfrissebb a legjobb.
2. Azt mindenképpen célszerű kikapcsolni, mert baromi zavaró (számomra legalábbis).
3. OTA, automata.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Dolphine
addikt
válasz ittakary #26193 üzenetére
Igen, kezdő vagyok telefon téren, ezért kérek segítséget. Nem szeretnék semmi sem elrontani. Lehet, hogy a szakkifejezés nem volt pontos, sőt tuti!
Köszönöm a választ, majd még lesznek kérdéseim! Neked is köszönöm SaccoNem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Saccco
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest