Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz petipetya #25100 üzenetére
vanni van, de nem irjak sehol, hogy mely teruleteken hanyas frekivel. magenta oldalan sem talaltam erre vonatkozlag infot, googli is csak a 800-asrol beszel.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
dobostorta
tag
A developer optionsba nincs olyan nekem, hogy root access, gyári CM12.1 alatt.
Ez miért van, ill. hogy lehet bekapcsolni? -
kano
nagyúr
válasz axlfsi #25088 üzenetére
Húha, ez csúnya égés....
Lehet, hogy tényleg veled kevertem.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
senior tag
válasz dobostorta #25107 üzenetére
Most hirtelen nincs előttem a developer options és nincs nálam az OPO sem, de szerintem nekünk sincs ilyen menüpontunk. Mit szeretnél, rootolni? Mert azt nem a developer menü alatt kell.
-
válasz dobostorta #25107 üzenetére
A gyári romban direkt nincs root. Bekapcsolni nem tudod, külön rootolni kell.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kuthim
tag
válasz dobostorta #25106 üzenetére
Nekem csomagot kellett valtanom, utana lett LTE. En is Telekomos vagyok.
A regi csomagom nem tamogatta az LTE-t.
[ Szerkesztve ]
-
dobostorta
tag
válasz petipetya #25115 üzenetére
Olyan csomagban vagyok amivel lehet LTE-t használni. (Domino NepPlus M)
Felhívtam a Telekom ügyfélszolgálatot, megnézte és azt mondta mennie kéne a 4G-nek, mert ahol lakom ott nem 800Mhz-es frekin megy a 4G. Azt mondta vagy softwares baj, vagy esetleg a telefon 4G antennája.
Csináltam egy factory resetet, még mindig nincs LTE.Szerintetek akkor ez hardwares baj?
-
hedgehog
senior tag
Nem, az OPO nem támogatja a Single Wire Protocolt, ami szükséges lenne a Mobiltárcához.
Legalábbis ebből a issue-ből ítélve: https://jira.cyanogenmod.org/browse/BACON-284
Ez kellene ahhoz, hogy az OS hozzáférjen a SIM-en tárolt kártyainfókhoz.A Pay más útvonalon indult el, ott nincs a készüléken tárolva kártyainfó, hanem felhő alapú, szóval ott nem kellenek mindenféle trükkök, csak a bankokat kell meggyőzni, hogy biztonságos a dolog
De ahogy látom, most mindenki ezerrel ezen a témán pörög (Mastercard, Visa stb., de múltkor velem a K&H Bank is kitöltetett egy mobilfizetéses kérdőívet), ezért remélem, hogy nincs már messze a téma
-- aka p3d3str1an
-
válasz dobostorta #25116 üzenetére
A SIM kártya mikori? Annak is támogatni kell a 4G-t. Ha már több éves, akkor valszeg nem tudja.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
pusihusi
addikt
Sziasztok gyári romok merre találhatók? Köszönöm! S rootolás nélkül minden costum romot fel lehet rakni?
Üdv. Feri!!
-
válasz dobostorta #25121 üzenetére
Ki tudod próbálni a SIM-et egy másik, 4G-s készülékben? Vagy fordítva is kipróbálhatnád, másnak a SIM-ét beletenni a készülékbe, akinek tuti van 4G-je.
-
Peet91
aktív tag
válasz pusihusi #25120 üzenetére
igazából rengeteg helyen megtalálhatóak, az official oldalon nem találtam "gyűjteményt"
cyanogen oldalán a gyűjtemény itt van
rossz a gondolatmeneted a sorrenddel kapcsolatban.
bootloader nyitás-> custom recovery telepítése (opcionális) -> tetszőleges rom felpakolása (fastboot-ból illetve recovery-ből)
a lényeg, hogy a romoláshoz csak BOOTLOADERT kell nyitni, ami teljes adatvesztéssel jár. ez fontos, előtte tessék backupolni.
onnantól hogy nyitva van, azt pakolsz rá amit akarsz, beleértve a gyári romokat is.
peace
[ Szerkesztve ]
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok? Valaki használ nightly ROM-ot? Kell hozzá a frimware?
-
hyperspace
őstag
$ SU
twrp recovery-be akartam bootolni, de ezt dobta rá:
c:\Android\platform-tools>fastboot boot openrecovery-twrp-2.8.5.1-bacon.img
downloading 'boot.img'...
OKAY [ 0.328s]
booting...
FAILED (remote: Device not unlocked cannot boot)
finished. total time: 0.328smi lehet a kínja?
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz hyperspace #25130 üzenetére
Első ránézésre nincs unlockolva a bootloader.
-
Peet91
aktív tag
válasz hyperspace #25130 üzenetére
Elvileg az úgy nem megy, hogy bebootolsz egy még fel nem telepített recovery-be.
Először
fastboot flash recovery [twrp image neve]
majd
fastboot reboot recovery
, de a parancssorból történő recovery-be újraindulás nekem korábban nem működött közvetlenül telepítés után, ezért hangerő le+ bekapcs gombbal "manuálisan" bootoltam recovery-be.
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
hyperspace
őstag
válasz ChrisDzsi95 #25131 üzenetére
igazad van, kimaradt.
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz hyperspace #25134 üzenetére
-
Tomi229
tag
Melyik xposed verzió működik nektek? Nekem a legújabb nem jó.
-
hyperspace
őstag
cyanogen accountba nem tud a telefon bejelentkezni, és így nem tudom aktiválni a telefont. megőrülök. ki lehet kerülni trükkel?
szerk: létrehoztam ugyanazt a fiókot újra, és továbbengedett. nagyon okos...
[ Szerkesztve ]
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz hyperspace #25138 üzenetére
Passz, nekem mindig belépett
-
LallerHUN
tag
válasz purcigeorge #25104 üzenetére
Köszönöm a választ! Szerintem megvárom a support véleményét
-
Tizedes1
aktív tag
Tudjátok, ez a meghívásos dologgal nagyon szkeptikus vagyok.
Rengetegen megrendelték már és várják a meghívókat hónapok óta - Oneplus 2 -.
Erre a mai napon 3000 meghívót adtak ki azoknak,aki regeltek,megosztották stb.stb...Ahelyett, hogy szépen sorban kiszórnák a készülékeket a várakozók között....
Inkább választok egy mási ktelefont ,mert nem akarok még 6 hónapot várni egy Oneplus 2-re
-
Tomi229
tag
válasz ChrisDzsi95 #25137 üzenetére
Igen, ez megy nekem is. Köszi.
-
ittakary
nagyúr
válasz hyperspace #25138 üzenetére
én sosem lépek be, szkippelem mindig
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz hyperspace #25144 üzenetére
Menü gomb -> Alsó sávban lesz egy nyíl, arra rá mész -> Keresési sáv ki
Igaz én Nova launchert használok, a Trebuchet-ből hiányzik az appok elrejtése funkció
[ Szerkesztve ]
-
hyperspace
őstag
válasz ChrisDzsi95 #25145 üzenetére
köszönöm, már nagyon irritált
-
Tibko8
senior tag
Cm12.1 nightly + boeffla akku tapasztalat. Reggel 6-kor lett levéve és most 38% és 4 óra SOT. Kernelen csak annyit csináltam hogy max 3 magot használhat semmi más nincs változtatva. Elég sok mnet volt és szinte majdnem 100% fényerőn.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz ChrisDzsi95 #25149 üzenetére
Akkor ott valami beragadt. Hany mA a fogyasztása amikor nem használod? Kitkat-on 5-8 között mozgott nekem de most Lollipop-on 9-12 között.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest