Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
valaki használta ezt a OnePlusOne toolboxot?
OnePlus One Toolbox v5 471MB
tartalmazza
Lock/Unlock Bootloader
Install Custom Recovery (CWM, TWRP & Philz)
Install Stock Recovery
Install CM11S XNPH44S
Root Device (Manual)helyreállító cuccnak tökéletes lehet, én még nem használtam élesben
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Criton
veterán
44S alatt másnál csinált olyan a stock Galéria app, hogy onnan törölsz egy képet, de attól független az sd kártyán marad? Galéria app szerint meg üres a könyvtár... - mikor a kép meg ugyan ott csücsül....
-
kosmoo81
tag
válasz Criton #14655 üzenetére
Nekem volt beragadt kepernyomentesem amit nem tudtam sehol letorolni.
Pc latta, torolte (elvileg) de a file ottmaradt.
Volt olyan file manager ami nem latta, a masik meg ugyanugy nem torolte.
Sd Maid nevu progi lefuttat, csomo hibat javitott de a kepek nem torlodtek.
Utana recoverybol toroltem a fileokat, majd ismet sd maid es ekkor eltuntek
En nem tudtam emiatt kepernyomentest csinalni mert mindig azt a hibat irta h a tarolo hasznalatban van! -
Criton
veterán
válasz kosmoo81 #14657 üzenetére
akkor ez valami bug lenne 44s alatt?
Calkulin megcsinálta a XNPH52Q rootolt verzióját...
[ Szerkesztve ]
-
falijja
őstag
Helló esetleg erre valaki...? [link]
-
Forest48
aktív tag
válasz vitezlejszlo #14651 üzenetére
Azt tudom, hogy nem azzal volt a gond, csak azért írtam h felesleges többször is letölteni egy fájlt, inkább ellenőrizd le, akkor az biztosan jó lesz. Volt már h ez kimaradt és softbrick lett a vége, szóval megéri azt a fél percet .
-
Forest48
aktív tag
válasz mgTerminator #14661 üzenetére
De előre nem tudja h mennyi a szállítás, mert azt ügyesen változtatják kb havonta. Múlt hónapban osztrákokhoz 19.95 volt, előtte 15, még régebben 11...
A keresőt viszont valóban használhatná, hogy legalább azt tudja h miket is kéne megkérdeznie. Mondjuk nem mindegy h mailboxde-s csomagtovábbítással rendeli vagy ausztriai, esetleg német címre.falijja (#14620)
Egyébként 102 környékén jön ki a 64es ha pl ausztriába rendeled. Ha Mo-ra, akkor németekhez talán 15 körül van most, arra még jön 19euro. Tehát kb 107 takarja be[ Szerkesztve ]
-
falijja
őstag
válasz mgTerminator #14661 üzenetére
A posta árával nem vagyok tisztában amit nem tudom hogy működik és miként külföldről de köszi kedvességed..
-
zokni1996
csendes tag
Halljátok van egy kis gondom
Miért csinálja ezt a telefon/szenzor ?Ugyanis, amikor vaku nélkül lövök képet, akkor nincs semmi gondja, tökéletesen működik, DE ha vakuval készítem a képet, akkor a felénél törés van.... miért? (szerintem szoftveres gond, mert bár minden alkalmazással -google camera, gyári kamera, mindegy melyik kamera- ezt csinálja)
Teljesen gyári minden, root van (44S)
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
ma újra visszatértem a nightly-ra mint ha egy kicsit jobb lenne mint a korábbiak.... a kérdésem, a beállítások/fejlesztői beállítások alatt másnál is defaultban ki van kapcsolva a cm recovery frissítés?
ha jön update, akkor frissíti rendesen twrp 2.8.4.1 alatt?amit eddig észrevettem, hogy nincs szolgáltatás felirat jelenik meg bal oldalt felül, ettől független teljesen jól megy a telefonálás, és gyorsan talál hálózatot is....
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Multi ROM-os CM11-et tudtok mondani?
Ezt szeretném kipróbálni rajta: [link]
-
zokni1996
csendes tag
válasz balazs1022 #14670 üzenetére
Akkor megnyugodtam már azt hittem itt komolyabb problémák vannak
-
Criton
veterán
lollipop alatt a volume boost-ot be lehet valahogy kapcsolni? mindig disabled-en van..
-
kinghaxor
senior tag
válasz mgTerminator #14653 üzenetére
Szia. Köszönöm a segítséget, közben meg lett a legfrissebb linkje is. Vissza is raktam a CM12 helyett. A munkahelyemen nem a gyári töltővel szoktam tölteni, van bent egy kisebb teljesítményű töltő, azzal is hamar töltődik, és egyáltalán nem melegszik az akku töltés közben, így bent inkább azt használom. Hát a 12-essel ez nem jött össze. Gyorsabban merült a telefon mint ahogy tölteni tudta a töltő. Nagyon nincs még kiforrva ezen a téren. Viszont veszettül gyors. Semmi megreccenés. Meg is lepődtem. De nagyon melegszik, merül vele a telefon így egyenlőre parkoló pályára került nálam.
Azt még azért megkérdezném, hátha tudja valaki, hogy a 44-es 11s ben lévő 95% = 100% minőség hiba a sima 11-es nightly sajátossága is, vagy abban tényleg a 100 %-os beállítás a legjobb?
[ Szerkesztve ]
-
falijja
őstag
Viszont az gáz hogy a jelenlegi szoftverben ami rajta van... nincs kijelző szín állítás...
-
falijja
őstag
válasz meridaharcos #14682 üzenetére
Hát hogy ezt miért kellet kivenniük....a barmok
-
endymion00
újonc
Sziasztok!
Valaki próbált már olyat, h a szállítási címnek a malboxde-set adta meg míg számlázási címnek magyart?
-
FémKuka
tag
-
Criton
veterán
válasz meridaharcos #14688 üzenetére
jól látod.....
-
kcsa
veterán
Akit érint: a jelek szerint nem kell meghívóra várni ezentúl.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
vikla007
aktív tag
válasz meridaharcos #14688 üzenetére
A kernel állítás általában RGB meg gamma...
-
vikla007
aktív tag
Elvileg indul a 44s update
-
ABal
őstag
Van köztetek olyan, aki autóban BT-n használja a telefont?
Az előző telefonomat pikk-pakk felismerte az autó rendszere, majd némi huzavona után át is vette a telefonkönyvet, és onnantól gond nélkül tudtam a kormányról felvenni és indítani a hívásokat. A One-nál valahogy ez nem akar összejönni, mintha nem küldené át a kontaktokat. Van valami trükkje esetleg?"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
vitezlejszlo
őstag
Ha összepárzódtak a kocsival, akkor a bluetoothba ha bemész, és látod, hogy konnektálódtak, akkor van ott egy kis fogaskerék vagy akármi, amivel be tudsz menni a kocsival való kapcsolódás menüjébe, és ott a kontakt megosztást engedélyezni kell. Bár nekem ezt magától megkérdezte, hogy a kocsi hozzá akar férni, énszerintem is hozzá akar férni? De próbáld meg manuálisan engedni neki az annya mindenségit!
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz vitezlejszlo #14696 üzenetére
Köszi szépen!
Neked is kcsa
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
meridaharcos
senior tag
Rootolt rendszer kizáró ok OTA frissítésnél ???
"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
Criton
veterán
válasz meridaharcos #14699 üzenetére
Ha csak rootolt és semmi más rendszer modifikáció nincs, akkor elméletileg nem kizáró ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest