Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
válasz micafighter #15702 üzenetére
remélem lesz személyes beszélgetés a OnePlus "személyzettel" / dolgozókkal
-
Garada
őstag
Annyira sajnálom, hogy nem lesz időm elmenni, de várom a tartalmas élménybeszámolókat.
-
Just_Reboot
addikt
Melyik a jobb a OnePlus Silver bullet vagy a Xiaomi Piston 2?
-
Garada
őstag
válasz Just_Reboot #15706 üzenetére
A teszt alapján a xiaomi terméke jobb értékelést kapott.
-
kano
nagyúr
válasz micafighter #15705 üzenetére
Te nem jössz?
Ja látom, Debrecen.Én személy szerint örülök neki, hogy ismét köztünk vagy.
Írtam neked pü-t kb. 3-4 hete, véletlenül nem válaszoltál vagy az aláírásodban lévő dolog miatt (bár nem szakmai kérdés volt)?
Köszi„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
micafighter
nagyúr
Véletlenül nem válaszoltam, igyekszem válaszolni ahogy idöm engedi de igy is sok privátot kapok és néha sajnos elfelejtek válaszolni. Ha kicsit közelebb laknék, vagy több szabadidőm lenne, akkor mennék én is Sajnos most jelenleg nem tudom megoldani.
Válaszoltam a privátra, de lehet jobb lesz majd itt megbeszélni
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz micafighter #15711 üzenetére
Ok, köszi. Az a baj, hogy 1-2 esettől eltekintve nincs itt a topicban olyan telefon ami újraindulna rendszeresen. Nekem pedig úgy kb. 2 hónapja minden rommal, minden felállásban újraindul. Van, hogy 2 napig minden OK és van hogy fél órán belül 3x is újraindult. Erős a gyanúm, hogy valamelyik telepített programom csinálhatja.
Most feldobom Laci haveromtól kapott One+ csoda ZIP-et hátha segít rajta. Most töltöm, úgyhogy még nem láttam, hogy mi van a batch fájlokban.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
borsodika
őstag
válasz micafighter #15689 üzenetére
Akik az Edigitálnál vették azoknak a WayteQ-hez szól a garancia.
[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Vorigabi
újonc
Nekem ugyan ezt csinálja. Van hogy elmegy 6 napot újraindulás nélkül, de néha meg rövid időn belül (fél óra) 2-3-szor is kikapcsol. Ki kellett vennem a pin kódot, mert ha nem vettem észre akkor pin nélkül nem lehetett elérni. Örülnék, ha lenne rá valamilyen megoldás, mert én nemigen értek hozzá...
-
kcsa
veterán
csak hogy beszálljak a nyávogásba, nekem az akku kezd gyengülni. Lehet csak a 05 ilyen, de a tendencia akkor is észrevehető. Sajnos.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Ixion77
addikt
A 05 energiagazdálkodása hihetetlen jó, nálam 8-9 óra körül van a kijelzőidő teljes feltöltöttségre számolva.
Az aksi gyengülése nyilvánvaló, és várható, előre látható volt. Anno mikor ezt a témát feszegettem (1, 2, stb.), le lettem sajnálva hogy miért izgat az aksi, majd ha gyengül, ki kell cserélni. Úgy tűnik, máris lehet kezdeni cserélgetni, bár én azt hittem, egy-másfél évig fognak tartani az akksik 4.3V-ra töltve is. Eszerint még így is túl optimalista voltam.Ezzel valószínűleg nincs összefüggésben, de nekem még soha nem indult újra magától a telefon.
Ilyen bugok viszont jelenkeznek nálam 05 óra:
- a tárcsázóban a numerikus rész csak második megnyomásra jön elő
- időnként nem akar feléledni a telefon dupla kattintásrafl0werstar: Detto. Bevált.
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
kcsa
veterán
digitálisan töltöm: 0-1. Magyarázhatom, de inkább úgy fogalmazok hogy nincs kedvem ezzel foglalkozni.
Amúgy azóta romlott sokat, amióta párszor sikerült teljesen lemeríteni.
-
borsodika
őstag
válasz micafighter #15715 üzenetére
Elmennék én is szívesen a találkozóra érdeklődni, kérdezősködni csak hát a fránya zártkörű party...
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
eddie1978
senior tag
Szépen belefutottam egy alul sárga kijelzőbe. Megy is vissza 14 napon belül. Megvárom a válaszukat, hogy hova kell visszaküldenem. 100000Ft-ért ne legyen már tulajdonsága a fenti hiba (faq szerint).
-
mfranky
őstag
válasz eddie1978 #15723 üzenetére
Nem száradt meg a ragasztó, de ez elég gyakori hiba szerintem... nekem is halványan sárga...a helyedben kipróbálnám az alábbi megoldások egyikét, mielőtt visszaküldöd:
1., közvetlen napfénynek kiteszed pár órára
2., UV fény alá 20-40 percHa egyik se műkszik, küld vissza... nálam nem zavaró annyira, de mivel jön a nyár, kint lesz eleget napon
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
kano
nagyúr
válasz eddie1978 #15723 üzenetére
Nekem is sárga volt, de most már sokkal halványabb (vagy csak megszoktam).
All
Köszönöm az együttérzést, akkor nem vagyok egyedül. Megnyugodtam. Ha nekem továbbra is ezt fogja csinálni akkor megy is vissza gariba. A ZIP-et pedig tesztelem és jelentek pár nap múlva.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
FeRkE
őstag
válasz Oppenheimer #15730 üzenetére
Legalább nem iphone-ra, az is valami..
-
vitezlejszlo
őstag
Móóókuskák
Képzeljétek el... Volt a gsm eldobásom. Már nincs, mert visszament a telefon ugye RMA-ba, ahol a posta szerint már átvette az OPO, az OPO szerint meg még nem Na mindegy.
Szóval. Rinyált a szám, hogy kollégámé soha nem dobja el, nekem meg 250-300 óra között tuti. Na hát most hogy hátra kötöttem a kezét, és nem tudta szétromolni meg újra indítani, 240 óránál neki is eldobta a gsm-et a telefonja. Sőt. A telcsikéje. Teljesen stock 05Q-ja volt fent.Szóval most vagy kifogtunk egy rossz szériát, vagy senki sem tolja 200 óra fölé az uptime-ot vagy én nem tudom...
De ha egyszer vissza kapom a sajátomat, akkor majd tesztelünk megint...
Vagy lehet, hogy három féle telefon van: 1: gsm eldobás, 2 random reboot, 3 normális működés. Amikor rendelsz egyet, akkor húznak egy számot: 2, jó akkor a Kano rebootost kap.
-
Criton
veterán
válasz vitezlejszlo #15732 üzenetére
én megpróbálom most, vagy is megnézem, mennyi uptime-nak kell lennie? valamint ha hajnali 3kor dobja el, majd jön vissza megint, azt hogy veszem észre, vagy volt valami program amivel ellenőrizted?
-
kcsa
veterán
válasz Oppenheimer #15735 üzenetére
Ne vitázz, nyomd meg az OPO-t, mer fanboj vagy.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Criton #15734 üzenetére
240, 250, 290, 320, ilyen uptimeok voltak eddig, amiknél eldobta. Szerintem célozd be a 300 órát Látszólag 200 óra után bármikor várható az esemény. Addig semmi...
Nem akkor dobja el, amikor csak olyanja van, hanem amikor lelép egy wifi hálózatról, amihez csatlakozva voltál, próbálja a mobil adatot visszaállítani (ami ugye wifi csatlakozás esetén le van tíltva), és ekkor. Éjjel a kisszekrényre lerakva nem fogja (hacsak a wifi routered nem rebootol ) hanem inkább akkor érdemes figyelni, amikor elindulsz otthonról és lelép a wifiről, vagy amikor a cégtől indulsz haza.. vagy ha esetleg UPC WiFree be van állítva, akkor meg bármikor, amikor éppen tud csatlakozni valahova
-
Criton
veterán
válasz vitezlejszlo #15738 üzenetére
nekem mindig be van kapcsolva a wifi, és amikor a céges illetve az otthoni wifiről lecsatlakozik, akkor nem dobja el a mobilhálózatot
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #15735 üzenetére
Nem feltétlenül ezért, hanem azért, mert arra a kérdésre, hogy "milyen telefont vennél", elég érdekes válasz. Mert ha a pénz nem lenne faktor, akkor bejelölném mindet, én szívesen próbálgatok. Ha meg ki is kell fizetni a telefont, akkor nyilván belép egy csomó szempont. Akkor már hamarabb vennék 2 OPO-t, mint a legtöbbet a listából. Eddig sem az ára miatt tetszett, hozzáteszem. De megígérhetem, amint lesz szifon CM kiadásban, egy raklapra vevő leszek.
-
Criton
veterán
válasz vitezlejszlo #15740 üzenetére
uptime-om még szinte semmit, szolgáltató telekom. De most hétfőig nem kapcsolom ki, és megnézzük mi lesz. XNPH05Q van most fent...
-
Criton
veterán
válasz Oppenheimer #15743 üzenetére
este többnyire mindig kikapcsolom a telefont, meg töltőre rakom..... jó, akkor legyen szeptember 17-ig nem kapcsolom ki, se reboot, most már jobb kedves GalaxyS6 fun?
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Criton #15745 üzenetére
Viccen kívül ha sokan ezt csinálják, higy kikapcsolják meg hetente reboot mert hát android meg mitudomén, akkor ezek a 2-300 óra uptime-os hibák sosem fognak jelentkezni
2 hétig kéne nem rebootolni, meg repülőbe tenni meg semmitse, és ha 2 hét után még mindíg minden jó, akkor befejezettnek tekinthető a kísérlet
-
Criton
veterán
válasz vitezlejszlo #15746 üzenetére
rendben, akkor olyan március 23 felé visszatérünk a témára megint
-
törölt tag
válasz vitezlejszlo #15746 üzenetére
Nade pont ez az. Számomra ezek a hibák nem léteznek, mert sosem lesz alkalmuk jelentkezni. Ez majdnem olyan, mint az AMOLED kijelzők feketéjét a full sötét klotyóban vizslatni ragasztófoltokat keresve. Nem mondom, hogy nem probléma, amit írsz. Csak nem mindenkinek az. Én az akksi-időt sem nézem, amíg napközben sosem kell tölteni, tőlem azt csinál, amit akar. Ha valami app hülyéskedik, akkor meg újraindítom. Tesztelném neked szívesen, de annyira nem figyelek ezekre. Uptime hol látszik amúgy?
-
vitezlejszlo
őstag
válasz #01696768 #15749 üzenetére
Igen értem én amit írsz, de pl az asszony Samuja ezer órákat elmegy, Őt nem érdeli a kikapcs meg semmise, más meg naponta rebootol mert android és csak. De jogos amit írsz, mindekinek szokása szerint Csak amikor 100-ből 95 azt modja nem dobaja a GSM-et a telefon, akkor más, ha a 95 embernek összesen nincs 100 óra uptime-ja, míg a maradék 5 meg az, akinek folyamatosan megy.
uptime: Beállítások, telefonról, állapot (vagy vaami ilyesmi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- SkyShowtime
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest