Új hozzászólás Aktív témák

  • pengonorbert

    tag

    Ezt nem is igazán értem, hogy ilyen sz@rok felrakása meg a telefon szét konfigolása/rootolgatása után miért lepődnek meg emberek azon hogy bugosak a dolgok...

    És ha már ez kikínvánkozott belőlem akkor még egy plusz infó tisztázás jöjjön, csak hogy on topic is legyek, mert ezzel szerintem nem mindenki van tisztában, és azért hasznos lenne tudni:
    Az nem igaz hogy az Oxygen Updater kockázat mentesen hamarabb "ad" frissítést az eszközre.
    "Using VPN to download this build might not work as the rollout Is not based on regions and is randomly pushed out to limited number of devices."
    Tehát az OP is Canary Release technikát használ, amely nem lokalizáció alapján dönti el hogy kiknek megy ki OTA-n először a frissítés, hanem egy kis százalékú felhasználónak véletlenszerűen lesz leküldve, majd várnak X időt a hibajelentésekkel, és a vissza érkező logokkal. Ezek után ha mindent rendben találnak akkor indul meg az OTA rollout a teljes felhasználó bázisnak ütemezve.

    Kb egy hónapja nézegettem az Oxygen Updater-ben hogy már rég elérhető a 10-es rendszer, de nem nyomtam rá, csak vártam. Egyre gyanúsabb lett hogy sokáig nem érkezett OTA-n a frissítés és mint kiderült, nem véletlen mert felfüggesztették a "stabil" verziót, pár hiba miatt. De aki az Oxygen Updaterrel frissített, az jöhetett ide panaszkodni hogy bugos. Meg inkább adták volna ki stabilban. Meg mikor jön már a patch... :F

Új hozzászólás Aktív témák