Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
slezakimi
senior tag
válasz norbert1998 #14149 üzenetére
Igazából anyagi áldozattal sztem nem járna, használtan közel ugyanaz az ára.
A vezeték nélküli töltés, tán a kicsit több üzemidő (bár ezt nem tudom), de a MI9 SE ebbe elég gyatra.
Meg hát tetszik is""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
Karavik
veterán
Fyi:
Lesz nemsoká újraépített MIUI11 9.9.26 kiadás, ami az alábbi javításokat, változásokat fogja tartalmazni:
- Lag, fagyás, akadozás (ami főleg gesztusvezérlést használva volt tapasztalható) javítva
- MIUI launcher frissítve
- DND módban Camera FC javítva (ez csak bizonyos telók esetén volt tapasztalható)
- Betűtípus vastagság állítás lehetőség (MIUI11 feature) hozzáadvaÍgy már mindjárt más a leányzó fekvés!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Kevin Spéci
tag
válasz GrooveHero #14136 üzenetére
Magisk leszedéssel próbáltad már? Lehet hogy az nem tetszik a google paynek, mert elrejthető vele a root. Elképzelhető hogy nem sz@roztak vele hogy hogy áll a bootloader meg a root, első körben megnézi az app, ha fent van a magisk, letiltja a payt.
Tulajdonképpen más különbség nincs a telónk között, az "altered some way" meg simán lehet a magisk.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
GrooveHero
addikt
válasz Kevin Spéci #14153 üzenetére
Valóban elképzelhető. A tied global verziós? Az enyém China 8/128-as. Lehet ott lesz a kutya elásva
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
grafnet
Topikgazda
válasz GrooveHero #14155 üzenetére
Nem 8/256?
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Karavik
veterán
válasz GrooveHero #14155 üzenetére
Én nem használok GPay-t (Simple használok) de xiaomi.eu fórumon többen írták, hogy GPay működik boltokban történő fizetésre is: [link]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
GrooveHero
addikt
válasz Karavik #14157 üzenetére
Hálás köszönet a linkért, beleolvasok, hátha kicsit előrébb jutok.
apropó...bootloader ujrakinyitás is 3 nap?
grafnet nem, csak a 128-ast vettem, 509 font volt a 128-as anno, a 256-os valamivel drágább...már megbánta rá egy hónapra, hogy nem a 256-ost vettem, de mikor néztem, akkor már jóval drágább volt, kb 35k-val lett volna drágább (100 font). Mindegy is, elég nekem a 128-as, tavaly decemberben voltam a karib tengeren 12 napot, csináltam rengeteg képet és 4k/60fps vidót, így is csak 64 gigát tudtam megtölteni
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
grafnet
Topikgazda
válasz GrooveHero #14158 üzenetére
Azért kérdezem, mert eddig úgy tudtuk, hogy a 8 GB-os modell csak 256 GB ROM-mal van.
De, ha nekem van 8/128-as, akkor javítanom kell az összefoglalót.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
GrooveHero
addikt
-
grafnet
Topikgazda
válasz GrooveHero #14160 üzenetére
Jaj, tényleg!
-
TpS
őstag
válasz GrooveHero #14158 üzenetére
Ha már nyitva volt, nem kell várni, hogy újra nyithasd.
-
norbert1998
nagyúr
válasz GrooveHero #14160 üzenetére
Büntetésből a legközelebbi három előlapi kamera használatot fejjel lefelé kell kezdjed!
-
GrooveHero
addikt
válasz norbert1998 #14163 üzenetére
Oh...the irony... nem tudom kinek van fejjel lefelé a kamerája
Nekem biztos nem, mert felül van....meg ráadásul 2
Komolyra fordítva...nem nagyon használom, még arcfelismeréshez sem, a hátsó ujjlenyomat olvasót erőltetem általában. Amúgy a csúszka kattanás azért bejövősTpS köszi a választ
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz GrooveHero #14164 üzenetére
Pont emiatt. Itt trollkodol, ez az ára neki
-
grafnet
Topikgazda
Új verzió elérhető: de csak updaterből...
Karavik: - erről tudsz valamit?
-
Kevin Spéci
tag
A stabil verzió nagyon el van hanyagolva. Az updater nem talál semmit, pedig az oldalon fent van már újabb legalább egy hónapja, de letöltve se hajlandó feltenni.
@GrooveHero: Ja hogy neked Mix3 van! Ez nekem is elkerülte a figyelmem....De akkor is magiskra tippelek
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz Kevin Spéci #14168 üzenetére
A stabilt miért "erőlteted"?
Korábban eléggé kiveséztük: a stabil egy korábban kiadott - legkevésbé bugos - fejlesztői átnevezve.Nem muszáj minden frissítést feltenni, célszerű megvárni vele a ROM(b)olók tapasztalatait.
[ Szerkesztve ]
-
Kevin Spéci
tag
válasz grafnet #14169 üzenetére
Nem tudom mi itt az átlagéletkor, de én már öreg vagyok hozzá hogy folyamatosan játsszak a frissítéssel (40+), rengeteg telóval csináltam már. Viszont azért engem is vonz ha van valami újdonság, szóval a 2-3 havi frissítgetés pont megfelelne.
Másrészt nélkülözhetetlen nekem mindenhez, tehát egy kissebb buggal se szeretnék pl. egy hétig se együtt élni.
Szívem szerint visszatenném a globalt, ha lenne rá időm, mert totál kiakaszt hogy állandóan állítgatnom kell a fényerőt. Abban valahogy jobban volt eltalálva a mesterséges fényhez állított minimum. Ez a "helyezze középre a telefont" dolog meg egyenesen kiszúrás....
Ha második telefon lenne, frissítgetnék én is -
grafnet
Topikgazda
válasz Kevin Spéci #14171 üzenetére
45 vagyok.
Fő telefon. 7/7 és 0/24-ben használom, mert munkaeszköz. Nélkülözhetetlen.
Én, nem teszem fel rögtön a frissítést. Letöltöm, az első adandó alkalommal, de csak szombat éjjel-vasárnap telepítem. Addig kijönnek a hibák.
Egyébként a TWRP-vel kb. 5-6 perc egy teljes frissítés. (Nekem még Magisk, AdHosts is van még a frissítés után.)[ Szerkesztve ]
-
veterán
Megszűnt a teljes képernyős lagos bug.
-
-
cH1
aktív tag
Hoppá már Telekom is árul xiaomi telókat (ha jól láttam pont kettőt). Csak beindul rendesen a hazai forgalmazás.
-
grafnet
Topikgazda
Az SE-nél talán még érdekes lehet a jótállás.
A 7A nem az a kategória, aminél számít a gari!
Itt, a Mix 2S-ből 1 db volt, ami teljesen őrülten viselkedett és még egy, amit a Wayteq cserélt (volna).
Én nem mérlegelem az egy év sufni garit a 2 év gyárival szemben.
(Ha a kijelző reccsen fél évesen Te mit csinálsz?
- mész és a gari miatt cseréltetsz >40-60e-ért hivatalosan (2 hónap alatt) vagy 25-30e-ért nem hivatalosan (2 nap-max 1 hét alatt) ?)Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
w333
félisten
válasz grafnet #14187 üzenetére
Jó nyilván van néha olyan árkülönbség hogy jobban megéri megvenni egy gsm boltból, de Telekomnál ott a kamatmentes részlet is így persze hogy megkérik az árát
Inkább örüljünk neki hogy bevették a kínálatba, szvsz. ez jó hír
Mi9 Pro (5G is jöhetne)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
nagyúr
-
w333
félisten
válasz DroiDMester #14190 üzenetére
Szvsz. annyi lesz mint a hivatalos boltban, ha tippelni szeretnék akkor 160-180k de még ennyiért is nagyon megérné
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
grafnet
Topikgazda
A Qi töltés megy mindenkinél?
Nálam nem hajlandó tölteni...
A pad ledje világít, elvileg működik.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
Csak, hogy most én kezdjem az OFF áradatot: [link]
Már csak a típusneveket kellene normális mederbe terelni...
[ Szerkesztve ]
-
Kevin Spéci
tag
Én már múltkor is akartam kérdezni, aztán gondoltam hagyom az egészet. De muszáj: Mire jó a 108 megapixel? Ez aztán teljesen értelmetlen egy telefonban. Csak mert megnézni még egy 8K tvn se tudod, ha meg 10 év múlva majd mégis, akkor is a képminőség úgy is kuka, az érzékelő mérete miatt (ahogy a mostani telefonos fotóknál is).
-
veterán
válasz Kevin Spéci #14199 üzenetére
Ez nem 108 mp-es képeket csinál, azaz biztos tud olyat is, de ez quad bayer cucc szóval 4 pixelt összevon és abból csinál egyet így ha jó képeket akarsz akkor 27 mp-es képeket kell vele csináltatni. (valószínűleg ez az alapbeállítás)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest