Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Mi Mix 3 topic már nem pörög annyira, ezért itt szeretném feltenni a kérdeésem, ami igazából telefon független.
Zárt bootloader esetén a chinese stable rom mellett még milyen rom jöhet szóba? Nyitni megint nem akarom, szeretném használni a google pay-t, ugyanakkor a kínai karakterek nélkül is megvolnék
Köszi a válaszokat előre is
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz jonnyjoker01 #14105 üzenetére
Köszi
Ha jól tudom a Xiaomi elvette a lehetőséget, hogy kínai verziós telóra (az enyém ilyen) lehessen globalt rakni...legalábbis zárt bootloaderrel
szerk: de ha menne a gloaballal a google pay, akkor lehet tennék egy kísérletet...sajnos magisk hide és társai nem segítenek, mert a problém a nyitott bootloaderrel van
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Kevin Spéci #14110 üzenetére
Xiaomi EU-n vagy és használod a Google Pay-t?
Ezt csináltad, hogy működik?
-
GrooveHero
addikt
válasz Kevin Spéci #14113 üzenetére
Köszi. Én itt élek, nem kellett kamu cím, de én nem stable, hanem a heti kiadáson voltam és nem működött. Nem tudom mennyiben lehet más, hogy Magyarországról használod, de itt sajna nem működik nyitott bootloaderrel. A magisk hide elvileg elrejti, de nálam nem működött, és meguntam, hogy állandóan monkújak vele.
-
GrooveHero
addikt
válasz Karavik #14129 üzenetére
Ha már nyitnám és feltenném a Globalt, akkor nem zárnám vissza tudva mi történik. A gond a nyitott boodloader léte, hogy magisk sem rejti el, pedig safety pass, minden szuper, google pay meg mégse megy.
De legalább tudom, hogy nem veszek többet kínából telót. Pedig a hardver remek, jobb mint a global verziók a maga 6gb ramjukkalWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Black&White #14132 üzenetére
Nem, nem próbáltam...nem tudom adjak e neki egy esélyt.
Kevin Spéci ezt írja egyébként
NFC rendben, HCE pénztárca az nemtommi
-
GrooveHero
addikt
válasz Kevin Spéci #14153 üzenetére
Valóban elképzelhető. A tied global verziós? Az enyém China 8/128-as. Lehet ott lesz a kutya elásva
-
GrooveHero
addikt
válasz Karavik #14157 üzenetére
Hálás köszönet a linkért, beleolvasok, hátha kicsit előrébb jutok.
apropó...bootloader ujrakinyitás is 3 nap?
grafnet nem, csak a 128-ast vettem, 509 font volt a 128-as anno, a 256-os valamivel drágább...már megbánta rá egy hónapra, hogy nem a 256-ost vettem, de mikor néztem, akkor már jóval drágább volt, kb 35k-val lett volna drágább (100 font). Mindegy is, elég nekem a 128-as, tavaly decemberben voltam a karib tengeren 12 napot, csináltam rengeteg képet és 4k/60fps vidót, így is csak 64 gigát tudtam megtölteni
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
válasz norbert1998 #14163 üzenetére
Oh...the irony... nem tudom kinek van fejjel lefelé a kamerája
Nekem biztos nem, mert felül van....meg ráadásul 2
Komolyra fordítva...nem nagyon használom, még arcfelismeréshez sem, a hátsó ujjlenyomat olvasót erőltetem általában. Amúgy a csúszka kattanás azért bejövősTpS köszi a választ
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Üdv. Tudja valaki, hogy Chinese stabilról lehet e developerre váltani bootloader nyitás nélkül? Azt olvastam xda-n, hogy igen, lehet, csak be kell simán tallózni updaterbe. Mondjuk azt még írták, hogy minden törlődni fog.
Ez az lehet egyébként? Vagy van ebből friss miui 11-rs China developer?
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Zsoleszhun #15172 üzenetére
Nem véletlenül töltöttem le.
Nekem is mix3 vanKöszi amúgy a linket
-
GrooveHero
addikt
válasz Zsoleszhun #15175 üzenetére
Ez van fent jelenleg.
Ez a stabil, nekem a fejlesztői kellene. Amit miattam előbb screenshotot nem tudom az eKaravik köszi
Szerk:
Zsoleszhun akkor úgy látszik nincs is hivatalos
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Köszi srácok
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest