Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz norbert1998 #14401 üzenetére
Igen, sajnos Telekomnál még nincs VoWiFi
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Kevin Spéci
tag
válasz jonnyjoker01 #14396 üzenetére
Világos, a többi helyadatot használó app meg is teszi amit leírtál, mint pl. a BKK. A google térkép is kérdezett régen, az elmúlt kb. fél évben viszont egészen biztosan nem, nem tudom pontosan mióta.
A gps gyorsikon meg nem csak bekapcsol magától, hanem ki is, amikor eltűnik a "térkép meghatározza a helyet" értesítés. Ezt azért elég nehéz véletlenül összehozni, úgy hogy nincs is a kijelzőn az ujjam. Nem mondom, hogy ez azt jelenti hogy valóban bekapcsolta a gpst, mert régebbi androidnál az energiatakarékos meghatározást is lehetett vele kapcsolni. Igazából már beletörődtem, hogy néha bekapcsol, ez van, de ha azt mondjátok ez kizárt, hát ok. -
atee_13
őstag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok és képbe került a mix 2s is. Milyenek a tapasztalatok vele? Érdemes még ma is megvenni? Droid fő verzió hol jár és várható e újjabbra váltás a jövőben? Vannak esetleg hibák amik kijönnek a készüléken idővel?
Még a 9T is foglalkoztat 6/64 és a mix 2s 6/64 nagyjából hasonló áron lenne melyik lehetne a jobb választás?
-
grafnet
Topikgazda
válasz atee_13 #14404 üzenetére
Ebben a topikban mit fogunk javasolni?
Mix-et!
Neked kell eldöntened:
IPS (nagyon jó fényerővel) vs. AMOLED
SD 845 vs. SD 730
Kamerában is van különbség, de ott a sw ugyanaz.
Ujjlenyomat olvasó, akku mérete.Típus hiba nincs. Van néhány darab, ahol a közelség szenzor szórakozik vagy nem működik.
OS: MIUI 11-en vagyunk, a droid 10-et is megkaptuk már (nem minden verzióban).
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
SztiviVander
őstag
válasz atee_13 #14404 üzenetére
Itt mi mást mondanánk mint hogy az a legjobb telefon
-Szerintem érdemes, én jelenleg is ezt venném mivel nem nagyon van olyan ami az én igényeimnek és ízlésemnek jobban megfelelne.
-10-es droid eudev béta (ami mellesleg atomstabil) múlthéten jött ki rá, annál újabbról egyelőre nem érdemes beszélni.
-az ultrahangos közelség érzékelő hibája volt itt pár embernél, de ha csak az itteni fórumbeli darabszámot nézzük akkor is kb elenyésző számban. 2év garival itthon véve ez nem igazán kockázat.
-a 9T-ben jobb a kamera (papíron legalábbis biztosan), nagyobb méretű amoled (ez preferencia kérdése, én a természetes színű ips-t jobban kedvelem) kijelző, nagyobb akksi, viszont gyengébb cpu mint a mix2s-ben. Illetve nekem nem jönnek be ezek a keskeny hosszú krikettütő formájú telefonok (9T), de ez is ízlés kérdése.Az hogy melyik a jobb választás az a te ízléseden és preferenciáidon múlik. Nincs olyan telefon ami mindenkinek egyformán jó vagy nemjó. Mindkettő jó telefon, egyik kicsit ebben jobb a másik meg kicsit abban.
-
atee_13
őstag
válasz grafnet #14405 üzenetére
+ (#14406) SztiviVander
Köszi az információkat. Videofelvételnél olvastam korábban, hogy valami gigsz volt. De akkor ezek szerint megoldódott.
Tudom, hogy nekem kell dönteni csak gondoltam ha van valami hiba így 1-1,5 év szolgálati idő után ami anno a tesztekben nem jött elő azt jó lenne tudni. De akkor minden a papírforma szerint alakult és a Xiaomi minőségi darabod csinált a mix 2s nél is.
Mind a kettőt kintről rendelném a 9T ben jelenleg nincs 6/64 a 128 as meg már többe jönne ki mint a mix 6/64.
-
atee_13
őstag
válasz norbert1998 #14408 üzenetére
mobila teszteben csak 30 fps-t említettek. megoldódott szoftveresen azóta? De így akkor + dolog szól a mix 2s mellett
-
norbert1998
nagyúr
Egy bajom van. Bejövő hibásnal patika a volte. A kimenő meg megszakad (?)10 másodperc után és nem hallom a másik felet.
-
norbert1998
nagyúr
Kinek van gondja a Telekom appal? Nekem azt hiszem. Sikerült megoldani random Magisk package névvel.
-
floratm
senior tag
Asszonynak 9T van. A mix 2s a világ legjobb telefonja a 9T pedig mandnem megkozeliti ezt a tökéletességet.
Nincs rossz választás -
veterán
Cséntek, cséntek, cséntek. Mit hoz a heti eu rom?
-
grafnet
Topikgazda
válasz norbert1998 #14419 üzenetére
Inkább ne adják ki, mint FR legyen a "vége"!
4X-en volt ilyen sajnos. (Rendszer app frissítése bootloopot csinált, amiből csak a FR segített ki...)Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
nagyúr
Friss EU rom => xiaomi.eu_multi_MIMix2S_9.10.17_v11-10.zip
-
veterán
válasz DroiDMester #14421 üzenetére
Király töltöm is.
-
Karavik
veterán
Nektek nincs telefonhívásokkal gondotok (vonalszakadás, néma vonal 10 mp után bontja a hívást stb?)
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
grafnet
Topikgazda
válasz Karavik #14425 üzenetére
Mostanában nekem is vannak problémáim a hívások kezelésével.
Bár én még pitén vagyok. Sztem T lesz a hunyó és a VoLTE.
Sokszor van, hogy nálam nem csörög, nem jelzi a kapcsolatot, a hívott meg nem tudja felvenni - nem kapcsol össze.
Van olyan, hogy kicseng, felveszi, de nem hallom, ő hall engem.
Van olyan is, mint neked.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
nagyúr
-
veterán
válasz DroiDMester #14428 üzenetére
Nekem is kellene már csinálni egy tiszta telepítést, de lusta vagyok...
-
Melafoto
senior tag
Üdv,
Egy kis segítséget kérnék. Újra indítottam recovery módba és sajnos nem reagál semmire a kijelző. Újra tudom indítani adat vesztés nélkül valahogyan?
Köszi-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
Karavik
veterán
Ok köszi skacok, akkor próbáljátok ki ezt, kíváncsi vagyok, hogy tudjátok-e reprodukálni a hibát:
1. kapcsold be a DND módot
2. Indíts el egy hívást vagy fogadj egy hívást
3. Hívás közben nyomd meg a power gombot
>
Power gomb megnyomása után egyből elnémul a vonal majd ~10mp elteltével bontja a hívást automatikusan.[ Szerkesztve ]
-
ha.ro
csendes tag
Sziasztok,
Eredeti gyári akkumulátort keresek. Merre induljak, mert rengeteg az eredetinek tűnő másolat.
-
Karavik
veterán
válasz norbert1998 #14435 üzenetére
Nálam kimenő/bejövő hívásnál egyaránt csinálja...
-
TpS
őstag
válasz norbert1998 #14438 üzenetére
Ne zavarjanak mód.
-
retesz147
addikt
válasz DroiDMester #14421 üzenetére
Használsz android 10 eu dev alatt custom kernelt?
Ha igen, melyiket?
Hétvégén én is áttérek A10re eu devvel.
Magiskból legújabb kell?
Twrp maradhat a régi, vagy tegyek orangefoxot?
Köszi![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
nagyúr
válasz retesz147 #14441 üzenetére
Nekem gyári kernel NEM opció ha nem lenne custom kernel nem is frissítettem volna 10.re!
MiPa-v7.es KERNEL-el gyönyörűen megy, és az aki idő is bámulatos!
TWRP-t természetesen cserélni kell, STOCK TWRP felejtős!
OrangeFox-R10.0_2-Stable-polaris.zip tedd fel mielőtt neki állsz a Q-nak
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz SztiviVander #14443 üzenetére
Köszi szépen, nálam sincs beállítva, hogy power gomb bontsa a hívást.
Hiba csak DND módban reprodukálható, hívás előtt be kell lennie bekapcsolva. De ha nálad nincs ez a hiba, akkor máris nekiállok tiszta telepítésnek.
[ Szerkesztve ]
-
loukie
tag
válasz DroiDMester #14442 üzenetére
Szia! Ez a MiPa-v7.es KERNEL engem is érdekel. Van valamilyen trükk a telepítéshez, vagy simán mehet az OrangeFox-ból?
-
nagyúr
-
SztiviVander
őstag
válasz Karavik #14444 üzenetére
Persze bekapcsoltam (miota megvan most eloszor) a nezavarjt. Megneztem masik szolgaltato fele hatha, de ugyanaz, semmi bontas. Ha nyomkodom powert csak ki be kapcsol a kepernyo akkor is ha fulemnel van. Ja es nincs volte-m se (vowifi meg plane) mert lusta vagyok hivogatni ufsz-t es annyira nem is hianyzik. Szoval kodokkal meg tobbi izevel se szorakoztam rajta sose.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz SztiviVander #14447 üzenetére
Köszi ezt a válaszod még megvártam, és most pedig nekifutok tiszta telepítésnek...
-
retesz147
addikt
-
loukie
tag
válasz DroiDMester #14446 üzenetére
Köszi! Akkor már teszem is fel!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs