Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarQs
senior tag
válasz vitomi24 #681 üzenetére
Ezt a 154.490 Ft-os árat köbö annyira lehet komolyan venni, mint az összes többi, a témában felröppent hírt!
Őszintén szólva én a neten olvasható infók alapján saccolok és nem igazán jártam az utóbbi hetekben a Nokia magyarországi oldalán, így meglepett az ott látható adat, méghozzá olyannyira, hogy fel is hívtam gyorsban mind az online Nokia boltot, mind másik két márkakereskedést is kis kiigazítás gyanánt...
A konklúzió:
- amit Te végfelhasználói árnak nézel, az "csak" az előrendelési(!) ár, ami köztudottan mindig 10 ezres kategóriákkal tér el az ajánlott kereskedelmi áraktól - gondolom te is vágod merrefelé...
Továbbá a 3 kompetens forrásból 2 egyértelműen azt állítja, hogy nincs megbízható támpont a kérdésben, mert saját berkeken belül is egymásnak ellent mondó infókat kapnak, de saját véleményük szerint valahol 135 ezer körül várható a kezdő ár valamikor október vége, november eleje táján... amiből - hozzáfűzte az egyik szaki - akár november közepe is lehet!Szerintem ne nagyon ragaszkodj ehhez a 154-el kezdődő árhoz!
Ui.: juteszembe! Nem annyira releváns, de az a bizonyos kettő hang a háromból, ők boltvezetők voltak - ellenben a harmadikkal, a telefonos kislánnyal...
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
válasz vitomi24 #1317 üzenetére
Ha a telefon az angliai Vodafone hálózatára zárt, akkor az nem fog a magyar Vodafone-nal menni, ezt gondolom belátod magadtól is. Úgyhogy igenis szempont Anglia is a képben.
És olvastam. De engem nem kell győzködnöd, én biztos nem veszem meg
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Sarlon
aktív tag
válasz vitomi24 #1336 üzenetére
A mondanivalód első részében teljes mértékben igazad van, a verseny viszi előre a technikát, de ez nem csak a mobiloknál van így, lásd forma1, stb.. Erről szól az élet.
A második fele viszont minősíthetetlen!
Világ életemben nokia telefonjaim voltak, nem azért nem veszek iPhone-t, mert nincs rá pénzem, hanem mert nincs rá szükségem! És sztem nem csak én vagyok így ezzel. Akinek nincs rá pénze, az az N8 at sem fogja megvenni, nem fog egy mobilért kiadni több mint 100 ezer ft ot. Igazából nem is értem mit akartál ezzel mondani, de rohadtul nem is érdekel.[ Szerkesztve ]
N82- N8- Lumia 920
-
Gabor113
tag
Te direkt jársz ide flame-elni mint elégedett Apple tulajdonos? Kicsit sem vagy szánalmas, szvsz a normális Iphone tulajok is szégyellnek, és joggal.
Alcatel OT 300 - Siemens C35 - Siemens MT 50 - Samsung SGH E720 - Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N97mini - Nokia E7 - Blackberry 9300 - Blackberry Q10
-
leviske
veterán
Tudod, pont az ilyen fröcsögős, majom tulajok miatt megy el mindig a kedvem attól, hogy iPhone-t válasszak. Alapjáraton egy nagyon jó telefon, csak mára tucat lett, minden "barom"nak az van, csak mert az a menő.
Tény, hogy a Symbian-t már ideje volna felváltani a MeeGo-val, az is tény, hogy az elmúlt 2-3 év nem a fénykora a gyártónak, de azt akkor is csak egy méretes marha jelentheti ki, hogy már csak 1-2 éve van hátra... Még mindig a legnagyobb mobilgyártóról beszélünk, akinek az okostelefon piacon is még megvan a 40%-os részesedése. Nem mellesleg ott van a kezükben a MeeGo, ami az eddigi piaci mozgolódások alapján elég erős konkurenciája lehet az Androidnak.
Szóval a Nokia pont az elkövetkező 1-2 évben érhet vissza a csúcsra, ha Te ennek nem akarsz a része lenni, az a Te bajod, de ettől még nincs jogod inzultálni a topikbajárókat és azokat, akik az Apple helyett a Nokiát választják.
Szép életet, jó iPhone használatot, a viszontlátásra!
[ Szerkesztve ]
-
Tepok
csendes tag
"Meg ketto evet adok nekik es zarora lesz nekik" álmaidban talán Nokia volt van és lessz...
"Mar 1 baratomnak sincsen Nokia-ja mindenki mar mast hasznal" Azér mer a környezeted be nincs Nokia akkor már csődbe megy?
"Nekem iphone-m van es elegedett vagyok vele.A ti bajotok hogy irigyek vagytok.Ha lenne ra penzetek ti is azt vennetek." Nekem meg Nokiám van és elégedett vagyok vele, és te vagy irigy mer Iphonos létedre mindig ide írsz, akkor úgy látszik elégedetlen vagy és N8-ra vársz
Persze 250 ezer ft-ot majd telefonra fogok elkölteni, neeeeem???? -
Gabor113
tag
válasz vitomi24 #1349 üzenetére
Ja és ha tényleg nem flamelni jársz ide és valóban minden utálatod mellett vettél egy ilyen telefont és az úgy akarod tovább adni hogy ki sem nyitod és egy percet nem használod akkor a fentihez kiegészítésként: még hülye is vagy. (főleg hogy egy angol készülékkel shaft-elsz) Bocs. Ha Iphone-al játszanád ezt akkor is azt mondanám. Ugyanis olyan dolgot nem veszünk meg ami nem kell.
De te tényleg csak flame-elsz a többi tevékenységedet elnézve úgyhogy innentől ignore ezt javaslom a többieknek is.
[ Szerkesztve ]
Alcatel OT 300 - Siemens C35 - Siemens MT 50 - Samsung SGH E720 - Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N97mini - Nokia E7 - Blackberry 9300 - Blackberry Q10
-
leviske
veterán
válasz vitomi24 #1351 üzenetére
Bocs, hogy megkérdezem, nem olvastam vissza, de ha elvileg nem bontottad még ki az N8-adat, akkor honnan tudod, hogy lefagyogat? Vagy ez már valami gariból visszakapott csere N8?
Amúgy csekkoltam a hirdetésed. Ha jobb marketinggel támogatnád meg, akkor többen jelentkeznének. Ilyen hirdetéssel még egy iPhone 4-et se vinnének el 100k-ért, és ezt most nem sértésnek szántam.
-
válasz vitomi24 #1356 üzenetére
A negyedik oldalon van, egy szövegdobozban.
Annyit megtehetnél esetleg a hirdetéseddel, hogy teszel fel egy képet a dobozról, nomeg odaírod az átvételi lehetőségeket, kitöltöd a várost meg ilyenek... Nem kell sok energiát fordítani rá. Arra számíthatsz, hogy senki se fog előre utalni például.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
leviske
veterán
válasz vitomi24 #1371 üzenetére
Sajnos benne van az alapelvekben, hogy míg nem csak szándékosan hangulatkeltésre mennek ki a hozzászólásaid, addig van jogod hozzászólni.
Javaslom, hogy fáradj át ide, és tedd hasznossá magad,mert ebben a topikban nem hiszem, hogy volna rád szükség. És nem azért, mert csak jót lehet írni, hanem azért, mert nincs tapasztalatod, csak fröcsögsz.
-
stewe780
őstag
válasz vitomi24 #1368 üzenetére
Mert aztan Magyarorszagon nagy szukseg van a te angol fuggo telefonodra. A desirevel meg a desire forumban trollkodsz? Biztos abbol is mar nagyon eleged lehetett, hogy szifont vettel.
Tenyleg nagyon orulunk Neked! Minel gyakrabban ird le legyszi a velemenyed a Nokiarol. Biztos ott kint nem hallgatjak meg a problemaidat. Ez a forum erre valo, itt mindig leirhatod, hogy milyen szar az n8.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Gabor113
tag
válasz vitomi24 #1374 üzenetére
Helyes épp itt az ideje hogy befejezd a trollkodást.
Tanulság: nem kell olyan telefont venni amire nincs szükséged, még akkor sem ha olcsó. A fikázásodra viszont senki nem kíváncsi itt (főleg úgy hogy minden tapasztalatot és alapot nélkülöz a konkrét termékkel kapcsolatban a többi meg csak losung) és úgy tűnik a termékedre sem (ez nyilván fáj ) de majd szépen eladod az Ebay-en. Nekünk meg jó lesz a "drága" magyar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...