Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • slimshady

    senior tag

    válasz djbahool #8433 üzenetére

    Egyébként a Phoenix-es flash-elés nem jár garivesztéssel vagy ilyesmi? Van még majdnem 2 év gari az N8-amra, szóval nem szívesen játszanék veszélyes dolgokkal. Illetve nem szeretem szétgányolni se a telefont. A szignózást is inkább megoldom gépen nem tart semeddig meg nem telepítek egy nap 100 alkalmazást, vagy csak 1x mikor megveszem a telefont. :)

    Asszem 1x hackeltem még az N78-am talán, de azt is mindig megcsinálni mikor időnként kell a Symbiannak hard reset... hát utána nem eröltettem. Elég a telefonom személyre szabni utána.

    Ennek meg nincs már kedvem utánaolvasni, hogy hogy is lehetne megoldani. Nem szeretek angolul olvasni, de tegnap már rávettem magam és annyi külföldi fórumot olvastam de megoldást nem találtam a problémára.

    A QT keretprogi felrakása sem oldotta meg a problémát. Pedig hard reseteltem még1x és a szűz telóra tettem fel. Több energiát ebbe nem akarok fektetni annál, hogy beviszem szervízbe ma hazafele. De csak akkor csináltatom velük ha mág ma kész is lesz, nem akarom 1 hétre elküldeni a telefont mikor most vettem 1 hete, akkor már inkább túrom a fórumokat. Meg úgyis rakatok rá fóliát. Tegnap nem akarták már megcsinálni otthagyni meg nem akartam hátha sikerül megoldanom magam. Eddig nekem nem sikerült sose fóliát feltenni a telefonjaimra szépen, tegnap meg megkérdeztem a szervizpontban és van náluk 990, lehet persze olcsóbban is venni, de ők ott rá is teszik és nem úgy lesz ráhányva. :)

    deka10: az az igazság, hogy ez egy nagy fault a Nokiától. Nem is értem ilyen hogy lehet vagy miért nem írták re a telefon dobozára, hogy: "DO NOT HARD RESET!".

    üdv.: SlimShady

Új hozzászólás Aktív témák