Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz bringasisti #26299 üzenetére
Nem biztos hogy helyesen olvastam a hozzászólást, de az biztos, hogy ha a fényképkészítésnél sikerül a telefonnak a helymeghatározás, akkor utána a térkép is látni fogja ugyanezt a koordinátát. Sőt, maga a GPS modul is már hotstartolhat a következő kérdésnél - és ez elszáll kikapcsoláskor.
“All nothings are not equal.”
-
bringasisti
őstag
Alaplapcsere után eldobta a hívást ha megfogtam a készüléket, 500 MB adatforgalmat produkált az éjjeliszekrényen, és nem volt GPS. Akkor még a jobb felső sarokban volt egy szimbólum, rátapizva GPS elérhető. Ezzel együtt nem működött. Mikor rátoltam az Annát továbbra se működött a navigáció, de a fényképezésnél rögzítette a koordinátákat. Mivel a szervizben nem voltak hajlandók az utcára lejönni hogy ténylegesen van e navigáció / anno 130 ért vettem/ hiába a szimbólum hogy GPS elérhető Fogy. Véd. > csere.
BENEFON DELTA--------N8
-
ilgatto
tag
válasz zorzy4 #26297 üzenetére
Amikor először nem működött, akkor még csak újra sem indítottam előtte, sőt, előző nap használtam is. Aztán hosszas próbálkozás után végül újratelepítettem a Belle-t és a programokat, ekkor simán a Maps nem talált volna jelet, viszont a GPS Info Qt használatával végül mégiscsak. De az volt az egyetlen, azóta megint semmi.
Többször is próbáltam újraindítás után is, ami furcsa, hogy még a mobilhálózat segítségével sem találja.
Éjszakára nem szoktam kikapcsolni, az újratelepítés után többször is kimentem vele nyílt területre és 15-20 percet vártam, hogy találjon valamit, de semmi.
Egyedül Wifi-vel talált, mondjuk az nem volt épp pontos.bringasisti:
Ezt nem teljesen értem:
"Azt hogy a telo on-ba van és off-ba működik az nekem is gyakran előfordul."A képhez való GPS koordináta rögzítést még nem próbáltam, ez lesz a következő.
Ami még furcsa, hogy a helymeghatározási eszközöknél Maps és GPS Info működése közben néha úgy is ki lehet venni a pipát a beépített GPS mellől, hogy nem reklamál.
Amikor használja valami éppen a beépített GPS-t, és ki akarom kapcsolni, akkor jelez, hogy biztos, hogy ki akarom-e kapcsolni a használatban levő eszközt.
De amikor nem reklamál, akkor gondolom nem is használja semmi, pedig az említett programok akkor is mennek.## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
Én most próbáltam meg a GPS-t bent a házban.
Nem volt kikapcsolva a telefon mostanában,és kb 5 napja nem is használtam a navigációt.
Első próbálkozásra majdnem 2 perc volt mire talált jelet,másodjára nagyon maximum 10.
Utójára szabadban próbáltam,épp indultam Nyíregyházára,akkor 15-20 másodpercre saccolom elsőre.
Szerintem elég korrekt. -
-
zorzy4
addikt
válasz bringasisti #26310 üzenetére
Akkor miért van, hogy valakinek 20 perceket kell várni a jelre?
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
zorzy4
addikt
válasz bringasisti #26312 üzenetére
Én is elvittem e miatt és azt mondták, hogy normális.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
stewe780
őstag
válasz zorzy4 #26311 üzenetére
Annak kell 20 percet várni, akinek nincs a-gps-re engedélyezve, és régebben volt értékelhető pozíció meghatározva.
Más:
Vevőt keres a Qt-ra a NokiaÚgy tűnik nagyon komolyra veszik a saját szoftverektől történő megválást. Az jutott eszembe, hogy az N8-unk kap még valaha hivatalos frissítést? A 2016-ig szóló támogatás az mit jelent, a portást meghagyják az szoftverfejlesztésnél?
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz bringasisti #26310 üzenetére
Butaságot beszélsz [link]
-
-
stewe780
őstag
válasz zorzy4 #26322 üzenetére
A belső gps van csak engedélyezve, az a-gps nincs. Az a-gps lehúz 2-3kb adatforgalommal némi adatot a holdak utolsó pozíciójáról. Ehhez képest kalkulálva néhány másodperc alatt megtalálja a holdak jelenlegi helyzetét. Olyan, mint amikor már volt pozíció, és ki/be kapcsolod a mapsot, akkor is gyorsan meghatározza a pozíciót, csak akkor nem a netről nézi az utolsó ismert állapotot, hanem a saját utolsó ismerete annyira friss, hogy azt használja fel az újbóli helymeghatározáshoz.
Amennyiben nincs az a-gps bekapcsolva, nem tud az internetről semmilyen infót leszedni, és mindenféle előzetes infó nélkül, csak a saját gps-ére tud támaszkodni. Úgy áll neki a műholdak keresésének, hogy szépen lassan végigpásztáz minden lehetőséget, na ez aztán nem egy gyors folyamat, akár 20 perc is lehet.[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
-
-
Magyar nyelvü stratégiai vagy kaland játékot nem tud valaki N8-ra?
Nagy királyság lenne ha legalább egy magyar feliratos játék lenne.
Sakkot szedtem le,de abba minek magyar?Menübe angolul is el lehet navigálni! -
félisten
felhívtuk a nokiát, hét elején átvehető az új N8.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
nagyúr
válasz perge666 #26332 üzenetére
Én egy Real-Time magyar kalandjátékot ismerek csupán, amit naponta játszom. /Sok honfitársunkkal együtt..../
"Gyere ki a fizetésedből!" /Minden telefon tulajdonosnál fut, ingyenes és előre telepített - csak baromira drága a hívidija!/
Holnap "sokkoló bejelentést" teszek! /Átírtam a Tiramisu receptjét./
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Gabor113
tag
sziasztok
E7es vagyok de talán itt gyorsabban jöhet válasz.
Mail for Exchange esetében be lehet állítani valahogy hogy Wifi-t használjon a mailek letöltéséhez?
Valamiért csak Internet és Wap jön föl a lehetséges kapcsolatoknál de most épp nincs mobilnetem ezért kérdezem.
Nagyon szépen köszönöm ha esetleg tudtok segíteni.
üdv
Alcatel OT 300 - Siemens C35 - Siemens MT 50 - Samsung SGH E720 - Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N97mini - Nokia E7 - Blackberry 9300 - Blackberry Q10
-
deka10
senior tag
válasz Gabor113 #26336 üzenetére
Ha belle van fent akkor tudod szűrni úgy, hogy csak a wifit engedélyezed ha állandó wifiről akkor úgy is az internet hozzáférési mappába menti a hozzáférési helyeket. Ha nem ismert és állandó wifiről akkor mindig felkínálja az elérhetőt ez kicsit idegesítő lehet folyamatos szinkronizációnál, de ha az összes általad használt wifi hozzáférési hely el lesz mentve ismertként akkor azok között fog válogatni.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
-
Ú ez nagyot koppant
-
nagyúr
Akkor a meglepetésem ez lenne. /N8-al készült, úgyhogy itt a helye a képnek! /
Folytatom!
Nem iszom alkoholt, mert rendkívül rosszul reagálok a bomlástermékeire. stb. stb...
De ezt a pálinkáriumban megláttam és odaragadt a szemem. Volt kollégám kedvenc bora volt, és beleszagolva az "orromba ragadt az illata".
Nosza be is mentem megkérdezni, hogy miért van ilyen "kicsi" üvegben?Ja, hogy ez PÁLINKA?! /Én hülye p.! /
Úgyhogy mivel jönnek vendégek hozzánk, és "jó háziasszony" módra elpróbálok mindent ami menűkártyán lesz, hát nekiláttam megcsinálni!
Csak picit írtam át a receptet, így már "alapjaiban" sem hasonlít az eredetihez.
Új nevet keresek neki, és küldöm a pálinkafőző cégnek is a receptet.Ami nincs benne: kávé és kakaó. /Én spec már untam az egykaptafa kávés/kakaós felállást, és az Irsai virágos aromáihoz a komor keserűség sztem nem ment./
Ami van benne és jó hogy benne van: Narancslé! a tetejére pisztácia-töret került volna, de "elpárolgott közben" úgyhogy erre tört piskóta került.A recept az "eredeti" alapból származik, egy 70-es években olaszországban járt magyar diplomata felesége írta le vidéki gyüjtésből, még a "hype" előtt. Ebben pl nincs tejszín!
/Ezekkel a modern instant tejporos, flakonos "sz...kal" ki lehet bárkit kergetni a világból. Egye az, aki kitalálta - élete végéig./Kérésre privátban elküldöm képpel. /zip fájlban./
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
vanezigy
aktív tag
Vannak köztünk bringások, hátha érdekli őket: MyBike_v1.00(0)_S^3-Anna-Belle_(FP1)_Signed.sis nokiaprogramokon letölthető.
Valós idejű GPS adatok pozició és sebesség mérés kerékpára.QT-t kér.
Kép[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
Na attisx igazad volt. Kiment az usb portom, a memkártyaolvasóm, Ledek továbbra is összevissza mennek. A jó hír, hogy CFW van fent, downgrade-elni USB hiányában nem tudok, hogyan játszam ki a szervízt? Arra gondoltam bekocogok egy lezárt készülékkel, mondván hogy nincs meg a kód....
Ilyenkor rátolnak egy friss sw-t, utána át a szomszéd care-be, hogy vihetik központi szervízbe.
Egyéb ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App