Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz Misály #26246 üzenetére
Ez tuti nem szoftveres hiba. Főleg, ha gyári szoftot 0-ról újra húztad, akkor hogyan lehetne már a symbi baja? Minden gyári telónak produkálnia kellene.
A hardver miatt jobban aggódnék, a te kezedben úgyis szétesős a hardver (is).[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Misály
addikt
válasz stewe780 #26252 üzenetére
Azért nem hardver hiba, mert kikapcsolt állapotban, ill bootolast megelőzően tökéletesen működnek a ledek. Másrészről ha beletúrok a romba, ki tudom kapcsolni őket. Most tettem egy próbát, kiszedtem a modokat, és megint úgy néz ki normálisan működik. Kérdés meddig. Nálam ez nem hw hiba, ill jóval összetettebb egy hw hibánál.
Egyébként annyira nem szétesős a cucc nálam, semmi hw hibám nem volt eddig, csak az alján volt túlhúzva a csavar amitől levált, de se kijelző se gps hiba, se kamera hiba, se alaplap túlmelegedés. Az összeszerelést leszámítva hardveres szempontból az én példányom kifogástalan.
[ Szerkesztve ]
-
janek69
senior tag
válasz perge666 #26224 üzenetére
Én januárban vettem,így nem nagyon cserélem még tuti,de nekem a kamera az egyik fontos dolog,sőt a legfontosabb ezért vettem N8-at,meg mert szerintem mobiltelefonnak olyan elektronikai eszközöket nevezek amin NOKIA felirat szerepel. A többi az kütyü ami csillog-villog,de az aksija lehal 1 nap alatt és általában az átvitt beszédhang förtelmesen szar.
Aki velem együtt a kamerára nagy hangsúlyt fektet az csak egyetlen készüléket tudna választani,amiben ennél jobb a kamera, a Nokia 808-at. Azt a 41Mpx-es kamerát nem múlja felül senki,de szerintem az N8 12Mpx-esét sem. -
-
-
janek69
senior tag
válasz perge666 #26257 üzenetére
Nem parasztvakítás a pure view tecnológia miatt. Azért ennyire nagy a megapixel,mert be lehet állítani mondjuk 8Mpx-re és lesz 2x-es zoom-od úgy,hogy a minőség nem romlik. Magyarul így váltják ki az optikai zoom-ot. Úgy képzeld el ezt mint az N8-on a videozás közben a zoom-ot. Ott is ha zoomolsz,akkor sem romlik a minőség,mert használja a teljes kijelzőt.Mellesleg ha fotózol 1 41Mpx-es képet,akkor a képnézegetővel is rendesen bele lehet nagyítani.
-
deka10
senior tag
válasz Misály #26242 üzenetére
Nálam nem tapasztalható ilyen jellegű de korában volt más és arról mind mind rosszul megírt programok tehetek. A legdurvább egy qt fordító volt mire rájöttem mi a probléma már majdnem kukáztam a készüléket (lefogta úgy a telót, hogy kb fél perc volt mire belépett a fájlkezelőbe és ez csak egy része volt a problémának).
Nem azt mondom, hogy über király de nem bughalmaz.[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
válasz zorzy4 #26263 üzenetére
A WP7 is tud egyszerre rezegni és csörögni, feltéve hogy van annyi neuron a tulajban, hogy el tud olvasni két feliratot a kapcsolók mellett... De az ezzel nem rendelkezőket megsegítendő, alapértelmezetten is így van beállítva általában.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
A múltkor ugyanezt leírtam egyébként (nem hagyott mély nyomokat ránézésre), úgyhogy most mellékelek egy képet is, hátha így tartósabb. Üdvözlehellet.
[ Szerkesztve ]
-
válasz zorzy4 #26267 üzenetére
Egy periódust (rövid-hosszú-rövid-hosszú) tényleg rezeg, mielőtt elkezdené a csengőhangot, utána meg megy egymás mellett a kettő zavartalanul. Azért ez marhára nem ugyanaz, mintha nem tudná
(De persze FUD-olni teljesen jó, csak így tovább.
Talán valaki komolyan is veszi.)[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Nah meg tapiztam a 808-ast....
A formaterv,anyaghasználat nem jött be,viszont gyors,nagyon gyors.
A kamera nagyon gyors,kétszer háromszor biztos gyorsabb mint az N8.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
válasz zorzy4 #26270 üzenetére
Nem volt semmi a hangnemben, a hozzászólásod FUD volt és kész.
Ha nem tetszik, hogy nem egyszerre kezdődnek, akkor írd azt, ne cinizálj az "innovatív rendszerrel", meg hogy ilyen alap funkciókat ne tudna.
(Korábbi harcokban ezt valaki sokkal hangosabban nyomatta, már nem emlékszem ki, de azért próbáltam egy kis hangsúlyt tenni, hátha maradandóbb lesz.).
[ Szerkesztve ]
-
semetka
őstag
Esetleg a szegedi Media Markt-ban van-e már 808 tudja valaki? Ha lenne elmennék megnézném milyen a masina.
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
bringasisti
őstag
Most veszik meg kilóra szeretett márkánkat
BENEFON DELTA--------N8
-
madstunt
addikt
válasz bringasisti #26277 üzenetére
már egy ideje nincs semmi a nokiában amiért szeretni lehetett őket anno, kiölte a microsoft báb, de hát semmi sem örök
-
Köszönöm a tippeket,ötleteket,véleményeket.
Az a 808 tényleg nem rossz masina,de nekem nem annyira jó hogy azonnal lecseréljem az N8-amat rá!
Talán 1-1,5 év múlva,de akkor meg már lehet lessz jobb a 808 helyett is! -
deka10
senior tag
válasz bringasisti #26277 üzenetére
Ezt honnan veszed egy link esetleg?
-
deka10
senior tag
válasz bringasisti #26281 üzenetére
Ahogy átfutottam ez még csak spekuláció és emelkedett az árfolyam.
-
Misály
addikt
Gondolom a spekuláció fogalma nem tiszta.
-
stewe780
őstag
Azért az, hogy egy felvásárlási pletykára ekkorát emelkedik az árfolyam, elég erősen jelzi, hogy mennyire rossz irányt diktál ez az iqbajnok Elop. A Lenovo még említésre sem került eddig a Nokiával egy hírben soha, de úgy tűnik a részvényesek is látják, hogy bárki veszi is meg a céget, jobb, mint a mostani vezetés...
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
félisten
Na az milyen amikor az ÜSZ anélkül ismer rád, hogy bármit mondanál csak meghallanak.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
madstunt
addikt
válasz bringasisti #26284 üzenetére
már másfél éve zörög. lassan már a sarki zöldségesről nem pletykálják egyedül, hogy ne akarná felvásárolni. másrészt még mindig a világ második legnagyobb mobilgyártója, és a kezében vannak a legfontosabb szabadalmak. Ha pl a samsung akarná felvásárolni, a versenyhivatalok biztos megfúrnák, ahogy anno a Tmo-AT&T egybesülést is
[ Szerkesztve ]
-
deka10
senior tag
válasz bringasisti #26284 üzenetére
Várjuk meg a W8-t ha az sem hoz változást akkor tényleg gatya de addig csak felesleges betű pazarlás. A 11%-os emelkedés meg jól jött.
-
bringasisti
őstag
Félreértettetek ezért megrágtatok !
1.Én is Nokia fan vagyok !
2.Folyamatosan zuhanó papírból olyan tételt hogy megdobja 10% ot a részvény árát csak az vásárol aki bele akar pofázni a stratégiai döntésekbe cserébe !BENEFON DELTA--------N8
-
MC Pite
veterán
-
Valami új játékot nem tudna ajánlani valaki N8-ra?
Van fent már elég sok a telefonon,nagyon jók is,de ha van még szivesen felrakom.
Mostanában adtak ki valamit?A műfaj szinte mind1. -
-
ilgatto
tag
Sajnos korai volt az öröm, a GPS akkor egyszer talált jelet, azóta ismét semmi. Mellétettem egy 700-ast, 30 másodpercen belül talált jelet, míg az enyémre várhattam volna akármeddig.
Valószínűleg szerviz lesz belőle. Van valami általános tanács a szervizekkel kapcsolatban?
Mire érdemes figyelni? Javítani próbálják az ilyen hibát, vagy cserélik a telefont?## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
zorzy4
addikt
válasz ilgatto #26296 üzenetére
Nekem e6os van és ugyan ez a problémám, ha csak a beépíttet gpst használom, akkor kb 20 perc vagy néha több mire jelet talál. Voltam vele szervizbe és azt mondták első keresésnél ez normális. És tényleg másodszorra gyorsan talál jelet környezettől függően. Csak nálam minden keresés első mert éjszakára kikapcsolom a telefont. Te is ki szoktad?
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
bringasisti
őstag
válasz ilgatto #26296 üzenetére
Ha képet csinálsz a helyadatok mentése rögzíti a koordinátát? Azt hogy a telo on-ba van és off-ba működik az nekem is gyakran előfordul. Használat előtt gyakran újra kell indítani ! Mikor a szervizben mondtam hogy Budapestről Érdre a régi úton nem talál jelet azt mondták biztos nagyon hamar leértem.
BENEFON DELTA--------N8
-
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App