Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Kvazár #26750 üzenetére
Az eladó inkriminálása előtt megjegyezném, hogy igen, működött a telefon. A dolog rizikója az, hogy főleg microSIM átalakitóval használtam, az meg a retardált slot miatt veszélyes - mint utólag kiderült. De azért nem adtam fel, hogy párszáz kilométer távolságból is megoldjuk
“All nothings are not equal.”
-
Kvazár
őstag
Aham, oks!
Akkor, lehet megvan az ok és a megoldás, hogy miért nem megy!
"microSIM átalakitóval használtam, az meg a retardált slot miatt veszélyes"
Ergo, neki is kell egy átalakító, mert az már annyira hazavágta a slot-ot, hogy a sima SIM-et már nem eszi.
Vagy, neked ment sima SIM-mel eladás lőtt?
Eladó cuccaim: -
-
SteveJobs
őstag
válasz madstunt #26749 üzenetére
Én kettő napja jártam így csak nem mertem írni mert hülyének néztek!!! Hoztak megvásárlásra egy C7-et bent hagyták még a kártyát is T-mob-volt.Én is az vagyok kivettem a kártyát bele raktam az enyém és semmi!!!! Három T-és kártyát próbáltam és semmi!!!! Vissza raktam amivel adták azonnal indult a teló .Semmi tiltás mielött valaki kérdezné.Úgynézki a dolog,hogy régi a kártya de máma többet tudok ha valakit érdekel.Amugy valaki írta a kártya fogadó cserét én N97-en cseréltem már házilag.Illő lenne egy szervízbe ezt megjavítani mégha N8-is
-
válasz Kvazár #26753 üzenetére
Volt olyan, de sajnos régebben. Valami ilyesmi volt a kártyák sorrendje: micro1 - normál 1 - micro 1 - normál 2 - micro 1 - micro 2 - tegnapi eladás - madstunt normál 1 (nemOK) - madstunt normál 2 (nemOK)...
Mindegyik kártya számtalanszor volt kihúzva meg berakva.
Úgyhogy remélem egy kis mechanikus tákolással (vastagítással) megjavul.Azt olvastam, hogy az N8 SIM slotját nem nagyon szeretik javítani...
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
SteveJobs
őstag
Most néztem egy N8 Kártya olvasó 500ft a telefonba. Nem érdemes kókányolni ki kell cseréltetni.
-
-
semetka
őstag
Webkamerának lehet használni valamilyen progival a telót?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
madstunt
addikt
válasz deka10 #26754 üzenetére
ó az már volt korábban, btw amíg nincs ssim ha általánosra akarom rakni kiírja, hogy rakjak be sim kártyát
@kvazár: microsim átalakítótt nem akarok, mert még elbuzerálná a többi divajszom slotját igazából főleg a fotós képességei miatt lett véve meg backup phone-nak mikor nem tudom magammal vinni a tabot. Karmával azt találtuk ki, lehet ha kissé megvastagítanám a simet akkor érintkezne
Amúgy széljegyzet: nem tudok semmit se frissíteni, még a store is hibát ír ki ha próbálom, pedig már ment a telóra factory reset a settings menubol
[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
vastagitva kiprobaltuk: semmi fejlemeny
-
madstunt
addikt
nah csak megvan a hibaforrás valszeg, jobban megnézve mintha hatnál kevesebb pin lenne a slotban 0.o
(Talkon azert nem vagyok mert megszoktam, hogy mindig tabrol vagyok de amig kivettem a simet kikapcsoltam)
nem léptem be nokia accal, de a frissítés letöltésénél kb -2-3 szaázaléknál megáll és hibát dob, majd kipróbálom amúgy
[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
emre33
addikt
válasz gretzky77 #26768 üzenetére
És ez a videó:
Nokia 808 PureView - Scooter koncert - 1. rész - 28 perc 18 másodpercCsütörtökön vettem meg, szóval sokat még nem nyomogattam, legtöbbet a böngészőt teszteltem, sima és opera. N8-al egymás mellé raktam, wifi net mellett a Nokai 808 sokkal gyorsabb! 50-70% legalább.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
-
gretzky77
veterán
válasz SteveJobs #26772 üzenetére
Szándékosan fájditod a szívem? Elkövettem azt a hibát hogy lecseréltem az n8-at de már bánom!Bárki bármit mond igenis az N8 szerintem egy jó telefon kiemelkedő kamerával,nekem hiányzik! Erre meg gyűjtők még egy kicsit de szeretnék egyet nagyon!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
-
celf
őstag
nem tudjátok az N8 mellé adtak anno memóriakártyát? Hogy tudom kideriteni, hogy mennyi built in memory van benne?
-
Kvazár
őstag
Szerintem, nem kaptam. Beépített memória meg 16 giga van benne.
Eladó cuccaim: -
-
TaylorPro
addikt
válasz busman #26758 üzenetére
Idézet a honlapom főoldaláról:
"Kedves látogatók!
Egy jó darabig nem sok időm lesz a honlappal, és egyéb dolgokkal foglalkozni a netes világban. Szeptember-Október környékére tehető a teljes visszatérésem. Addig is türelmet kérek mindenkitől! A honlap nem szűnik meg, még mielőtt erre gondolna valaki."
Pixel 9 Wintergreen 256
-
madstunt
addikt
(az update problema meg megoldodott, kiderult rosszul volt beallitva a datum es azt nem toleralta)
-
Pikkolo^^
addikt
Kerestem, de nem találtam megoldást, ezért felteszem a kérdést. Hogyan tudom az outlook.com-s kapcsolatokat szinkronizálni az N8-al? Gmail fiókot váltanék le.
-
oggy71
tag
Fhhúú.., tiszta pipa vagyok!!
Telepítettem ezt a rohadt microsoftos frissítést, és a memóriám a c-n elment gyufáért!
Már mindenhol próbáltam kitörölni, de nem lehet (csak egy részét).
Mondjuk a tömegközlekedéstől is megválnék szívesen, mert azis nagy zabagép!
Mit lehet ilyenkor tenni, csak a teljes gyalu segíthet? -
emre33
addikt
-
resist
tag
Sziasztok, valahogy meg lehet nézni, hogy a háttérben titokban fut e valami, pl. GPS?
-
stewe780
őstag
Oppá, végre egy szakértő na ezt nem tudtam, hogy a GMT mindig ugyanaz, nincs téli meg nyári. Akkor a rejtély megoldva!
Amúgy meg elég nagy hülyeség, hogy GMT-ben jelzi a file-dátumokat. De hát gondolom ezen sem fognak már módosítani. Erre a kis időre...A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...