Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanezigy
aktív tag
Próbálta már valaki, csipog ez is? KATT
-
-
nagyúr
válasz donceleger8 #25898 üzenetére
Igen, Nálam még Annácska van a kamera progi miatt.
Igaz, hogy szét van frissítve rajta minden./Bi-bi! Tegnap Dühös madarak is volt ápdételve!!! /
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Pikkolo^^
addikt
Nálatok a navi házszámra is navigál? Tegnap a Hungária krt-n beírtam neki, hogy Szugló u. 82 erre ez a xar elvitt a Szugló u. elejére. Már nem az első eset, hogy így át akar verni.
-
MC Pite
veterán
válasz MC Pite #25906 üzenetére
Valamiért nem jönnek be a képek. Lényeg a lényeg, alap mód a custom legyen, keményre állított élességgel. Kisképként is szemmel látható a különbség...
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
Nektek betölt? szerk: Mobilnetről betölt...
Rossz fényviszonyoknál elárulom még durvább, sőt, inkább elkeserítő az alap.
C mint custom gondolom.Témamódoknál...[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Cool Hand
tag
megjött a Nokia bicajos töltőm =)
-
sunsun2
tag
Ehhez mit szóltok?
http://www.mobilport.hu/nokia_blog/20120720/a_legfrissebb_androidot_kapja_meg_a_nokia_n9/ -
Just486
senior tag
válasz sunsun2 #25916 üzenetére
Mindamellett, hogy ennek az N8 -hoz semmi köze nincsen, a NITDroid egy szar.
Az új kernel miatt a Harmattan semmiféle jelszót nem fog tudni megjegyezni, az androidon meg a fontos telefonos funkciók több mint fele nem működik, miközben az egész laggol. Így egy fasza oprendszer helyett lesz két használhatatlan a felhasználó telefonján.Persze mindenki odavan azért, hogy futnak az androidos appok, így Alexey valószínűleg a kész munka előtt elégedetten dől majd hátra a székében, és többet rá sem néz arra, amit összegányolt, mint ahogy tette ezt az n900 esetében is.
.. Majd a következő Linux alapú Nokiánál megint előveszi a projektet, és kezdődik minden elölről.That unconquered country we call the future.
-
nagyúr
Csütörtök, Gellért szálló mellett délután.
N8, én és egy tilosban várakozó "picit piros" Maserati GT
/Nem vagyok elhűlve a képtől./
Ez itt egy filmes PENTAX, KodakEKTAR ISO 100as film, "majd 40fok Celzius" és igen nagy szél:
Mára ennyi...
Csak azt nem értem, hogy miért nem akarta elsőre berakni a képeket...[ Szerkesztve ]
-
Just486
senior tag
válasz Polarstar #25920 üzenetére
Ne aggódj, másodjára sem sikerült Ennyire elcsaszott linkelést még asszem nem is láttam itt a PH! -n
Egyébként is, Hagel: 2012 -t írunk, tessék szépen regisztrálni egy dropboxot, vagy egy google drive -ot, és onnan linkelgetni a képeket. Az nem gányolja össze a fájlevet, és nem is rondítja el minden vacakkal a környezetet.That unconquered country we call the future.
-
nagyúr
Ha-ha! Én is éreztem, hogy valami nem stimmelt, mert már raktam fel képet ide régen.
Látszik, hogy nagyon régen csináltam...
A képek jók voltak? /amúgy./
Dropbox! Jól hangzik!
-
gretzky77
veterán
válasz Polarstar #25926 üzenetére
Sziasztok tettem egy rövid kitérőt egy Lumia 800 felé szerencsére párhuzamosan maradt az N8! A rendszer mármint a wp7 nekem bejött szerintem jó de olvasgattam a Lumia fórumot és nagyon soknál jön elő ilyen olyan hiba a kamerafoltosodás sajnos nálam is előjött és egyszerűen nem tudtam lemondani az N8 kamerájaról így marad ő majd talán a wp8 egy pw kamerával vagy a 808,nekem megfelel a symbian!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
stewe780
őstag
Ha a hálózati beállításoknál az adókörzet információt bekapcsolom, akkor azt hol mutatja? (én konkrétan nem látom sehol)
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
attisx
addikt
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
hatD
tag
Kérem segítségeteket időjárás előrejelző programmal kapcsolatban.
Telepítettem az AccuWeather programot, minden jó, viszont Net kapcsolat nélkül is szeretném látni az előzőleg Wifin letöltött "jóslást", viszont ezt nem jeleníti meg.
Az iránt érdeklődöm, hogy a fizetős Ovi-s SPB Weather is ilyen-e, illetve érdekelne olyan program amiből kiolvasható a legutóbbi időjárás frissítés Net nélküli állapotban is.. (független N8 Belle)
-
-
-
imi290
aktív tag
válasz stewe780 #25944 üzenetére
igen nekem működik,most is kint van és mutatja a helyet.nem tudom pontosan egyes szolgáltatóknál nincs ilyen funkció,én T-s vagyok.és (gondolom nem ez a hiba) de kisebb helyeket nem írja ki,pl. a falumat már kiírja,de a szomszéd falut már nem.Pestet meg városrészenként is ki kellene írnia.
-
-
hatD
tag
A navigációhoz tartozó időjárás programban én közvetlenül nem tudok helyszínt megjelölni, élő navigáció esetén a pozícióm időjárását mutatja, egyéb esetben az otthonnak megjelölt települését, ezt így olvastam a kezelésiben is.
Ezért próbálkozom egy olyan program keresésével ahol beállíthatom a tetszőleges települést és a Wifi kapcsolat megszűnése után is megnézhető az előzőleg letöltött adat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...