Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
A gyári böngészőben hogyan lehet beállítani hogy ne mobil verzióban jelenítse meg az oldalt?
Illetve ne tördelje....I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
nagyúr
Nem értek egyet veled! Ez egy "prémiumok prémiumának pozicionált cucc" - lenne.
Ahhoz képest elég un-csi.Részemről az N8-ennél izgalmasabb kikapcsolva is. /Nem mondom, hogy modernista vagyok - bár kedvelem az eredeti Bauhaus-t./ Remek tervezés - nagyszerű-okos részletek, "ANYAG Minőség".
A 808 Pure View pedig szerintem funkcionális és remek(lesz!). Ahogy az N9-hez vehető gyári tartozékokat látom, biztos, hogy lesz hozzá nagyon igényes gyári kiegészítő tok.
Ahhoz a kamera miatt tuti, hogy kell a tok. Ami nem baj! Sőt!Ebből az SIII Galaxy készülékből sok fog törni - az fix!
A 19-es villamoson egy kedves fiatal lány sokat dumált a nem tudom milyen fekete telefonjával, majd zsebrevágta és azzal a mozdulattal rá is ült. Reccs! Megtapsoltam a hülye picsát. A kollégáimat is szoktam keményen dijjazni, félre nem értsétek. A sötétség elképesztő arányban van jelen az univerzumban - mint tudjuk...
Normális zsebben el sem fér.
Szilikon úszósapkában oda az izgalom és a prémiumság is.Van egy érzésem, hogy a dizájn jelentősen levált a használhatóságról pár esetben.
Ha a gyártók azt szeretnék, hogy a telefont nagyon sokat vegyék - akkor ez csak irodai munkát végző városlakóknak lesz jó. A többieknek - kockázatos.
Egyszerűen túl sokat kell agyalni a cucc "megvédésén!"Gyerek helyett -› kutya -› okostelefon?
Srácok! Én ezt most kissé "elmeorvosi szemszögből" nézem.
Ezek a modern cuccok jelentős-állandó hétköznapi Stressz-források!
A pengéknél a "hová tegyem?" a döntő - amúgy meg a "válaszkényszer" és "megfelelés" kihívása miatt elképzelhetőnek tartom, hogy sok embernél jelentős koncentrációs zavart okoz az emberi és munkakapcsolatokban. /figyelem tévesztés-függőség -› lelki defektus/Most ép a Stressz-kockázatokkal foglalkozom. Nagyjából mindannyian sejthetjük, hogy a "túl-sok információ" jelentős gondot okoz. Ezeket én a múlt héten átbeszéltem egy Győri fittnessedző ismerősömmel és ide is kitértünk.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Gyufaaa
veterán
válasz Polarstar #23855 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy az N8-amat odaadnám érte. De nekem tetszik! Abban egyetértek veled, hogy az N8 brutál strapabíró! Havernak motorozás közben kinyilt a hátitáska és a menetszél kipakolta a cuccokat belőle a mobillal együtt. Természetesen kocsi átvágtatott rajta. A teló baja annyi lett, hogy a kijelző összefolyott. Lehet hívni, kicseng, sms is oké és a gép is hibátlanul látja. Ha oldalról megnézed a telót, van benne egy enyhe ív, de nem vészes. Egész szépen megúszta.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok azt kérdezném hogy nagyon tetszik az N9 szerintetek megéri lecserélni rá az N8at? Tudom kamera más kategória puszta kíváncsiság lenne! Sejtem hogy azt mondjátok nem éri meg csak kíváncsi vagyok!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
janek69
senior tag
válasz stewe780 #23854 üzenetére
Osztom a véleményed.Ping-pong ütőnek biztosan király. Zsebbe nem fér el,ha telefonálsz eltakarja a külvilágot,ha az övedre rakod nem tudsz leülni,gondolom gagyi műanyag mint minden Samsung,olyan mintha valami csipogós gyerekjáték telefon lenne kínából.
[ Szerkesztve ]
-
donceleger8
őstag
válasz gretzky77 #23861 üzenetére
Amikor megjelent az N9, akkor képeken szerelem első látásra volt nálam is. Gondoltam ezt veszek majd, akkor még nem volt meg az N8-am. A kettő között vacilláltam, gondoltam én naivan, hogy majd az N9 olcsó lesz, lévén egyetlen képviselője a MeeGo rendszernek, de éppen ezért kuriózum lett, számomra meg elérhetetlen.
Így maradt az N8, aminek szintén örülök, mert nem kevésbé vágytam erre is.
Később volt szerencsém látni élőben is az N9-et, akkor viszont már nem tetszett annyira. Ekkor már meg volt az N8 és összehasonlítva nekem már az N8 volt a szebb. Illetve a kamera miatt egyértelmű melyik a jobb. Max a böngészésben lett volna jobb az a cucc, de én meg böngészésre használom a legkevésbé, illetve amit böngészek, azt meg tökéletesen megoldja az opera mini next.
Hogy megéri-e? Ez szerintem attól függ, hogy neked mire van szükséged. Ha böngészés a fontosabb, akkor igen, ha nem akkor az N8 éri meg jobban. Multimédiás képességei szerintem jobbak. És nekem a kinézete is jobban bejön.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
TaylorPro
addikt
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
-
gretzky77
veterán
Hát igen csak nyert az N8 úgyhogy marad! Nagyon tetszik az N9 de funkcionálitásban jobban bejön az N8 úgyhogy mellette döntöttem majd ha megjön a pureview akkor cserélem le! Köszi srácok
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
MC Pite
veterán
válasz TaylorPro #23866 üzenetére
Köszönjük!
Tehát v5öt max 7.0-ra tudom updatelni, 7.1 ujrarakással jár ha nem tévedek... Ez nálam el is döntötte .
Bár hogy az update felül írja-e fenti beállításokat nem tudom, de holnap sztem megfogom...Hagel: egyetértünk...
Akik 5800át komálják: Most nyúztam húgom X6osát, ami sokkal jobb az 5800tól, de a sebességétől és helyenkénti illogikusságától agyvérzést kapok (2011 Q1ben elment még, majdnem elégedett voltam vele)
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
Direkt mobilokhoz való fm transmittert próbált valaki? Navi, hívás is menne vele (meg egy szétszedhetős nokia headsettel)...
www.mobilewhack.com/reviews/fm_transmitter_for_mobile_phones.htmlPixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
nagyúr
A nagyságos samu jóóól lebőgött a "lökdösésre megmondom, keresett-e valaki" funkcióval.
/A Galaxy S III reklámját már a média szakértők is szidják. Szerintük öngólt lőhet a samu./Még egy felesleges interakció ember és mobil között- amit az okosmobilnak eleve tudnia kellene!
A Nokia Sleeping Screen ezt lökdösés nélkül tudja.
Használata egyszerű, megnyugtató, ráncokat nem okoz. És nem kell erőt kifejteni, hogy informálódjak.
Logika -› zsákutca.
Látható, hogy igen eltérő a keleti és észak-európai gondolkodásmód.
-
félisten
válasz Polarstar #23881 üzenetére
szigorúan offba írom a véleményem. Röhögtem amikor megláttam a telót hátulról. Két rizssem! Ez kb olyan nekem mint amikor egy bombázó megszólal, de mély öblös hangja van! lehet nagy melle, lehet jó feneke, de ne loui amstrong hangján hangoskodjon! A mérleg nyelve ott máshová billen, nem engem céloznak.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Ufff
senior tag
válasz gretzky77 #23861 üzenetére
Fotózásra, videózásra az N9 felejtős. Arra mindig az N8-at használom. A hívás része (keresés a névjegyekben közvetlenül a tárcsázóból) is az N8-nak jobb. A többi viszont az N9-ben jobb. Mivel mindkettő van, így tökéletes. Ha ezt a két telefont összegyúrnák az N9 házába, akkor vennék még kettőt.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
-
nagyúr
válasz resist #23886 üzenetére
Na, az a gyümölcsös kert felkeltette a figyelmemet! Ha ott lax, akkor király lehet!!!
Imádom a NAGY kerteket! A vidéki birtokunk után hatalmas visszalépés a kutyaszaros belváros... /Köszönjük a VI ker támogató lakóinak és önkormányzatának hozzáállását!/
-
-
imi290
aktív tag
üdv!
az lenne a helyzet hogy most a V5 Taylor féle szoft van fent,de látom hogy lehetne frissíteni v 7-re, v7.1-re nem lehet. jó lenne nekem a v 7 is,csak úgy akarnám hogy ne törlődjön semmi a telefonból,visszaállítani ugye nem lehet. az lenne a kérdésem hogyan tudom csak frissíteni,és úgy hogy ne törlődjön semmi. ? ? ? -
Tiger.
nagyúr
válasz TaylorPro #23870 üzenetére
Szia Gartula a munkádhoz minden elismerésem.
Annyi lenne a kérdésem hogy tudsz e valamit mondani rá.
Van egy n8 am és rá frissítettem a bellét elvileg előtte hackalt volt,viszont a sz. gép közép táján amikor a vissza állítást csinálta lefagyott,de a belle működött rajta,viszont nem lehet telefonálni vele 3gben nincs térerő gsm módban egy idő után a másik fél akadva hallja a beszédemet.Utána rá raktam újra a bellét akkor már teljesen jól hiba nélkül de továbbra is rossz a teló,szted mit lehet vele csinálni?Ha rá rakom ezt a 7.1 verzíót megjavulhat illetve erre az spb mobile shell 3d is rá menne?Mert azt már megvettem.Vaterárol vettem a készüléket nem tudom hogy a symbian3 mall jó volt e mert este néztem meg és reggelre már belle volt rajta.Állítása szerint a tagnak a teló jól müködött.
A másik meg bármely oprendszernél meg lehet valahogy csinálni hogy szerkezhető legyen az eq?Illetve még annyi hogy az n8 nak a hangszórója tényleg ilyen gyenge mert nállam néha torz és recseg is.
U.I Bocs a sok kérdésért[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
TaylorPro
addikt
válasz Tiger. #23892 üzenetére
Szia! Köszi! Durva hibák amit leírtál. A telót ki sem próbáltad? Tedd rá a V7.1-et, előtte formázd a meghajtókat, vagy töröld a private, sys, system mappákat. Ha így sem jó akkor ott hardver hiba van. A csengőhangszóró nem túl hangos, de nekem nem recseg.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Pár napja észleltem, hogy annak ellenére, hogy mindent az E-re telepítek, alig maradt helyem a C-n. Közben rájöttem, hogy ha képet csatolok e-mailben és úgy küldöm a képet, akkor valahogyan a C-n is maradnak a képeim, viszont nem tudom, hogy hogyan és miként tudnám őket törölni, mivel véleményem és észrevételeim szerint azok zabálták meg a helyet a C-n.
Mintha minden emailben fogadott és csatolt kép a C-re is mentődött volna, de még xploreral sem találom meg őket.
Erre valakinek ötlete vagy észrevétele van?
Köszi
szerk: Közben rájöttem. Az elküldött üzeneteket ha törlöm, akkor kitörli a képeket is, így a helyem visszaállt. (de ez mekkora hülyeség)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Matyi kettes képén a vasút jelene felsejlik...
A kutyaorros képből kérek még!
-
kisninja
őstag
Sziasztok nekem is lenne egy kérdésem.
Mikor felraktam a belle-t akkor a c-n a helyem drasztikusan elfogyott jelenleg 6 hete 42Mb van kicsit keveslem. Megnéztem a telepítéseket de minden az E-n van egyszóval fogalmam sincs hova lett az a sok hely.
T-függő a telo és mikor rákerült a belle a visszaállításoknál lefagyott de nem nagyon érdekelt mert a névjegyzék meglett.
Valakinek valami 5lete ?