Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Pro V7:
Éreztem hogy mi lehet a hiba a video kimenettel, elsőre megtaláltam.
3,5-ös video kimenet javítása:
-Beállítások, Telefon, Kijelző, Megvilágítás időtúllépése: Állítsátok gyári értékre. 5-60 mp között állítható. Ez után azonnal jó lesz a kimenet.
Ez valószínű hogy a HDMI kimenetre is megoldás! Teszteljétek ezen részét mert én nem tudom mire rákötni.
A közeljövőben ez a világítás időtúllépése mod kifog maradni a romból. Ez amúgy is telepíthető utólag.
Várom a visszajelzéseket!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
vanezigy
aktív tag
Yorki
miért nem látni az autófókuszt dolgozni? -
rizso
addikt
Elszórakoztam a távcsővel És arra jutottam, hogy beszerzek valami ilyesmit. Valakinek valami tapasztalat az ilyen kütyükkel?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
félisten
válasz matyi19 #23658 üzenetére
Én a yorkit nem csípem, egyenesen utálom, ahogy a kínai kopasz kutyát is és a tacsikat sem csípem. A yorki egyenesen gáz ahogy kinéz, egy vicc. Megjelenni vele max pénzért, nem hogy tartsak. Itt nem a sün vs yorki dologról van szó.
vanezigy! Videó mód>> makró mód és innentől kezdve gomb lenyom, felvétel indul és megy az AF magától. Lassan de dolgozik.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
félisten
válasz matyi19 #23661 üzenetére
Én vagyok az aki ha megjelenik az utcában a kutyák a kerítésre tapadnak és ha ki tudnának jönni széttépnének. Alig akad pár kutya ami úgy meg tud lenne a környezetemben, hogy ne akarna harapni. A szomszéd tacsi amint meglát megőrül, én meg már rá is játszok, a szemébe nézek, tudod milyen ideges lesz? Öröm nézni!
-
-
rizso
addikt
válasz Cool Hand #23669 üzenetére
Reméltem valaki már találkozott ilyesmivel. De ezek szerint nekem kell kipróbálni
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
vanezigy
aktív tag
Az N8-at HDMI kábellel összekötöttem a laptopommal amin Win7-van.
Hol és mit kell beállítanom, hogy megjelenjen laptopon? -
Vasinger!
nagyúr
Valaki nem volt ma egy N8-cal kint a Vodafone-on rendezvényen ma Pesten? Érdekelne pár kép/videó hogy mit tud az N8 hangban és gyors mozgásokkal hogy bánik el a kamera. Nekem még nincs N8-am, amit sajnáltam is ma, ezért érdekelne, hogy mit tudott volna
Az én C5-öm finoman szóval is gyengén szerepelt videó téren, de a hang nem rossz: [link]
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
Én voltam csináltam 4 perces videót.Nem a legjobb helyen voltam,de azért nézhető.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
félisten
-
rizso
addikt
válasz janek69 #23685 üzenetére
Uhh, büntet a "minőség". Lehet én is hagyom a francba, 3k-t nem ér egy kis bohóckodás...
-
Vasinger!
nagyúr
-
rizso
addikt
válasz Vasinger! #23688 üzenetére
Külső alkalmazással azt hiszem meg lehet csinálni, hogy ne legyen folyamatos autofókusz, hanem akkor fókuszáljon újra, mikor félig benyomod a kameragombot, tehát te magad manuálisan "újrafókuszálsz" (mint fotózásnál) - kipróbálom majd CameraPro-val, hátha jól emlékszem. De amúgy a gyári alkalmazással is lehet patent videót készíteni
-
félisten
válasz Vasinger! #23688 üzenetére
Van egy vidi ami nem került fel és töröltem is, sünis csak lusta volt a süni és nem jött elő, ott a kamerát odafogtam a székhez és csöppet sem remegett, ott valóban kevésbé veszi el a fókuszt. Én is észrevettem ezt a hibát. Vigasztaljon, hogy az Anna alatt kamera mod még rosszabb volt. Mert ugye ott nem volt még video AF. Nézd meg újra a bogaras vidit, több nem kell ide, mobiltól többet ne várjunk. Majd talán a 808-tól szabad.
-
Spricccer
tag
Hali
N8 vagy Belle cuccokat hol tudok találni?
http://www.n8fanclub.com/
http://www.symbiantweet.com/
http://www.nokiaprogramok.hu/
http://www.smartnews.hu/
http://www.smartphonepro.hu/
http://forum.dailymobile.seezeket ismerem...
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
Vasinger!
nagyúr
Értem. Akkor speciel annál a vidinél amit linkeltél az a progi pont jól jött volna, mert végig egy helyben volt a dolog szinte amire fókuszálni kellett, így nem kellett volna egyfolytában keresnie, mint ahogyan ezt tette.
SymbianOS:
A többi mobilhoz képest, még így is jó kategóriába tartozik, csak érdekelt, hogy miért van ez.
-
rizso
addikt
válasz Vasinger! #23692 üzenetére
Kipróbáltam, de akármit állítok be, mindig aktív marad a folyamatos AF CameraPro-ban is...
-
rizso
addikt
válasz janek69 #23696 üzenetére
Vagy nem értem mire gondolsz, vagy értem csak nem találok ilyen opciót, vagy egyszerűen béna vagyok
Autofocus type menüre gondolsz, ahol van off, single, és continuous? Ha igen, akkor én ott végigpróbáltam mindegyiket, és bármire állítottam, volt AF videó közben. Csak fotóknál tudtam kapcsolni/használni azt a beállítást.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz laci laci #23697 üzenetére
Youtube.com. Ha van egy beregisztrált fiókod, jó gmailes akkor belépsz vele, ha nincs akkor regisztrálsz, majd rámész arra, hogy feltöltést. Feltöltöd, majd a linket berakod ide a fórumba.
Ha ez túl bonyolult Neked, akkor küldd el e-mailben és én feltöltöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest