Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbence
aktív tag
Én is sokat játszottam rajta a következőkkel. Angry birds, Cut the rope, swingworms, vikings can fly, gameloftos játékok (asphalt6, spyder man). Akad rá azért pár játék. Végül beszereztem egy 5 éves iPod touchot bagóért, hogy gyorsabban teljenek az unalmas egyetemi előadások. Böngészés Operával sztem egészen elfogadható. Gps trackelésre is használom, rengeteget kerékpározom. Beszereztem egy Otterbox tokot hozzá így még féltenem sem kell. Bekapcsolt állapotban nagyjából 7 órát lehet vele trackelni.
-
janek69
senior tag
válasz matyi19 #23604 üzenetére
Egy teszt minimum így kell,hogy kinézzen.Milyen fura,hogy 1 kivételével mindig az n8-at tartottam a legjobbnak.1 volt,ahol a sony fényképezőt választottam.Ügyes,hogy a végén tudtam meg a sorrendet. Lehet,hogy abban a tesztben amit néztél,direkt bekoszolták az üveget a kamera előtt,mert amúgy lemosta volna a 4S-t és az gáz lenne,ha az a hulladék nem nyert volna. Ja és láttam olyan tesztet is,ahol videot teszteltek,valami 1080p-s talán LG-vel vetették össze az N8 720p-s videoját,hát ott nem volt mit tenni,egyértelműen az N8 volt jobb a 720p ellenére.
[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
Eddig vártam, holnap majd megnézem a videót!
-
nagyúr
Anna használók figyelem. Valami új update volt.
Felrakta, semmi extra...Kiskedves feltúrta a Belle-demót is.
Jól látom, hogy az új virtuális billben már nincs meg a jobbra-balra nyilacska???
Nekem az nagyon nagyon kell. Azzal most akkor úgy lehet mászkálni, mint a droid idióta csúszkálásában?
Részemről a nyilak ezerszer hasznosabbak voltak.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MC Pite
veterán
-
nagyúr
válasz MC Pite #23620 üzenetére
Tutkó?? Ott van a két nyilacska a szöveg navigációhoz?
Mert akkor váltok lassan én is. /Elvégre az új térkép bővítmény az Annára nem jött ki!/
Nekem azok a navigációs gombok kellenek, mert van amikor két A4-es oldalt gépelek be a jegyezetekbe! /Nem röhög! Igen, jegyzetelek! /
MÁS:
Ajánlanátok valami jóféle titkosító alkalmazást amivel akár foldert, akár tartalmakat lehet rejtezni? Nagyon át kell gondolnom a munkára szánt N8-as védelmét. Növekedett a kockázatom szintje.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
janek69
senior tag
válasz Polarstar #23622 üzenetére
És tudja és tudja! Ott vannak a navigációs nyilak,még a jegyzeteket is megnyitottam,hogy újra megnézzem.Én is használom,mert annak ellenére,hogy szerintem ennek van a legjobb billentyűzete sikeresen el szoktam ütni egy-két betűt és akkor jól jön.Androidnál a hajam téptem,hogy nem voltak képesek ezt megoldani.
Fájl titkosítót nem használok,de lopás elleni védelemnek nekem a Theft Aware 2.0 nagyon szépen muzsikál,remélem soha nem kell élesben használnom.A program teljesen észrevehetetlen,se ikon se semmi más nyoma,hogy fut,még az akku időben sem,SMS-ból bármit meg lehet csinálni,ha ellopják,elhagyod.Szirénázik,GPS,koordinátát küld,letiltja az adatokat .....
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz janek69 #23623 üzenetére
Ne tépd a hajad, tölts le egy olyan billentyűzetet, ami tudja. Van többféle is, pl. ez: Arrows Keyboard. De a Smart Keyboard Pro is tud ilyesmit...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fullyinvolvedmedia.keyboard
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
nagyúr
Van jelszavam a Nokiaprokon. De hogy mi az?? Fogalmam sincs. /Szőke vagyok még mindig./
Asszem azért hagytam ott, mert ez nem tudom hogy összerakott weboldal - de az az egy megnyitott oldal megette a procit! 100%-on pörgött. /Igen régi a gépem./
Ráadásul az a kereső elég kretén volt. Ha beírtam egy alkalmazás pontos nevét - akkor sem találta meg.
Tippelgetni meg nincs időm. Órákat eltölteni meg csak itt szoktam - ott meg a gépem egy oldalnál meghal.Janek:
A program a gép belső magjába települ ezek szerint?Ha memória kártyára menne, akkor kihúzva, már nem megy a titkosítás hókusz-pókusz.
És ha a SIM-kártyát kiveszik, akkor sem fog menni? /Kártyavédelem van, azt mindig fentartom./[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
matyi19
őstag
-
janek69
senior tag
válasz Polarstar #23628 üzenetére
A c:-re teszi ezt nem tudod szerencsére változtatni emlékeim szerint,viszont sajnos egy hardresetre ez is eltűnik.Sajnos ha kiveszik a SIM-et akkor nem tud mit tenni,ha idegen SIM-et raknak bele,akkor azonnal küldi neked a koordinátákat,de természetesen csak akkor,ha van mani a SIM-en.A memó kártya kivétele nem befolyásolja,viszont ha már értesít,akkor sms-ben egy paranccsal törölheted az adatokat,vagy lekérheted a bele tett sim névjegyzékét.... Persze aki ilyet lop azonnal reseteli,inkább arra jó,ha elhagyod és nem rabló szerzi meg.
-
félisten
Tudja valaki mi dolgozik A 808-ba VGA-ra? Valami rémlik, hogy az ami az N8-ba csak gyorsabb?
stewe780! Nekem az AP6 HD most települ, már elég régóta. 350mega. Kész!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
stewe780
őstag
Ez a prince of persia HD másnak is tetű lassú? Vagy csak én rossz verziót ”vásároltam” meg?
SymbianOS: Az meglehet, mert a proc is ugyanaz, csak kétszer akkora frekin megy.
[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
-
félisten
OTG nem eszi meg a 16 gigás NTFS pen-t. Ez így oké? A 2 gigás FAT32-est igen.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
szabimaci22
tag
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám hogy el indítom a közösségi alkalmazást be jön a betöltő képernyő forog 2-t a kis fehér kőr és utána kilép :/ már újra raktam 3-szór is + telot is újra indítottam már egy párszor :/ -
SpongyaBob
veterán
válasz szabimaci22 #23645 üzenetére
A qmlviewer nem kell, a másik három viszont igen.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
szabimaci22
tag
válasz SpongyaBob #23646 üzenetére
Köszönöm !!
Frissítési hibát ír ki :/ Mit tudok tenni? V7 van fent !
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
válasz szabimaci22 #23647 üzenetére
V7-re is felkell mennie. Jobban jársz ha újra rakod a V7-et.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
janek69
senior tag
Na ez egy jó teszt.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest