Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanezigy
aktív tag
válasz janek69 #23800 üzenetére
Ezzel tökéletes lesz a minőség : [link] :- Közben találtam itthon egy régi Airis PDA tartót, ami majdnem tökéletes a N8-hoz, ezt kicsit átalakítottam és már meg is van a tartóm, már csak egy Whitwort anya kell az aljába és mehet állványra a kicsike. Mindezt csak azért, mert volt.. Majd megmutatom.
-
janek69
senior tag
Itt van tesztkép [link]és ha közelebb lehetne tenni a telefon lencséjéhez,akkor nem is lenne ez a tipus rossz. N8-nál közelebb is kerülne mint az n95-nél.
-
MC Pite
veterán
válasz peugeotmate #23806 üzenetére
Extra buttonsal jobban jár sztem...
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
androcles
tag
Üdv, ma vettem egy N8-at, ami tetszik elsőre, de van egy apróság,amitől már bekattanok....az automata billentyűzárat nem tudom kikapcsolni, mindig lezár, a beállításoknál csak a késleltetési időt lehet beállítani 1-5 percig, kikapcsolni nem lehet! Az 5800-nál volt egy külön menüpont a telefonkezelésnél, ahol ki lehetett kapcsolni, itt nincs! Segítsen már valaki, mert azt lehetetlennek tartom, hogy ezen a készüléken ne lehessen kilőni az automata zárat....
"Nagyon soká tart, míg az ember rájön, hogy nem értett meg semmit..."
-
user01
aktív tag
az automata billentyűzárat nem tudom kikapcsolni, mindig lezár
Egy taszkkezelővel lődd ki az Autolock nevű taszkot! Ekkor a beállított időben nem zár le a kijelző, hanem csak elsötétül. Majd az első érintésre feléled, és csak ezután lehet parancsot adni.
-
szabimaci22
tag
Szia taylor
Az oldaladról leszedtem a downgrade-szükséges fájlokat és és felraktam és bekapcsol a telo világit kb 2 perc múlva pislog 2-t és ki kapcsol mit csináljak
V7 volt fent ![ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.A felvételt[link] amit csináltam a kezembe volt és jó magasan tartottam,lehet a tenyerem belső oldala visszaverte a hangot,szerintem.Mindegy én nekem jó a telo.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
donceleger8
őstag
válasz szabimaci22 #23815 üzenetére
Most halott módban tegyél fel egy anna-t, gondolom ezért downgradeltél! Ami most van fent az egy alap anna. navifrimmel szedj le le egy független változatot, euro 3-ast és halott mód!
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
szabimaci22
tag
válasz donceleger8 #23818 üzenetére
de mért nem kapcsol be ? mért villog eddig ha downgrade-em akkor be kapcsolt ( mondjuk akkor nem Taylor honlapjáról szedtem le a fájlokat !)
-
donceleger8
őstag
válasz szabimaci22 #23819 üzenetére
Nem tudom, miért villog! Mondjuk nekem sem kapcsolt be először, aztán másodikra már bekapcsolt, de a telefon beállításainál lefagyott, harmadszorra már sikerült elindítani. Így én nem is halott módban tettem fel rá a független annát! Igaz hibát is írt ki, de ennek ellenére sikerült felrakni.
Talán próbáld meg egy másik skandinav szoftverrel. Bár lehet csak egy fajta van.Amúgy én csak azért raktam vissza az annát, hogy lássam tényleg akkora különbség van a két rendszer között, mert már elfelejtettem. De a Belle jobban bejött, így hát visszatettem a V7-et! Most már ez marad!
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
MC Pite
veterán
válasz androcles #23820 üzenetére
Besttaskman.
peugeotmate: Nem, csak nem foglal helyet, és elég pontos. Meg bellére amúgy is kötelező felrakni az extrabutonst...
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
vanezigy
aktív tag
Eddig még nem használtam de gondoltam, hogy ma reggel kipróbálom a hangrögzítőt. Elindítom a felvételt és közben billentyűzár lesz rajta. Ez elég kellemetlen, és a hang kíválóban felvéve is elég gyenge. Lehet csatlakoztatni külső mikit, vagy keressek egy másik felvevő alkalmazást?
-
csopi04
csendes tag
Anna/Belle szerelem: nekem is Anna tetszik jobban. Pár apróság, de nekem fontos:
Nem kell az androidos roló, mert jobbra fenn az akksi ikonra bökve megkapunk mindent,sőt többet, mint Bellén Videoplayer ezen a legjobb, visz mindent, filmnézés/bejövő hívás,végeztem/bontom és a film pörög tovább. Hivatkozásnak könyvjelző (könyvjelzőket) is ki tudok tenni. Pl. nekem egyik fontos a telefonszámla. Widgetből is találtam eddig mindent Annára, ami nekem kell, pl. van erre is notesz widget, viszont az email csak ezen olyan, ami nekem bejövős.[ Szerkesztve ]
-
Regirck
senior tag
Sziasztok,
lenne pár kérdésem.- Opera Mobile-t használok (nem a minit), mert nincs mobile nettem és wifin meg nem számít az adatforgalom. Plusz otthon, melóhelyen és kedvenc sörözőmbe is van így feleslegesnek tartom a nettet. Hazáig kibírom a buszon nett nélkül. Szóval, hogy tudom beállítani az Operát, hogy ha kilépek és ismét belépek akkor ne az utolsó oldalt töltse be hanem a speed dial-t vagy ott hogyan hívják?
- Melyik a legjobb PDF olvasó a telefonra? (Próbáltam már a gyárit és a PDF Eagle-t is) Egyik se győzőt meg 100%-san.
- Pro7-em van fent és amikor zenét hallgatok és nem nyúlok hozzá 3mp-nél ő megint effektel egyet. Ez gondolom hiba. (Nem zavar mert kivan kapcsolva az effekt csak gondoltam szolok...)
-
user01
aktív tag
androcles!
Köszönöm az ötletet, kérlek javasolj egy task-kezelőt, amivel ez az opció elérhető, és te jónak találod az N8-ra!
Ha nincs hack-elve a készüléked, akkor az Autolock taszk kilövésére tökéletes az ingyenes mobixplorer fájlkezelő: [Mobixplorer], egyébként az MC Pite által ajánlott Besttaskman.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
felhívott a nokia, hogy értékeljem őket,mivel látták, hogy szervizbe volt egy telefonom! A beszélgetést rögzítették. Hát kagták az ívet, a tag szóhoz nem jutott!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Regirck
senior tag
fMobi-ban miért nem tudok az üzenetekre válaszolni? Mindent tud amit én használok, de ezt pont nem!
-
lbence
aktív tag
Szerintem nincs, engem is bosszant.
-
Regirck
senior tag
-
vanezigy
aktív tag
válasz Regirck #23836 üzenetére
Írhatsz az ovinak, reagálni fognak rá.
Elég korrektek, én még a télen megvettem rajtuk keresztül a Sygic navit 8e-ért, amit sajnos flash után már nem tudtam letölteni mert a sygic nem fejleszt tovább symbianra és levette az oldalról a terméket, ezt megreklamáltam, rá két napra visszajeleztek, hogy visszautalják a pénzt. -
attisx
addikt
válasz vanezigy #23838 üzenetére
Mivel Regirck kolléga csak egy új featuret szeretne kérni, nem a pénzét vissza, így szerintem célszerűbb lenne a fejlesztővel felvenni a kapcsolatot...
http://www.facebook.com/fMobi | juuson@gmail.com
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Regirck
senior tag
válasz attisx #23839 üzenetére
Annyira nem fontos! Nem fogok belehalni ha így marad, csak egy kicsit zavaró.
Valószínűleg Juuso Kosonen-nek fogok írni, bár ha valaki megírná angolul, hogy mit szeretnék annak örülnék. Nem erősségem az angol ilyen szinte, hiába beszélek a munkahelyemen naponta minimum 5 angollal.
-
attisx
addikt
válasz Regirck #23841 üzenetére
Pölö én ezt írnám:
Dear Juuso,
First of all, thank you for your great app, 'fMobi'. I use it a lot on daily basis, and really like it. However there's something I miss from it, something that would make the use of the app even more comfortable, which is the ability to answer on a message directly, without turning 'chat' on. I would really appreciate if you could add this new feature in a future release.
Thank you in advance!
Best regards,
...Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
TaylorPro
addikt
válasz szabimaci22 #23815 üzenetére
Told rá újra. Valamit nem jól csináltál. A legújabb Phoenixel csináld.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
MC Pite
veterán
válasz TaylorPro #23846 üzenetére
V7ben a 4es akku mod van? (Az agyatlan hamar lelövi a kijelzőt, nálam a kukában landolt)
Zenelejátszó hangerős hiba akkor javítva( changelog: optimalizálva) ha jól értem?
A cserélt digit órám (fél széles, dátummal, áttetsző) gondolom felülírja a updatekor a V7? (Meg a többi cserélt widgetet, jut eszembe, 3g, üzemmód, időjárás, mod, pl kamera, megvilágítás, stb)Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
androcles
tag
válasz user01 #23827 üzenetére
Köszönöm, nagyon nehezen békélek meg egyes apróságokkal, ez az autobill.zár pl. kiakaszt.....de más dolgokban is találok hibát jócskán....talán túl kekeckedő vagyok ezzel az N8-al,lehet időt kellene adni neki....furcsa,de az 5800 jobban bejött, valahogy kézre állóbb volt nekem....de lehet csak a megszokás miatt érzem így.
"Nagyon soká tart, míg az ember rájön, hogy nem értett meg semmit..."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest