Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz TaylorPro #23096 üzenetére
peugeotmate:
Hm...ez érdekes. Pedig én is hallgatnék FLAC-et és azt gondolom nem nagyon isermi az alap lejátszó. Az alap zenelejátszó tud mappát lejátszani? Utálom a mostani C5-ömben, hogy a telefonon lévő összes hangfájl berakja a lejátszóba, ha nem szortírozom szét lejátszási listákba...
Még egy kérdés:
Mivel számomra fontos a zseblámpa funkció nincs erre valami alternatív megoldás? Esetleg a piros lámpáját nem lehetne erre használni? Esetleg kijelző tud akkora fényt adni max fényerőn, hogy lehessen annak használni?
-
-
ZooLee
senior tag
válasz Vasinger! #23095 üzenetére
Én Sony CD-580-al (nagy fül körüli) AKG K420-al (fülre fekvős), és valamilyen Sony agybadugóssal is használom,, és hibátlanul, nagyon szépen szól mindegyikkel.
Egyébként a gyári füles meglepően jó minőségű, eddig a legjobb, amit kütyü mellé kaptam. Nem éri el persze a fentiek szintjét, de nem jársz rosszul akkor sem, ha nem veszel külön fülest.
Z.
[ Szerkesztve ]
-
janek69
senior tag
Természetesen. Fórumokon és webshopokban már olvastam róla,ott jókat írnak,de majd meglátom.
laci laci: Gondolom az is külső aksi amivel töltöd,mert a telóba nem fér bele akkora.Nekem ez azért tetszett meg,mert nincs külön kábel külön kütyü,így kicsit védve is lesz. Nem napi használatra fogom így hordani,de kirándulásnál túránál jól jöhet,na meg a táskában tartaléknak.
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
válasz janek69 #23107 üzenetére
ugyanakkora akku mint a gyári.igaz ezt nem a nokia gyártatta de jó,legalábbis nekem van hozzá ilyen dokkoló féle ami az akkuhoz jár(de csak az aksi megy bele).mindjárt írok elérhetőséget
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
MC Pite
veterán
válasz Vasinger! #23095 üzenetére
Sok fülessel használom, miért is recsegne? Ha valainél recseg, ott baj van. Nokia WH700-al tolom leginkább, érdemes ránézni.
Szerk: Köszöntem a videókapcsolatos tippet, műxik!
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
laci laci
addikt
Nem tudom,hogy kell közvetlenül be linkelni.elnézést.Ilyet vettem írtam a fickónak,hogy van-e még szerintem holnap írni fog és ha kell ide beírom az email címét.3000huf volt.
http://www.ebay.com/itm/NEW-2430MAH-HIGH-CAPACITY-BL-4D-GOLD-BATTERY-NOKIA-E5-E7-N8-HIGH-QUALITY-/170821441303?_trksid=p2992.m444&_trkparms=algo%3DCRX%26its%3DC%252BS%26itu%3DSI%252BUA%252BLM%252BLA%26otn%3D20%26ps%3D63%26clkid%3D7814646297383920584#ht_3044wt_1031Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
-
TaylorPro
addikt
válasz karldergroße #23110 üzenetére
Érdekes mert nincs ilyen. Nem tört kókány régi verziót kell használni. Az enyém jogtiszta. És webrádiózni is a legjobb.
MC Pite: Csak telepítsd rá! Minden beépített widgetre rátelepíthető!
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
matyi19
őstag
válasz attisx #23048 üzenetére
Szia, a ClearBlack III, ingyenes is lessz... ?
-
attisx
addikt
válasz matyi19 #23118 üzenetére
Má' cak kicikínai minőcégellenőrön múlik, hogy mikor jön a DFLT verzió...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
TaylorPro
addikt
válasz karldergroße #23114 üzenetére
Nekem nagy kedvencem, és szerintem jobban szól mint a gyári.
AttisX: A kék nagyon profi lett! Az egyik legjobb S^3 téma! Azért várom az ezüstöt is, mert az megy a DG-hez is.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
janek69
senior tag
Ez az ivo gyerek nem alszik,ahogy Taylor sem.Nem merném bevállalni a havi kávé adagjukat.
Max Battery life mod 4.0 [link] -
janek69
senior tag
válasz sunsun2 #23123 üzenetére
Én a 3.0-at használom,most frissítek. Működik és a sok-sok androidos vacakolásom hackeléseim után ahogyan ezt nézegettem kb. azt csinálja,hogy a CPU powermanagementjét állítja. Magyarul,amikor nem kell nagy cpu teljesítmény,akkor leveszi az órajelet. pl. sms olvasás. Ennek a beállításait variálja. Természetesen ha filmet nézel,vagy navigáltatsz,akkor nem veszel észre változást,de a készenlétet észrevehetően befolyásolja.Veszteni nem vesztesz vele,feltesz egy fájlt a c:-re ami alapból nincs ott,magyarul ha leszeded,akkor visszatértél az alap beállításra,nincs semmi veszélye. Az open4all patch-nek aktívnak kell lenni a telepítéskor emlékeim szerint.
-
AndrewTdi
addikt
Az egyetlen negatív dolog amit észrevettem a batterymonitor v3-mal, hogy a Nokia féle sleepingscreenen beállított egyedi képem néha eltűnik. tehát sima fekete kép marad de az óra megvan.
Aztán ha megint belemegyek a képernyővédő beállításokba, kilépek, megint lesz képem. egy ideig. -
attisx
addikt
válasz matyi19 #23130 üzenetére
Belle-re egyelőre csak a DFLT verzió érhető el.
Szerk.: ClearBlack III Belle DFLT már elérhető a Store-ban
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
MC Pite
veterán
válasz sunsun2 #23123 üzenetére
Annyi furcsa vele, hogy lassabban (fokozatosan) jelenik meg a feloldó kép. Kicsit zavaró, de ha odaböx ahova kell nyitja billzárat...
Sokat nem veszthetsz vele.Azt azért hozzátenném hogy az odaetszek egy fájlt a c-re az veszélytelenhez, hogy 3× (HS icon text enabler-el) nyírtam így ki a telefont (Annán sose csináltam ilyet, meg v5ön meg v3on se).
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Misály
addikt
Urak!
V7-en csak nekem nincs az uzenetekben uzenetkuldo gombom? Marmint a gomb helyere bokve elkuldi az uzenetet, de nem latszik az ikonja
-
MC Pite
veterán
Csatlakozom ahhoz aki azt mondta az új bellén nem százas a Nimbuzz. Teljes képernyőre ne tegyétek, de tegnap meg is fagyasztotta egyszer a telefont... Nem tudom a 30assal is ilyen-e, de a 40es szofttal (új Qt) tuti.
Faviconsból de jó lenne már egy új (de addig is de jó lenne az ikonját voa stílusúra kicserélni, sajna AttisX támogatása ellenére sem sikerült a mif fájl cserés megoldással nekem, az ikon nem változott).
Esetleg ha ebben valaki otthon lenne...Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
nagyúr
válasz janek69 #23141 üzenetére
Janek! A legjobb, amit használtam minden tekintetben a régi pana kazettás walkman-em fülese volt! Csak rövid.
És nem volt miki rajta.A másik legjobb pedig az SE Aino gyári kékfogas készlete volt - ami egy zseniális találmány azzal a frankó töltőállomással! Abba szerettem bele, azért vettem meg.
Egy hiba volt vele: a kékfogas cucc, ha rakoncátlankodott - akkor általában full csere volt.
Ez a kis izé a mérete miatt sem volt emberileg javítható.Egyenlőre minden tervem hiábavaló. pénz most webtárhelyre és egyebekre kell. Abból meg sosem elég!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
donceleger8
őstag
Lehet csak kukacoskodás, de ebből a szöveges órából lehetne 24 órás verzió is. Pl én most a kettő tizenkettő helyett szívesebben olvasnék tizennégy tizenkettőt.
Vagy ne akarjak túl sokat?Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Nincs wifi közelben, ezért a térképet megpróbáltam felrakni... (ugyanis frissíteni akartam)
Felmentem ovistore-ban (pc-n), letöltöttem az alkalmazást, Nokia Store felajánlotta, hgoy telepíti, de nem sikerült neki, félbeszakadt...
És a menüben van egy install fájl...
De Nokia store utáan tudta frissíteni a maps-et és minden baba, de ugyanúgy... a menüben van az az installálos fájl, és sehogy sem tudom onnan törölni, és nem is tudom installálni sem, gondolom wifi kellene neki...
Mit tehetek ezzel?Vagy
Nokia Store-on keresztül lehet frissíteni a térképeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest