Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rizso

addikt

Just486: akkor tehát a csúszka a fényerőnél a maxot, netán a minimum fényerőt jelentené? Mert ugye ha egy fényerő intervallumot akarok megadni, ahhoz két csúszka kellene. Rezgésnél a kijelző visszajelzésére gondoltam. Kár, hogy ha kikapcsolom, akkor a billentyűzetnél is kikapcsol.

MC Pite: email tegnap mintha megjavult volna, azóta nem találkoztam a hibával (igaz csak mobilnettel frissítettem eddig).
    Wifinél van jelszó, nem is akármilyen, a szoftver által generált iszonyat hosszút használom. A jelszó egyébként nem változik, és más eszközzel nem volt gond eddig.
    Billentyűzetet hagyjuk egyelőre, próbálom szokni, de S2-n pl. egy Anysoft keyboard sokkal jobban kézreállt.
    Fényerőt és billentyűzetet írtam, mondjuk örülnék, ha ki tudnám úgy kapcsolni a rezgést, hogy írás közben maradjon.

Más:
    - százalékos akksijelző widget van?
    - névnap widget? Store-ban nem találtam
    - mindenkinek foltos a kijelzője? SII-nél volt ilyen mizéria, hogy sokaknak foltos volt, ami sötét szobában sötét képnél látszott. Nekem szerencsére nem volt. Az este gondoltam megnézem mi a helyzet az N8-nál. Olyan szinte foltos volt a kijelző egy fekete képnél, hogy majdnem sírva fakadtam. Nyilván este a sötétben nem egy fekete képet bámul az ember, de akkor is zavaró, már csak a tudat miatt is...

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router

Új hozzászólás Aktív témák