Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Köszi srácok, akkor nem ruházok be erre a widgetre. Kiraktam egyik oldalra a datawatch hivatkozását, néha megnyitom, és ellenőrzöm a forgalmat. Viszont egy kérdés: akkor is számlál, ha éppenséggel nincs megnyitva a program?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
félisten
Bevittük a halmozottan sérült N8-asát páromnak a legközelebbi nokia care-be. Elmondtuk mi a gond, leírták, azt is hogy hosszas használat alatt jönnek ki a hibák, azt is, hogy max heteken belül mindig visszakerül hozzájuk. Kaptam egy telszámot, ezt hétfőn hívjuk fel, hogy behatóbban is ránézzenek a telfonra Van egy száma az esetnek arra kell hivatkozni.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Kasya
nagyúr
Ez komolynak tűnik, ha tényleg működik rendesen
-
kacsa7
őstag
-
kacsa7
őstag
válasz peugeotmate #21810 üzenetére
Remélem vki kipròbàlja és ír véleményt.
Màs: az új opera mini még gyorsabb lett! Lassan eljutunk odàig h lehet értelmes sebességgel és minôséggel netezni.
-
peugeotmate
őstag
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Tegnap óta Én is boldog tulajdonosa vagyok egy N8-asnak! ) Elsőre a kezemre állt, és ennél már nem éreztem azt a kicsi visszataszító érzést mint az O2X-nél. Már most meg vagyok vele elégedve, testreszabtam magamnak, átmentettem az adatokat! Egyszóval jó!
Viszont lenne néhány kérdésem! :$
Szeretnék valami szép normális időjáráswidgetet a telóra, lehetőleg ingyen, ami jó is! Mit ajánlotok? Továbbá, volt néhány app amit már a napokban leszedtem (Angry Birds) és tegnap fel akartam tenni, telepítőfájlokba bemásoltam, de nem engedte telepíteni (Az alkalmazás nem megbízható, ártalmas lehet a telefon számára aztán a FOLYTATRA nyomtam, de ekkor pedig A szükséges alkalmazáshozzáférés nincs megadva üzenetet kaptam). Erre mi a megoldás?Facebook widget létezik? Alkalmazást az oviból leszedtem, de nem tudom hogy kell kitenni a képernyők egyikére.
Erre a típusra most melyik a legújabb rendszer szoftver? Anna van fent Nekem méghozzá 2011.07.05-ös dátumú. (WIFI-n ránéztem a frissítések ellenőrzésére, de nem azt írta, hogy nincs elérhető frissítés)
A wifit és a GPS-t hogy tudom teljesen kikapcsolni?
Ébresztésnél a rezgést ki lehet kapcsolni? A különböző ébresztési időpontokhoz különböző csengéseket meg lehet adni? Illetve minden este újra be kell írni az időpontokat, ha nem adtam meg az ismétlést?
Ne haragudjatok az analfabétának tűnő kérdések miatt, de nagyon rég nem volt Nokiám és az sem ilyen volt! Előre is köszönöm a válaszokat! Szép napot Nektek!
[ Szerkesztve ]
-
TommyX_
őstag
válasz djstavross #21815 üzenetére
-A szükséges alkalmazás hozzáférés nincs megadva:
Ilyenkor szignózni kéne az adott telepítőt, kéne cer+key fájl, de egyszerűbb, ha ezt megcsinálod és nem lesz többet gond a szignózásra.-Facebook widget létezik?
A gyári fb kliensnek van widgetje, meg az Fmobi új verziójában is lesz widget, ha jól olvastam.-Erre a típusra most melyik a legújabb rendszer szoftver?
A legújabb a Belle, 111.30.609-es számmal, Nokia suite-on keresztül ellenőrizd, hogy van-e a te N8-adra frissítés, de előtt ments le mindent, ami számodra fontos.-A wifit és a GPS-t hogy tudom teljesen kikapcsolni?
A GPS magától kikapcsol+bekapcsol, ha egy alkalmazás használja, ha kilépsz mondjuk a térképekből, akkor leáll a GPS működése.
Wifi-t, ha felrakod a Belle-t, akkor a redőnyt lehúzva tudod ezt megtenni.-Ébresztés beállítására nem tudok válaszolni, mert engem a biológia óra kelt.
[ Szerkesztve ]
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Galant
tag
Az aksi moddal [link]kapcsolatban:csütörtök hajnalban vettem le a töltőről,azóta volt wifi,telefonálás,sms és most merült le 1 egységnyit.Megérte feltenni!
"Spórolj a vízzel,fürödj a szomszédnál!"
-
lbence
aktív tag
Bubbles van fent nekem, mielőtt ezt swipe unlockot felraknám, azt törölném kéne ugye? Csúnyán összevesznének sztem
[ Szerkesztve ]
-
djstavross
tag
válasz TommyX_ #21816 üzenetére
Szia! Nagyon szépen köszönöm a segítséget, de további kérdések merültek fel bennem! :$
A FB widgetet kitenni hogy tudom? Mert a kezdőképernyő szerkesztésénél nem találom! :$ Kezdőképernyő az Annán csak 3 van? Többet nem lehet beállítani?
Időjárás widgetet milyet ajánlotok?
Jól látom, hogy itt az OVI-n fizetni kell az Angry Birds-ért? Play-en free volt...:/
A gyári GPS progihoz internet elérhetőség kell?
És végül Anna vagy Belle? Érvek, ellenérvek? :$
Köszönöm a válaszokat!
-
matyi19
őstag
válasz djstavross #21823 üzenetére
Angry Birds-t a (telefonmárka)programok.hu-ról tölthetsz igyen...
Nem kell internet a gyári GPS soft-hoz, wifin, vagy PC-vel Ovi Suite-on keresztül töltsd le a szükséges térképet/hangutasítást....
Én, csak Belle-t használtam, szerintem nagyon jó
[ Szerkesztve ]
-
Galant
tag
válasz djstavross #21823 üzenetére
Szia!
FB widget hozzáadás:főképernyő-webeszköz hozzáadás és megkeresed.
Bellén 6 főképernyőt lehet létrehozni.Főképernyő-opciók-főképernyő hozzáadás.
Belle gyorsabb és ha még hackeled is "csodákra" képes.
-
matyi19
őstag
válasz djstavross #21828 üzenetére
Nekem még nem volt rá példa
-
félisten
-
Galant
tag
válasz djstavross #21828 üzenetére
Én amint kijött,feltettem Bellét és semmi hiba nem jelentkezett.Azóta csak tuningolom,amivel csak lehet.Persze csak értelmes dolgokkal,mint pl a fentebb linkelt aksi mod-al.
-
kacsa7
őstag
válasz peugeotmate #21814 üzenetére
engem nem zavar h. felugrik 1 pillanatra az eredeti lockscreen. viszont 1 csomó hasznos funkciót tud, pl zenelejátszó gombok és mellé még mutatós is.
-
Galant
tag
válasz djstavross #21832 üzenetére
"Ümm frissítésnél, ha gépről csinálom minden adatot töröl?"
Itt mi is a kérdés?Mit frissítenél?"Spórolj a vízzel,fürödj a szomszédnál!"
-
matyi19
őstag
válasz djstavross #21837 üzenetére
-
Galant
tag
válasz djstavross #21837 üzenetére
Akksi feltöltve,Ovi Suite,szoftver frissítés,csinálj biztonsági mentést mindenről.De ezt úgy is felajánlja a kezdésnél.Aztán minden teendőt kiír a program,azt követed és pár perc múlva már Belle van a készüléken.
-
-
kacsa7
őstag
válasz Langsam #21841 üzenetére
Opera Mini
Nekem most ez van fenn. -
félisten
Ez a SwipeUnlock nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...