Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajani
aktív tag
válasz busman #20469 üzenetére
Nekem is hamar merült, de felraktam egy app stop nevű alkalmazást, amivel könnyen ki lehet lőni a háttérben sunyin futó progikat. Ahogy néztem az új facinate értesítési része fut állandóan. Jó kis alkalmazás, nekem akár két napot is elmegy a teló ha rendszeresen kilövöm a felesleges cuccokat.
''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
donceleger8
őstag
válasz imi290 #20484 üzenetére
Hali!
Én innen tettem fel a témahatásokat! A kék keret alatt van a letölthető csomag. Számítógépen csomagold ki, és úgy tedd át a telefonra, nálam a telefonon történő letöltés után hibás fájlt ír ki és nem csomagolta ki. Nem tudom miért, pedig zip fájl. De nem baj, gépen kicsomagoltam, kábellel átraktam és utána simán telepítettem.
Fontos a sorrend és miután feltelepítettél mindent, a themefx elindítása után opciók és állítsd az E meghajtó effects mappára. Ez fontos, mert különben hiába állítod be a téma hatást, nem fog működni. Ez után választasz egy effectet, nekem jin hao nagyon bejön, majd vársz, mert pár mp kell neki, majd kiírja hogy sikeres beállítás. Már csak újra kell indítani és élvezheted is a témahatást.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Langsam
aktív tag
válasz donceleger8 #20499 üzenetére
Köszönöm, elméletileg elküldtem. Üdv.
[ Szerkesztve ]
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
TaylorPro
addikt
válasz imi290 #20484 üzenetére
Pro rom esetében csak ennyi: "-Az efektek cserélhetőek. Az efekteket a
C:\resoruce\effects mappába kell
pakolni majd Témahatások Ki-Be. Nem
kell c2z patch! Eredeti efekthez való
visszaállításához töröld a C:\resoruce
\effects mappát és téma hatások Ki-Be!"Pixel 9 Wintergreen 256
-
matyi19
őstag
Esetleg valaki erre még valamit....??
-
peugeotmate
őstag
-
imi290
aktív tag
válasz donceleger8 #20505 üzenetére
hát feltettem mindent ahogy mondtál,ki is írta hogy újra kell indítani,de utána nem változott semmi sem,
-
Langsam
aktív tag
válasz donceleger8 #20499 üzenetére
Köszönöm, megkaptam, még ízlelgetem.
Üdv.Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
Pikkolo^^
addikt
válasz MC Pite #20518 üzenetére
Én videót nem nézegettem, így az nekem nem hiányzik. Ami viszont probléma azaz értesítések, nagyon hiányzik ill. a régi naptár widget. Most a Comingnext van fent, de kellene valami igényesebb külcsínnyel rendelkező, mert nagyon elüt a többitől.
-
MC Pite
veterán
válasz Pikkolo^^ #20519 üzenetére
Azt én nem használtam. Viszont az üzemmód, de főleg a naptár indításához állítólag az új flipclock jó, mindjárt kipróbálom, a mostani nem indítja.
Fákk, ms app felrakása után (full), csak exchanges fiókot tudok a levelezéshez hozzáadni... wtf
Én videózok utazáskor, nem mindegy mennyi formátumot eszik meg...
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
donceleger8
őstag
válasz imi290 #20514 üzenetére
A ThemeFx ben először opciók és ott ki kell választani hogy honnan olvassa be a témahatásokat. Itt kell megadni az E meghajtó effects mappát. Ezt a lépést egyszer magam is kihagytam, pedig fontos. Mennie kell, nálam is működik.
Mondjuk hackelt teló kell hozzá, de gondolom meg van hackelve!
Esetleg a témahatásokat kapcsold ki, majd kapcsold be! Ezt a menü-beállítások-témák-általános majd opciók és témahatásokban tudod megtenni. Remélem engedélyezve van, mert ha ki van kapcsolva akkor várhatod, hogy legyenek hatások!Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Just486
senior tag
válasz lbence #20515 üzenetére
Nem esik be az anya, egy műanyag házba van beültetve, az meg egy fészekben ül. Lötyög, ha kicsavarják a csavart, de nem esik be.
Arra érdemesebb figyelni, hogy összerakásnál (ha magadnak csinálod) ne húzd meg nagyon a csavart, mert azzal viszont elnyírod az új alkatrészen is a tartófüleket. Ha emiatt esetleg gyakran meglazulna, akkor megint ki kell szedni, és valami menetrögzítővel (akár jó a viasz is) be kell folyatni vékonyan a csavart.That unconquered country we call the future.
-
MC Pite
veterán
válasz MC Pite #20520 üzenetére
Az egy dolog hogy csak exchanges szerver adható hozzá (gmaillel ez azért nem nagy baj), viszont az új mélprogi, ikon sehol RC1es verzió. Tipp?
Hoppá...
"Előbb a PixiEnablersNOCS_v1.0.145.sis-t, majd a MicrosoftApps.1.0.4809.sis-t kell telepíteni."[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Pikkolo^^
addikt
Felraktam a V3-at, a gyári alap témát hogyan tudom visszaszerezni?
-
félisten
5munkanap alatt kész lett párom telója. Beadtuk mint gyalázatos lilát, visszakaptuk mint elviselhető lilát. Normál képnél nem látni, de a bizonyos szürke-fehérnél igen. Nem zavarja,marad,mert ez a hercehurca ami hetekig tart nem pálya, én biztos nem bírnám nézni. Pont!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
nagyúr
Apró kérdés: Mi a véleményetek a Tés béláról?
Van valami változás a "eredetihez" képest?
Lesz majd szabadnapom, akkor felrakatnám, és nem szeretnék nagyon lukrafutni.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
CS_D
senior tag
Sziasztok!
Tegnap este tettem fel a Taylor Pro v3 Belle ROM-ot. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet előcsalni a kikapcsoló gomb menüjébe a Reboot parancsot?
Egyébként nagyon jó a ROM, köszönöm szépen.
-
CS_D
senior tag
válasz busman #20533 üzenetére
Sokszor van úgy, hogy a telefon lefagyás közeli állaoptban van, amikor a kikapcsológombot meg tudom nyomni, viszont a menüben már nem tudok eljutni a reboot appig. A ki-be kapcsolás az több ideig is eltart, valamint még a PIN kódot is be kell ütni...
Ezért lenne jó, ha sikerülne beintegrálni abba a menübe.
-
semetka
őstag
Na megrepedt a HDMI fedelem ...
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
TaylorPro
addikt
Üdv! Csak bele integrálva lenne benne. De, a wifi kezelést meg kavarja, ezért nincs benne. Ez ismert dolog, csak sokakat nem érdekel, pedig bug. A romot szívesen!
A Nokia Evolve gyári téma letölthető a megosztási mappából, a törölt dolgok között.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
stewe780
őstag
válasz MC Pite #20518 üzenetére
A camera szoftver szürke menüsávját ki ne hagyjuk! Számomra ettől lett használhatatlan a saját fényképező szoftvere. Nem tudom elképzelni, hogy ki gondolta ezt komolyan... biztos olyan tervezte, aki fényképezőgépet csak képeken látott.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Csubakka_
tag
Sziasztok! Miért van az, hogy ha leveszem az adatkapcsolatot + offline-ra rakom a GPS-t + kikapcsolom az AGPS akkor nem tud pozicionálni? Lényeg az lenne, hogy külföldön adatkapcsolat nélkül tudjak navigálni. A térkép természetesen a telefonon van.
-
MC Pite
veterán
stewe780, most megnéztem youtubeon is, mert nem emlékeztem hogy zavart volna; de igazából nem is zavart (többféle kamera appot is használtam, megszoktam hogy odalesek hogy mi merre).
A profil nem láthatósága (mert annyira böszme és ocsmány a profilválasztó, és még nem is időzíthető) jobban zavar. Naptárat is naponta többször használom; erre valószínű marad az ikon - a flipclocknál csak azután nyílik meg a naptár, miután egy új oldalra dob, és ott megint rátapintok. Úgyis a levelezésnek is kell az ikon.
Mondjuk azt nem vágom hogyha nem exchanges fiókot adnék az ms levelezéshez akkor az mégis hogy menne?!
Még tréningezek 1-2 napot; mert az ms apps a legnagyobb belle hibát kiküszöbölte; megnézem a többivel tudok-e valamit már kezdeni.
Az ms appsból csak a levelezős részt fel tudta vki rakni? Nekem ez a tömörítéses buli nem nagyon akar menni xplorerrel.Karma, jó pénzért nem írnád meg újra az Anna óra widgetjét?
Csubakka_, elég ebből egyis hogy ne menjen fel. De talán az lenne a legegyszerűbb, ha letiltanád külföldön az adathasználatot, ha amúgy is félsz hogy felmászik - én eleve ezt tettem. Kellhet neki akár neki 2-5 perc, de ezután összeszedi magát.
CS_D, mit csinálsz te hogy 'sokszor' kell restartolni? Szerk: Aham. Hát, rakd ki faviconsba, és ne nyúlj mellé
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Egész pofás kis téma.
brown leather-by sevimlibradAttisX szemezgethetne a bőrhatású témákkal.
-
Lirion
addikt
válasz Csubakka_ #20539 üzenetére
Én egy hétig használtam külföldön adatkapcsolat nélkül a gps-t és mindig pozicionált. Nem volt gondja. Ha épületen belül vagy, akkor lehetnek gondjai a műholdak észlelésével, de szabadban még rásegítés nélkül is gyorsan megtalálja a jelet. Még egy 5230-as is megtalál téged rásegítés nélkül is, csak annak kell vagy 10 perc, az n8-nak 2-3 perc is elég. De érdemes szabad ég alatt próbálkozni, nem épületben.
-
MC Pite
veterán
808 tesztfotók
Ezt múltkor nem láttam, hátha más sem.
Hmm... Na mindegy. Drága, nagy, és csúnya. Meg a polikarbonát nem tudom milyen lehet.
szerk1: Nekem legjobban az N8/E7 vonal tetszett külsőre; utána a Lumiák; a C7 és 808féle 'gagyi', 'nőies' vonal nem igazán jön be.Egyrészt pedig megkövetem magam. Irreálisan mélynek tűnt az ég kékje, és átmentes, ez 98%ban a polárszűrőnek köszönhető. Azonban most hétvégén az eléggé szeles (tiszta, 'szórás mentes' levegő) időben készített pár képen szokatlanul kék volt az ég, a teszképhez hasonlóan.
Persze messze nem annyira, viszont nem kizárt, hogy Ausztráliában, esetleg tiszta égnél (ez valószínű) készülhetett ilyen polár nélkül... Hétvégi kör 3. kép, vagy itt még jobban látható.Mea culpa
[ Szerkesztve ]
-
Csubakka_
tag
válasz donceleger8 #20540 üzenetére
Nem értem, miért lenne gond ha kikapcsolom a kiegészített GPS-t (AGPS), hiszen annak csak az a funkciója, hogy adatkapcsolat használatával gyorsítja a helymeghatározást. A beépített GPS természetesen be van kapcsolva.
MC Pite: ki van kapcsolva a külföldi adatkapcsolat.
Lirion: Most próbáltam ki itthon és nem akar pozicionálni. Folyamatosan azt írja, hogy nincs aktív adatkapcsolatom, mivel én letiltottam mindent.
-
MC Pite
veterán
válasz Csubakka_ #20546 üzenetére
Ha úgyis ki van kapcsolva az adatroamning, minek kapcsolsz ki mindent a naviban???
Tornyok, wifi alapján is gyorsítja a pozícionálást. Repülőgépen és alagsorban (széllén, az ablak felszín felett van) is van jelem, nem olyan gyenge azért ennek a vevője, 3-4 percnél külföldön se vártam többet, pedig nem ritkán utazok negyed földgömbnyit odébb.
-
MC Pite
veterán
válasz Csubakka_ #20548 üzenetére
Értem én, de ha nem tud úgysem adatforgalmat generálni, időpocsékolás kikapcsolni, plusz a wifi/torony infókat sem kapod így meg; azaz tovább tart.
"Az AGPS (=Assisted GPS) olyan GPS vételi módszer, mely földrajzi helymeghatározásra képes, de a műholdak helyzetének pontos számításához segédprogramra és adatokra van szüksége, melyet a mobilszolgáltatón vagy WiFi hálózaton keresztül kap meg (megkapja a következő 7 napra a műholdak pontos helyzetét). Ezt az információt a vevő adatbázisában tárolja, így a koordináták pontos meghatározása pár másodpercet vesz igénybe. Ha nem használunk segédprogramot, akkor is megtalálja a műholdakat a vevő, de akár 12,5 percet is igénybe vehet a folyamat, míg kiszámítja a helyzetet. Normál GPS vételénél a vevőnek 40-50 másodpercre van szüksége az első koordináta vételéhez, de még le kell töltenie a műholdak pályaadatait amely több időt vehet igénybe - figyelembe véve a műholdjel megközelítőleg 50 b/másodperces adatátviteli sebességét."
Ha meg úgysem kap se wifit, se semmit, úgyis mindegy; ha kap, segít a későbbiek folyamán is. A hivatalos maximum idő ezek szerint 12,5 perc.
[ Szerkesztve ]
-
Csubakka_
tag
Megoldódott: Újraindítottam, minden adatkapcsolati lehetőség letiltva és simán pozicionált adatkapcsolat nélkül.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest