Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
credof1
tag
válasz Assdak #19700 üzenetére
Csak a véleményemet írtam le róla.
N900nál töltő csatlakozóm tört el, itt a SIM rugó, e52be hangszóró ment el, n95-96 szalagkábeles lett ezek után szerintem joggal szidom. Kijelzőnél a mérettel van bajom az n8nál nem a minőséggel.Sok a paraszt aki nem válaszol PH-n.. Ugye te nem tartozol közéjük?
-
donceleger8
őstag
válasz credof1 #19701 üzenetére
hajnali időpontot figyelembe véve, te be vagy rúgva, de minimum elgurult a gyógyszered. Egy eltört rúgó miatt leszarozni a telefont....
Amúgy meg rossz helyen kopogtatsz. Próbáld meg ezt a milyen telefont vegyek rovatban előadni. Itt a többségnek tökéletesen megfelel, és gondolom nem árulok el vele titkot, de jobban bejön mint az általad említett modellek. Most, hogy túl vagy a megalapozatlan vélemény nyilvánításon, told el a biciklit!Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
ajani
aktív tag
válasz busman #19679 üzenetére
Tényleg állat a swype Már csak azon gondolkozom, hogy minek van beágyazva a szótárába az "árvíztűrő tükörfúrógép"? Nem hiszem, hogy hétköznapi használat során gyakran előkerül ez a kifejezés...
Ja egyébként ezt a hozzászólást is n8-ról írtam swype használatával...
[ Szerkesztve ]
''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
ajani
aktív tag
válasz MC Pite #19669 üzenetére
Ezt a repülő ékezetes módszert nem is ismertem. Nem rossz az sem, de most, hogy gyakorlom a swype-ot, ezt tartom a leggyorsabbnak.
Mondjuk én még mindig azt gondolom, hogy mobil üzenetek esetén megengedhető az ékezzetek hanyagolása... Ha ezt elfogadjuk akkor az ios/droid billentyűzetek jobbak.''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
gretzky77
veterán
válasz credof1 #19699 üzenetére
Szia ezért teljesen felesleges volt írnod,tőled hallom először ezt a gondot ezért kár általánosítani! Szerintem simán előfordulhat más gyártók telefonjával is de ha jól sejtem ez a telefon nem neked való!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
válasz donceleger8 #19703 üzenetére
Azt azért elárulhatnád, hogy a te véleményed miért lenne mérvadóbb bármely másénál. Na jó, mégse, csak költői kérdés volt.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
credof1
tag
Ahogy valami negatívum érkezik a szent telefonra rögtön nekiugranak az embernek.
Igen előfordulhat más gyártónál is, csak a baj az hogy itt elő is fordult.
Mint írtam nem egy nokiával szívtam meg. Az N8 is csak egy a sokból.
És lehet hogy nem nekem való, mert az álló qwerty egy vicc rajta, és nem is tudom úgy testre szabni mint az androidot.Sok a paraszt aki nem válaszol PH-n.. Ugye te nem tartozol közéjük?
-
Declare
őstag
Nem tudtok mondani olyan progit, ami mondjuk egy adott időpontban bezárja az összes háttérben futó alkalmazást??
Elég kellemetlen meglepetés volt, hogy este feltöltöttem fullra, majd reggelre már csak 50% os volt az akku . Háttérben egy datacounter futott, mail amikor megnéztem reggel.
Widgetek között 3db e-mail, nokia battery monitor, social network. Wifi, mobilnet kikapcsolva... ez lehet Belle betegség? Nektek nem tűnik gyorsnak ez a merülés?? -
imi290
aktív tag
válasz Declare #19717 üzenetére
Ami elromolhat, az el is romlik
mondjuk a sim rugó az már szívás,nem úgy van hogy rendelek egyet és kicserélem az már rá van forrasztva a deszkára gondolom ha nem akarod hogy elromoljon a telefonod tartsad otthon a vitrinben , én mindenhova ezt hordom használom és csak ez a egy telefonom van,persze amit használok,de nem féltem ,arra van hogy használjam.jó az a swype de nekem nem tudom miért de nem gyere be
-
MC Pite
veterán
Szerintem nem mindenki (én biztos nem) fogadja el hogy magyarként ékezet nélküli üzenetet kapok; amikor a nemzeti öntudatunk smsenként nem ér meg plusz 5 másodpercet valakinek, arra nem tudok mit mondani... Ignorálom az üzenetet, ha nem tisztelnek meg ezzel, én is írhatnék akkor gépelési hibákkal teli,ékezet nélkül, vagy chates rövidítésekkel teli, vagy akármit. De különbözőek vagyunk.
Ha meg nem használod magyar nyelven a telefont, akkor itt is nőnek a gombok; de mint említettem, számomra nem játszik.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
ajani
aktív tag
válasz MC Pite #19720 üzenetére
Ezt simán el tudom fogadni, nincs ezzel semmi baj.
Kis érdekesség :
Az emberi agy csodás dolgokra képes:
3Z 4Z UZ3N37 4Z7 4 C3L7 5Z0LG4LJ4, H0GY
B3B1Z0NY1754
M1LY3N C50D4L4705 D0LG0KR4 K3P35 4Z 4Z
3LM3.
3LK3P35Z70 D0LG0KR4! N3H3Z V0L7 3L05Z0R
3L0LV45N0D 3Z7, D3 M1R3 1D33R5Z 3HH3Z 4 50RH0Z, 4Z
3LM3D
4U70M471KU54N 3L 7UDJ4 0LV45N1.
4N3LKUL H0GY G0ND0LK0DN0D K3L3N3 R4J74.
L3GY BU5ZK3! C54K K3V35 3MB3R K3P35
3L0LV45N1 3Z7. H4 7375Z377, 05ZD M3G M450KK4L 15!''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
-
MC Pite
veterán
Nincs árpád sáv meg semmi (sőt!), viszont sokat járkálok környező országokban is, ott is sok magyarral találkozok. Pontosabban magyarul beszélő külföldivel és külföldi magyarral is - mi viselkedésben nem érünk fel sokszor a második csoporthoz. Meg vannak alapvető dolgok; amik egy idő után idegesítenek - pedig 15évesen' vicces' volt...
Amúgy elkezdtem dekódolnia rejtjeles írást dekódolni aztán skippeltem.
peugeotmate, mire gondolsz, swype, vagy mi?
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
ajani
aktív tag
Jómagam akkor kezdtem hanyagolni az ékezetes sms írást, amikor bejött az, hogy a különleges karakterek használatéért cserébe két-három sms lett az eredetileg egynek induló üzenet.
Aztán jött az ios, az adta meg a kegyelemdöfést, mert sokkal gyorsabban lehet életetek nélkül írni rajta.''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
busman
veterán
válasz peugeotmate #19729 üzenetére
Magyarok vagyunk ékezetesek a betűink....ennyi..
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
ajani
aktív tag
Van magyar nyelvi támogatás a swype-hoz, én is azt használom.
''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
kaliban1
tag
Mennyit kell kibírnia egy töltéssel az N8-nak? Normális, hogy szinte naponta töltöm? Semmi különös nem fut háttérben, illetve csak a blacklist.
-
Kobak77
aktív tag
Már miért ne lenne swype-hoz magyar szótár?
Swype utolsó verzió
Magyar szótár Swype 2.1-hezHasználja mindenki egészséggel, érdemes !
szerk.: csak annyi, hogy a swype-ot és a szótárát a C-re ajánlott rakni.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Az hogy magyar létemre magyar betűket használok, nem jelenti hogy egy szakfórumon ne használnék szakszlenget
Vajon ha oroszok/japánok lennénk akkor írnánk angol ábécén hogy pár másodperccel gyorsabban megírjunk egy sms-t?
Ez hogy van gsm ábécés és kiterjesztett karaktertámogatásos sms ezt sokan 'mentségnek' hozzák fel - pedig kb 10 év alatt hozzászokhattunk volna hogy választani kell! Szerintem írni/olvasni tudó emberek eldöntik hogy a beállításokban melyik opciót választják ki - 70karakter megszokott ékezetekkel - és a fogadónál jó eséllyel ékezet nélküli megjelenés - vagy gsm ábécé 160karakter, csak jobbra dőlő ékezetekkel. 2 másodperc beállítani, én inkább kihasználom a 160at, és minden fogadó számára látható ékezeteket preferálom. (Pláne hogy külföldről is csak ez a biztos módszer). Nem találkoztam olyan rendszerrel ahol nem lehetett állítani (vagy nem kerestem), de kizáró lenne számomra (a készülékre nézve) ha nem lehetne.
kobak77, beírnád a tesztmondatot hogy mennyi idő neked swype-on?
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Kobak77
aktív tag
-
deka10
senior tag
Valaki múltkor kereste gyári belléhez az effekt csere engedélyezése telepítése sis fájlal itt. Ezután csak be kell másolni az E megható effects mappába a megfelelő fájlokat és kész, most próbáltam működik.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
kp78
addikt
válasz Kobak77 #19743 üzenetére
Eddig alfanumerikus billentyűn nyomtam az sms-t T9 szótárral, de ez tetszik
Bár szerintem álló módban azért nehézkes a használata, ott maradok a T9-nél.
Fekvő módban viszont nagyon jó.
Véletlen kikapcsoltam, és most nem bírom visszakapcsolni Hol a fenében tudom? Beviteli opciókban nem találok swype-ot.Szerk.: megvan, a programot kellett újraindítani
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
félisten
válasz kaliban1 #19747 üzenetére
Ha felrakod a nokia energy pro-t akkor az megmondja mennyi az akku kapacitása. Arra is jó, hogy megnézd idle mennyit eszik a telefon. Nálam 0.36W. Ez akkor igaz ha 50% a fényerős és csak nézem a monitorozást. Nekem sem megy belle óta sokat a telefon, de a hétvégén lazán kihúzza úgy, hogy nem is jelzi a merülést. Csak az akku feszből tudom, hogy közel a merülési fázis. Nyomkodással estére eltűnik pár csík. Mobilnet, wifi.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest