Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
compa
csendes tag
válasz SpongyaBob #19050 üzenetére
Úgy tapasztaltam, hogy nincs lényegi különbség ebben az állapotban a HR és a "sima" reset között úgyhogy sztm. felesleges, de jó tudni hogy működik ha kell.
-
Sperafico
aktív tag
Annán volt értesitések widget. Ami jelezte mikor sms, vagy hivásod volt valakitől.
Bellén ez már nincs meg?
alúlról a harmadik widgetre gondolok.[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
válasz Sperafico #19056 üzenetére
Van, de hackelt telefont kell hozzá:
Symbian Anna Értesítések widget Belle-renálam működik, tesztelve.
[ Szerkesztve ]
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
nagysuhi
tag
Felraktam délelőtt a Belle-t. Olyan, mintha új telefonom lenne. Gyorsabb, több a hely, ami nekem fontos, az mind működik.
Többet ésszel, mint fűrésszel...
-
moland007
tag
T-mobilosra mikor jelenik meg kb a belle ?
55A83J
-
nagyúr
Nekem a készülékem az Annára menet gyorsabb lett és azt is észrevettem, hogy egy nappal simán tovább tarta a készenlét! Na ez spec tetszett!!!
Bélával még muszály vagyok várni a Tmobi jóvoltából. / Kösz'ke! /
Majd meglátjuk!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
nagyúr
Hamár itt vagyok ,megkérdezem...
Az N9 Swipe menűs rendszere /brutálkirályság!!!!/ témaként meglesz-e Bélára?
Csipáznám!
-
félisten
Vidám, hogy totál legyalult mindent a belle, nagyon vidám. Se nimbuzz se semmi, nullán van a telefon a képeken meg társain kívül. VIDÁM!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
nagyúr
válasz Kolondrum #19070 üzenetére
Igen, ahogy hallottuk már a gyors visszajelzésekből - össze kell szedni mire is lesz szüksége és meg kell keresni iziben, hogy rögtön fel lehessen tenni a szűz rendszerre!
Csengőhangok, applikációk, témák! Sleeping Screen! Talán még a kamera szoftvereket is le kell újra kapni a szerverről.
-
norb7
tag
Sziasztok!
Na végre sikerült feltennem nekem is. Viszont sokan írják, hogy a fájlok a telefonon vannak, de azok nem láthatóak. Nekem sikerült visszavarázsolnom az összes programot.
Egész véletlenül alakult így. A következőket próbáljátok meg:
Menjetek bele a keresésbe.
Kezdjetek el keresni valamit.
Nekem nem is engedte, hogy végig írjam amit akartam, elkezdett dolgozni.
És az összes korábban telepített programot berakta a menübe. -
SpongyaBob
veterán
Módosítom azt a kijelentésemet, hogy a Belle lassabb lenne az Annánál. Most csináltam egy HR-t és Újratelepítettem. Így már minden ok
Nekem megvoltak azok a programok amikre szükségem van, ahogy telepítettem a telefonomra az alkalmazést és be is vált, úgy mentettem PC-re is
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
nagyúr
Célszerű nem elfeledni, hogy van olyan progi, ami vagy Anna, vagy Belle verzióban van fent. Nem univerzális.
Ebben az esetben van ami bukta. Le kell szedni megint.
Várom már, hogy lépjen a Té!
-
Jégkokó
veterán
Ma felraktam ezt a bellt, hát elég érdekes és szokatlan az annához képes.Kicsit zavaró, hogy a főképernyő 20km hosszú lett és egy csomó program játék egyszerűen nincsen sehol.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
nagyúr
Hoppá!!!!
Té mobilnál egy Anna átmeneti frissítés jelent meg. Nem nagy, csak 1,5 mega.
Biztató, hogy lett valami máris!
-
imi290
aktív tag
Amúgy nemtudom minek szórakoztok a tmobilenak a szoftverével... navifirmel letöltenétek a független szoftot és phoniexel meg ráfleshelnétek. nem nagy kunszt,
bellén mondjuk úgy oldottam meg a mappázást hogy azokat a szoftvereket amiket én tettem fel csináltam neki külön mappát és persze a játékoknak is külön és egy progival tettem neki más ikont a játékoknak a super mario-bol a zöld gombát a programoknak meg egy IC-t szerintem szuper a hivatalos belle[ Szerkesztve ]
-
Lacces
őstag
Shazam-hoz hasonló progit tudtok (zene felismerő)
A Shazammal egy bajom van, hogy 5 zene / hónap korlátozás van benne.
Soundhead-et próbáltam de az meg ratyi Az képtelen felismerni a zenéket meg nagyon a hangszoróhoz kell tartani a telót (előfordul, hogy 3, 4. alkalommal ad találatot, de néha az is... fake)
A Shazam jó, csak a korlátozás nem tetszik benne -
Assdak
őstag
T-s ként, fogtam magam, bementem Nokia Care-ba a garipapirral, és felrakattam rá a szűz sw-t. kb 10 perc volt.
Viszont egy kérdés. A nyitott alkalmazásokat hol tudom megnézni? -
SpongyaBob
veterán
Srácok!
Sikerült eltávolítanom azt a sok sallangot Viszont azt nem tudom pontosan, hogy hogyan..
A lényeg: Akkor lehet őket eltávolítani (menüből) ha egy kis piros csillag van az alkalmazás ikonjának a bal felső sarkán. Ilyenkor hosszon nyomod, majd törlés, és úgy engedi letörölni mint a huzat Semmi buhera nem kell hozzá.
Tegnap este feltettem még egy pár programot, majd restartoltam és azóta nem nyúltam a telóhoz, lehet hogy csak egy újraindítás kell neki.. Próbáljátok kiCsak röpke 30MB-ot nyertem hogy leszedtem ezeket a semmiket.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
djbahool
senior tag
Hello
Aki használ garmint, az melyik verziót használja, mert nekem egyik sem megy -
emre33
addikt
válasz SpongyaBob #19083 üzenetére
nem értem hogy, gyári IWIW programot pl: nem engedi leszedni.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
emre33
addikt
válasz SpongyaBob #19087 üzenetére
Tudnám hogy hogy...
-
emre33
addikt
válasz Tekmen #19089 üzenetére
Én is pont ezt néztem tegnap.
Ráadásul wifi-t és adatkapcsolatot is ki lehet külön-külön kapcsolni.
Ha ezzel az oprendszer igen is életképes a Symbian.
Sajnálom, hogy a sajtó és a világ ezt nem így értékeli...
És divat manapság szidni a Symbian-t, hogy milyen szar.ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
őstag
válasz Energie X #18986 üzenetére
Na egy kis nyomkodás után kezdek én is hozzászokni. Majdnem mindennel kibékültem, de fedeztem fel pár kellemetlen dolgot is!
-Zenelejátszó webeszköz: egy kalap kaki. Ha épp zenét hallgatok és megnyomom akkor az előadókhoz repít, nem az aktuálisan játszott számhoz... Ez egy nagy hiba!
-Kamera: Nem találom benne a makró rögzítési módot... Kivették volna vagy vaksi vagyok
- tegnap kicsit játszottam (Wave Storeból ingyen van! ) miután kiléptem visszaléptem az alkalmazások menüjébe és az úgy szaggatott mint 286-oson a Crysis persze restart után jó volt csak nem értem mi voltTudtok ajánlani valami zenelejátszó webeszközt a gyári helyett? Nem hekkelt a telefonom!
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Galant
tag
válasz SpongyaBob #19083 üzenetére
És mikor van ott a kis piros csillag?Jó lenne törölni a sok sz...t a telcsiről,de nem megy!
[ Szerkesztve ]
"Spórolj a vízzel,fürödj a szomszédnál!"
-
ZooLee
senior tag
válasz Lacces #19081 üzenetére
@Lacces: Hát, meg kő' venni, akkor nem korlátos . (iAkármin is fizetős a SoundHound) Én még hezitálok, mert eddig nem győzött meg teljesen a Shazam teljesítménye, bár voltak számok, amiket meglepően jól/gyorsan felismert, viszont sok számmal (nem ritka, ezeréves orosz-magyar koprodukciós slágerek, hanem napjainkban futó zenék) nem tudott mit kezdeni.
@emre33, @Rubbi: sajnos nem mindegyiket lehet eltávolítani. Ahogy írtam nekem is bajom volt vele Annán, meg itt a Bellen-n is (persze nem bírtam ki, kerítettem Win-es gépet és megcsináltam ) Ezekre a sallang programokra (AXN, Origo, Ozon, TV2, stb.) azt írja ki, hogy "Eltávolítás megszakítva" és nem csinál semmit. Ha megcsinálom a régebben leírt telepítsd-újra-és-utána-szedd-le módszert, akkor viszont el lehet távolítani. De sajnos egyes alkalmazásokra nem talál az Ovi store-ban telepíthető alkalmazást (pl. MTV Webtv, iwiw vagy Ozone) azt írja, hogy "Nincs találat. A keresés nem talált a telefonjával kompatibilis elemet." Gondolom itt a kompatibilis elemen van a hangsúly, vagyis, hogy ezek az alkalmazások nem használhatók Belle-n, azért nincsenek az Áruházban? (bár akkor meg hogyan kerültek fel a telefonra?)
@Tekmen: Nekem valami nem stimmelt, mert én is feltöltöttem este, install előtt, utána még nyomogattam egy ideig, reggelre viszont kikapcsolt állapotban, tökre lemerülve fogadott. Nem tudom mi ragadhatott be, a futó alkalmazásokat mind becsuktam lefekvés előtt... Most töltődik, aztán meglátjuk mi lesz.
Z.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest