Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
válasz ZooLee #19550 üzenetére
Az "elfelejtett" Symbianos felhasználók pont szarnak majd átnyergelni WP7-re,hülyék lennének egy full zárt rendszerre cserélni egy szabadon variálható mókolható,szinte mindent engedő rendszert,akkor már inkább ezerszer a droid,ha egy közép/felső kategóriás típust vesz az ember,minimális eséllyel szalad bele azokba a hibákba amik egy olcsó droidfont jellemeznek.
Jó e a WP7?szerintem mindent elárulnak erről a kérdésről az értékesítési adatok,és a piacon elért eredményeik,az a nem egészen kettő,KETTŐ százalékos piaci részesedés,winmobillal együtt,amit 2010 óta képesek voltak összehozni,összehasonlításképp a Bada majd 3 százaléknál tart,pedig az csak egyetlen gyártó rendszere.
Az a mutatvány,ami az almának bejött a zárt rendszerrel,nem feltétlenül működhet az MS-nél is,messze nincs akkora hype faktora a cégnek,épp ezért a konzumidióta sznobok sem lelkesednek érte annyira mint egy Apple termékért,a rendszer pedig enyhén szólva sem hibátlan,csillog villog szó se róla,de semmi extra. -
donceleger8
őstag
Teljes mértékben egyet értek! IOS és a WP7 a zártsága miatt nálam szóba se jöhet, andoid meg az össze-visszasága miatt nem.
Még mindig a második helyen van symbian, remélem ennyi embert nem hagynak "veszni".
Talán fél év sikertelenség a Win mobilokkal elég lesz ahhoz, hogy ezt belássák, és folytassák a Symbiannal![ Szerkesztve ]
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
busman
veterán
válasz donceleger8 #19553 üzenetére
Erre nem sok esély van..sajnos
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
gyugyo79
addikt
A WebDAV támogatást szándékosan vették ki ? Vagy csak elrakták a fájlkezelőből valahova ahol én nem találom? Még 1 nagy újítás tőlük ...
-
rocks
aktív tag
válasz donceleger8 #19502 üzenetére
Annán is belehet állítani.
Beállítások-hívás-hívás-hivásidőtartam kijelzése be- hívás utáni jelentés be.
Nekem működík -
ZooLee
senior tag
Az én véleményem az egyértelmű nem. Widgetek problémásak, de talán lesznek hamarosan. Az akksi nem gond, csak sajnos jobban oda kell figyelni a hülye widgetekre, amik esetleg szívhatják az akksit fölöslegesen.
Viszont van helyette nagyobb sebesség, jobb felület, notofication bar, jobb levelezés.Z.
-
karldergroße
senior tag
válasz busman #19554 üzenetére
Nem haragudj, egy kérés. Úgy vettem ki, hogy feltetted a Nokia Pure betűket a bemásolós módszerrel.
Egyetlen kérdésem lenne az eredménnyel kapcsolatban: ha látrehozol egy olyan profilt, amelynek nevében "g" van (pl. "hangos"), akkor lehet látni az üzemmódok widgetben a "g" betű alját is Nokia Pure-ral? Esetleg egy screenshot-ot nem tudnál betenni, milyen lett? -
karldergroße
senior tag
Melyik is az a szoftver, amivel rögzíteni lehetett a képernyő képét (le lehetett fényképezni?)
A belle-lel az is elveszett és elfelejtettem a nevét.
-
donceleger8
őstag
Én is ezért vártam gyakorlatilag tavaly óta, de most felraktam, és nem bántam meg! Sokkal jobb mint az Anna, na jó pár dolog van ami hiányzik, de nem létfontosságú dolgok ezek. Ezeken kívül pedig csak pozitívum illeti a Belle-t!
Amúgy meg vissza lehet állni Annára.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
busman
veterán
válasz karldergroße #19561 üzenetére
Megnézem....látszik frankón.
Ezt a widgetet még nem is használtam.[ Szerkesztve ]
-
ZooLee
senior tag
válasz karldergroße #19563 üzenetére
-
rocks
aktív tag
válasz donceleger8 #19565 üzenetére
-
Digital
addikt
Ha bemegyek a T-s telefonommal a Nokia márkaboltba, ott felrakják rá bérmentve a független Belle-t?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
busman
veterán
LOL![ Szerkesztve ]
-
Rushbácsi
tag
Hali!
Feltettem a T-s telefonomra a független belle-t és azóta valamiért belassult az egprs.
nem tudom hogy van-e összefüggés. érdemes lenne újratenni vagy egy másik független szoftot megpróbálni vagy megvárni a t-s belle-t? vagy mostanában tapasztalt valaki hasonlóan lassú egprs-t?
2g-ben és 3g-ben is egyaránt lassú. a wifi jól működik.
köszi a válaszokat előre isNoooormális vagyok... Azok a hangok is megmondták...
-
donceleger8
őstag
válasz Rushbácsi #19573 üzenetére
Konkrét sebességet nem mértem a telefonon, de nálam ugyanolyan a sebesség, mint azelőtt Annán, vagyis nem lassult be. Nekem is T-s, és én is felraktam egy független változatot.
Mondjuk nálam nem akart először felmenni a 3G-re, csak a wifi működött. Gondolom azért mert független verziót raktam fel és abban nem voltak benne a t-mobilos beállítások.
A kapcsolatokban kitöröltem minden hozzáférési pontot, kivéve a wifit.
Majd manuális hoztam létre egyet a t-mobile oldalán található beállításokkal. Így már működött és a sebesség is kiváló.
Esetleg próbáld meg te is törölni a kapcsolatokat és újra beállítani.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
busman
veterán
válasz donceleger8 #19572 üzenetére
Készül a selfmade verzió,kis tripodra...
-
Rushbácsi
tag
válasz donceleger8 #19574 üzenetére
Ha megkérlek leírnád hogy pontosan hogyan kell lépésről lépésre? Mert még nem csináltam ilyet és nem tudom hogy kell.
Akár privátban is jó de ide is írhatod hátha kelleni fog még valakinek.
Lirion: EGPRS=EDGE
Üdv[ Szerkesztve ]
Noooormális vagyok... Azok a hangok is megmondták...
-
donceleger8
őstag
válasz Rushbácsi #19579 üzenetére
Hali!
Menü --> beállítások--> kapcsolatok--> beállítások--> hálózati célok itt látod a hozzáféréseidet, illetve tudsz újat létrehozni.
Az internetre kattintva tudod megnézni az aktuális hozzáféréseidet. Én itt töröltem mindet kivéve a wifi-t!
Ugyanitt a +jelre, vagyis új hozzáférési pont hozzáadása.
Ekkor megkérdezi, hogy automatikusan keressen-e. Mindegy mit választasz, utána adatkapcsolatot válaszd ki.Hozzáférés neve: internet
Kapcsolat neve: T-Mobile NET
Felhasználónév: nincs
Jelszókérés: nem
Jelszó: hagyd úgy ahogy van
Hitelesítés: normál
Kezdőlap: http://www.t-zones.huHa ezzel megvagy akkor opciók, speciális beállítások.
Hálózattípus: IPv4
Telefon IP címe: automatikus
DNS címek: automatikus
Proxyszerver címe: 212.051.126.002
Proxy-port száma: 8080Ezzel kész is vagy! Mennie kell!
[ Szerkesztve ]
-
Rushbácsi
tag
válasz donceleger8 #19580 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Most állítottam be remélem jól, mindjárt kiderül hogy működik-e.
Úgy néz ki hogy műxik.
Nagyon köszi a segítséget.
ÜdvNoooormális vagyok... Azok a hangok is megmondták...
-
Csubakka_
tag
válasz donceleger8 #19556 üzenetére
Köszi a választ
Sajnos a DigitalClockFMRadio nem működik. Csak sistereg a rádió. Pedig be van dugva a füles és a frekvencia is jóra van állítva
A Wake me up pedig nekem nem ment fel kompatibilitási gondok miatt -
busman
veterán
Forma 1 időmérős appszot nekem....
-
karldergroße
senior tag
Az normális, hogy a TTpod az egy mappában és az egy albumban levő számokat ABC-sorrendben játssza le?????
-
lbence
aktív tag
Letöröltem a telefonomról a Foursquaret, mert nem működött rendesen. Most akarom visszatenni és folyamatosan azt írja ki, hogy nem sikerült telepíteni, töltsem le újra. Gondoltam felrakom a 4squcik progit, ami szinte ugyanaz mint az előbb említett és az is ugyanazt a hibát írja ki. Szerintetek mi lehet a hiba? Most lett felrakva a Belle szoftver, és más programokat tudtam telepíteni. (Joikusoft) Jó lenne, ha vki tudna segíteni, mert elég megalázó lenne ezzel a problémával bemenni a Nokiába.
-
lbence
aktív tag
találtam még egy hasonló klienst a Social Placest, az sem ment fel. Kíváncsi vagyok, hogy mért nem akarnak működni ezek.
-
gyurmau
tag
válasz busman #19546 üzenetére
Nem. Sőt. WP7-tel egy éve találkoztam, mikor majdnem mozart lett az n8. Akkor nagyon viszolyogtam tőle, de amióta kezdem megismerni a win 8-at, kezdem megérteni, mit is akar az ms, és azt gondolom, hogy a 8 nagyon bejöhet nekik, a WP7 annak tul. egy koncepciója. Attól még mindig a symbian áll hozzám a legközelebb, amit UIQ felületen kedveltem meg igazán. De látva, hogy akkor fényévekkel a többiek előtt járt, most meg próbálja a többi trendit követni, elgondolkodtató, vagy inkább szomorú.
A lumia 800 céges használatra brutál jószág, ha hálózatba tudod konfigurálni. Lokálisan szinkronizálni a pc-vel szinte ua. szar, mint a szifont. Az ovi suite-nek voltak hiányosságai, de a nokia suite után zune-olni... hát visszatért az itunes feelingem. Meg hát ez a felhő... , amire egyéb bővíthetőség híján tutira szükség lesz.
De pl. felháborító, hogy a lumia 800-on a WP7-be integrált, fordítóval együttműködő ORC-t, hogy a pék lapátjában nem tudták az N8-nál, de minimum az E7 businessphone-nál felhasználni, mikor mind hard- és szoftveresen adottak voltak a feltételek. A lumiában csak egy bűvészmutatvány, de E7-nél jól mutatott volna a plakáton IS (!!!). Mintha szándékosan tojtak volna a rendszerre, vagy tényleg fogalmuk sem volt, hogy hol fogják meg a lapát nyelét.
De van két kisgyermekem -> fotó, videó, hdmi fontos + pc sync ->
N8 vs. Lumia 800 = like vs. unlike.(#19545) attisx: tökéletesen megértelek
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Nah megy megint...
-
donceleger8
őstag
válasz busman #19583 üzenetére
Próbáltam keresni mert én is megszállott F1 rajongó vagyok, de eddig csak androidra találtam 2012-es timing app-ot! De van még egy hónap a kezdésig, hátha lesz symbianra is. Ha találok akkor megosztom veled, de ha te találsz egyet, akkor szólj te is nekem.
-
busman
veterán
válasz donceleger8 #19591 üzenetére
Nem nagyon találtam,megszűnt a támogatás.....
-
SpongyaBob
veterán
Ez engem is érdekel, szóljatok..
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
attisx
addikt
A hivatalos oldal szerint csak Droid-ra, és iCuccokra van 2012-es verzió + BlackBerry-re hamarosan... [link]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
gyugyo79
addikt
válasz attisx #19594 üzenetére
Szia, te talán kompetens vagy. Lehet tudni miért van, hogy néhány témával nem megy a Skype Bellen. Pld. nekem amelyik témádat Taylor használt azzal nem volt jó (akkor még nem tudtam, hogy a téma okozza ezért raktam másik romot) De aztán leszedtem a storeról a AX Illusion ... -ot azzal megint nem idult. Míg a Dark Illusion (síma ingyenes) -al jó . Nem keresgéltem sokat csak írták másnak, hogy megoldás a téma csere (Kipróbáltam és tényleg) így az okát nem tudom de érdekel ha nem kell keresgélnem utána mert te tudod vagy más.
-
attisx
addikt
válasz gyugyo79 #19596 üzenetére
Abszolút halvány lila gőzöm sincs. Az AX Illusion széria tagjai gyakorlatilag egy az egyben megegyeznek a Dark Illusion-nel, csak a háttérképek különböznek. Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy egy sima jpg/png kép miatt jöjjön elő ilyen probléma...
BTW, mi a konkrét hiba jelenség...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Assdak
őstag
A háttereket kell valahogy külön optmizálni ( méret, felbontás )? Azt vettem észre, hogy a gyári hátterekkel, mintha gördülékenyebben menne az oldalak közötti slideolás, mintha custom wp-t állítok be.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest