Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
novi68
tag
Sziasztok!
Az utóbbi hsz-ek után kicsit félve,de azért megkérdezem,hogy a fekete telefonnak fekete az oldala is,mert az ugyanis nem tetszik és online rendelésnél csak ezt látom. Jobban bejönne a narancs ,esetleg a fehér,bár az talán kényesebb.
A hozzáadott fejhallgatót próbálta már valaki?Köszönettel!
My name is White. Lumia White....
-
novi68
tag
Sziasztok!
Ma szerettem volna megvenni a telefont,de csak feketében kapható a boltban is,ezért nem kellett.(Telenor)
Létezik,hogy más Telenor boltban más színben is előfordul? Elég gáz szerintem,hogy nincs választási lehetősége a vevőnek-a magam példájából kiindulva azt gondolom,nem egy vevő ezért nem hagyta ott a pénzét.Köszi!
-
novi68
tag
válasz Seangaijin #9755 üzenetére
Nem biztos,hogy mindenki guglizik,mielőtt felteszi a kérdést,lehet,hogy csak azt gondolja, a kívánt telefonról hamarabb kap választ egy erről szóló topikban. Ha erre válaszolni ekkora kihívás a régieknek,talán jobb is ,ha nem írnak a naiv,szerencsétlenkedő kezdőknek. Tanácsok helyett leoltás,kritizálás megy,nem a témájáról szól már a fórum. Sajnálom,tényleg....
Én , a kezdő.....My name is White. Lumia White....
-
-
novi68
tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni,hogy-saját tapasztalat alapján- ti melyik kereskedést ajánlanátok,ill. melyikkel volt már tapasztalatotok ezek közül:
-E-digital
-Aqua
-Geo-mobilTermészetesen legfontosabb a gyári gari és csak a szín miatt kell máshol keresnem,mint a Teleno...
Köszönettel!
-
novi68
tag
Köszönöm a válaszokat és a segítséget.
Ha az árakat nézem,15-20 ezer a különbség a Tele-hez képest,ez nagyon sok,de a fekete pont a fekete keret miatt nem tetszik.
Igazából hiányzik az egymillió %-os bolt még a felsorolásból-ennek ellenére köszönöm a linkeket...My name is White. Lumia White....
-
novi68
tag
Sziasztok!
Már egy másik fórumban is feltettem a kérdést,ezért bocsánat,de itt is szeretném megkérdezni,hogy egy "átlagbéla" felhasználónak (kevés játék) melyik telefont érdemesebb megvenni,ismerve a sok hibát is 930-nál.
Van-e lényeges hátránya a 830-nak a 930-hoz képest?Köszönettel!
-
novi68
tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,a segítséget! Még átgondolom egyszer...
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest