Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sata005

    csendes tag

    Sziasztok. Van egy lumia 930-am , de a fotós része még egy kicsit idegen. Kezdem azzal, hogy ha lövök egy képet a telóval, akkor az a Fényképek albumba rakja. De van olyan is nekem , hogy OneDrive. Ide csak akkor kerülnek a fotók, ha a Fényképek albumból feltöltöm őket, vagy autómatán oda is átkerülnek. A másik gondom az, hogy ha megnyitom az asztali gépen az http://onedrive.live.com/-ot és ott belépek az oldalamra, ott a fényképek közt nincs nekem semmi. Azt írja, hogy még nem töltött fel képeket. De hogyan kell , hogy az ondreive.live.com-ra menjenek a telómon lévő képek. Ha valaki ebben tudna segíteni, megköszönném.
    Kb. 2 hete van meg a teló, jó kis masina, de ez a windows, még sokszor a sírba visz. főleg a fotós része. A másik telómnál, ami androidos, ott lövök egy fotót és amint wifi közelében vagyok, már fent is van a google+-on a fotóm, ahol a képpel bármit tudok csinálni, szerkeszteni, megosztani, stb...
    De itt a 930-on nekem ez valahogy nem jön össze.
    Ha valakinek kell egy nagyon szép fekete 930-as, akkor az szóljon, lehet , hogy megbánom az eladását, mert ilyen fasza stabil gép még nem volt a kezemben :-)
    Amúgy lehet itt hírdetni?

Új hozzászólás Aktív témák