Új hozzászólás Aktív témák

  • tomboy0013

    veterán

    válasz ZsoltG60 #14226 üzenetére

    Nem működik sem a Lumia Camera sem a LC Beta esetén, sőt ha erőltetetten zárom be akkor egy pár percig hiba üzenettel egy kamera alkalmazást sem enged megnyitni. 920-on a Lumia Camera esetén működött a videófelvétel. Sőt a fényképeket is csak a galériában lehet visszanézni, mert azonnal kidob ha rámegyek a kamera alkalmazáson belül.
    Jah közbe beindult a titanic effekt is, 1 óra 47 perce vettem le töltőről és 62%-on van úgy, hogy 10 percet Candy crushoztam plusz egy picit nézelődtem a menüben. Még mielőtt valaki arra gyankodna, hogy telepítget a store-ból vagy beállításokat végez azt ki kell ábrándítanom. Délután 4 körül raktam fel és utána mindent elintézett. Egyébként alapjáraton is minimálisan langyos a készülék. Ha hozzáérek azonnal melegszik... Adok neki 1 napot, holnap úgyis egész nap úton leszek, ha nem bírja ki akkor megy vissza a 8.1. Ez a melegedés elég aggasztó, töltőn is elég meleg volt végig.
    Van akinek normálisan működik 930-on?

    (#14227) Seangaijin: Nem az a baj, hogy nem fordul el, hanem hogy nem osztott képernyős a nézet fekvő módban. Mint az asztali Win10 esetén, bal oldalt a menüpontok, jobb oldalt pedig a tartalmuk. Az előző build-ben ez megvolt, itt viszont nincs.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák