Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Cheesy #13801 üzenetére
sosem értettem, elrontani egy ilyen szép telefont ezekkel a gagyi szilikon tokokkal. a nillkin és társai még oké, szépen rásimul, matt műanyag, kb mint egy kiterjesztett hátlap* (ugye a múltkor volt is ebből valakinek félreértése a topicban ) de amikor ezeket a színes, csillogós, nem passzentos gumi szarokat látom az amúgy tök szép telefonokon, a világból kimenekülök.
*mondjuk én csak télen hordtam olyanban, kesztyűben, hidegben nem egy életbiztosítás ez a telefon, nillkin félével azért nem olyan csúszós.
amúgy ránézésre ebbe az s line tokba bele se megy a fejhallgatómra mókolt jack csatlakozó (kb ilyesmi). az előző tulaj adott nekem valami csillogós borzalmat ajándékba, ha zenét akartam vele hallgatni, ki kellett bújtassam belőle a telefont felül.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
jeni
félisten
Üdv
A 930 telo a Telenornál az hálózat függő vagy sem? Telenornál kártyával megy de a Vodafone és a Tmobil nem.000-Hu a szoftvere. -
jeni
félisten
válasz drfedayn #13806 üzenetére
Sajnos nem! Se Voda se Telekom kártyát nem hajlandó elfogadni,egyszerűen nincs hálózat felismerés csak a Telenor megy. Ezek szerint a telóm hibás vagy minden gyári alaphelyzetbe való állítás után meghülyül a hálózati része.
Akkor ezt is hozzá lehet tenni a listába a Nokia 930-ra,hogy a hálózati rész gyári alaphelyzetbe való állítás után SZ@R! -
ADAM1337
nagyúr
válasz Cheesy #13801 üzenetére
Azért nem ennyire áll el, az túlzás lenne. [link]
Xperia Z-n kipróbáltam meg Xperia S-en már sok tokot eddig ez az S-line volt a leghasználhatóbb nem csúszott ki a telefon a kezemből a recéi miatt, és még így is meg maradt az alakja.
Plusz a légkondis irodába nem hideg fémet fogdosok majd.
De még rendelés alatt van. -
jeni
félisten
válasz drfedayn #13809 üzenetére
újra húztam a szoftverét,és továbbra is csak a Telenor kártyával megy.
3 dolog van
-más hálózatról le van tiltva egyéb okok miatt.
-megdőlt az a tézis,hogy kizárólag kártyafüggetlenként árulják,de azt nem értem,hogy januárban miért ment a Vodával?
-hibás a telónak a hálózati modulja.
a telómban 000-HU van[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
Nem tudom mi lehet...srácomé szintén telenoros /előfizuban vásárolt 000-hu / de már 2 hónapja telekomossal használja pedig volt már újrahúzva még az első kiadású win 10 kipróbálása után. Csak erről a készülékről tudok tehát érdemben nyilatkozni. / az enyém 000-PL es így az nem releváns/
[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
Más: w10 10136 -ról egy kis akku tapasztalat...szigorúan saját
Tegnap este 11-től ma 20:50 ig 3mail cím szinkronizálás 15 percenként 1óra 20 perc beszéd, viszonylag sok nyomkodás, játék semmi, hálózat 3G-n vagy 20 sms, 15 fotó .....jelenleg 52%-on áll. Remélem marad is ilyen...alakulgat szépen. Bár ez nem reprezentatív,csak szigorúan saját használati szokás.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Jött ma valamilyen frissítés a Denimre, de semmi egyéb infót nem tudok róla. Mi lehet ez?
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
őstag
válasz Zsoleszhun #13816 üzenetére
Igen, az tuti, az Aida64 sem írja. Mi lehet ez egyáltalán?
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
drfedayn
tag
-
Nergalos
aktív tag
Telepítés közben ilyen szöveget!!!
"...érdemes kivárni a végét!"[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
-
Lasliegrand
tag
válasz ADAM1337 #13810 üzenetére
+1
A speedshopos képet nem tudom hova tenni, szerintem valami gány Photoshop munka eredménye lehet. Nekem ilyen tokom van és egyáltalán nem áll el. Laikus szemmel kb észre sem lehet venni, hogy tokban van a telefon. A recék miatt nem csúszik a hátlap, az s-alakú minta egyik felén pedig matt, ami szvsz szintén egész pofás megoldás. Egyébként minden mikrofon és csatlakozó szabadon marad, passzol minden. -
Integrale
veterán
válasz Lasliegrand #13832 üzenetére
Irtam, hogy az a telefonnak latszo targy, egy papir, ranyomtatva a 930 szembol. Ezt ok lefenykepeztek es feltoltottek a weboldalra. Az a vekony lap pedig nem fesziti ki a szilikont.
"Bad reklám is reklám too"
-
jeni
félisten
A helyzet a telómmal.
Tegnap 2x feltettem ismételten a 8.1-t és a Win 10 verziót és továbbra sem látja a másik két hálózatot.
Egy nem aktivált Telenoros kártyával feltudtam hívni a ügyfeles csajt. Elmondása alapján nincs letiltva a készülék.
Két dolog van, a gyári alaphelyzetbe rakásnál beszart a teló vagy az ügyfeles csaj nem mond igazat,illetve akitől vettem a telót az nem fizette be a számlát és letiltásra került. Ő is csodálkozott. Januárban mikor átvettem a telót akkor VODÁSAN JÓ VOLT.Viszont Telenorra miért megy főleg egy nem aktív kártyára.
Azt nem tudta megmondani,hogy a másik hálózatra miért nem jó a mobil. -
tomboy0013
veterán
-
mtm800
senior tag
válasz tomboy0013 #13835 üzenetére
Magam is érdekesnek /gyanúsnak /találtam,azért is írtam le ,főként hogy első töltésnél w10 felrakása után merült mint a Titanic .Majd kiderül tartósabb használat után.
ui: most épp 3 % minusz másfél óra alatt....hm ,pedig nem nagyon nyomkodtam.[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
válasz tomboy0013 #13837 üzenetére
Jah, ismerős dolog ,épp ezért tettem kicsit parkolópályára a 930-at. A 640 ebből a szempontból sokkal meggyőzőbben teljesít, persze oké hogy fele a HW. Mindegy ,adtam még egy esélyt a 930 nak...végül is megérdemli hátha alakul kicsit pozitív irányba.
-
Micha3l
tag
Feltettem en is a frissitest, spontan ujraindulast eddig (1honap) nem tapasztaltam, viszont a duplakoppos felelesztes hibatlan lett. Eddig kb 10 bol 2-3 alkalommal csak masodikra sikerult, a frissites utan10/10, egyertelmuen feltunt.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Lasliegrand #13832 üzenetére
Azért ajánlom én is.
Ebay-en 400-500ft-ért hozzá is lehet jutni általában.
Xperia S illetve Z-n is ez volt és a legjobb tok volt a hybridek után.(futás,terep bicóhoz használtam azokat, mert közbe tracking ment.) -
jeni
félisten
Ez a tézis megdőlt,hogy a
A Telenorban árusított készülékek függetlenek.Sajnos nem igaz. Ha rákérdezel a Telenorban valószínűleg nem dicsekednek el vele, de többször bebizonyosodott már hogy így van. Az előadó csaj makacsul is mondta,hogy mind Telenor-os ! Sőt mondtam neki,hogy ott helyben veszek másikat és abban függetlenként megy akkor vissza kapom az árát.Az is ezt az álláspontot erősíti, hogy a Microsoft hivatalos Support oldalán Magyarországnál (Hungary) nem szerepel Lumia 930-ból Telenor-os verzió, csak Country Variant (független) és a másik két szolgáltatói változat. Ha nem hiszel a fórumnak, vásárlás előtt próbáld bele egy másik szolgáltató SIM-ét.Figyelem! A készülék nanoSIM-et fogad be!A másik verzió,hogy utólagosan valamilyen módon függősítik a 930-t. Megtehetik,hiszen csak TELENOR kártyával működhet a mobil. Ezt a kérdést is felvettettem vele. Tagadott.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Burt1793 #13844 üzenetére
meg a microsoft listán továbbra is csak t-mobile, vodafone, country variant szerepel.
biztos az itt az ördögi terv, hogy fél-1 évig függetlenek, aztán egyszer csak utólag függősítik a telefont, és lefizették a microsoftot, hogy ne is tüntesse fel a telenor függőséget. így sokan megveszik az olcsó kártyás készüléket, aztán a hirtelen telenor függőség miatt váltanak telenoros előfizura. gondoljatok bele, így akár a hazai 930 userek harmadát megszerezhetik új telenoros ügyfélnek!
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
jeni
félisten
válasz Burt1793 #13844 üzenetére
Ma tudunk találkozni ez ügyben!
Másik magyarázat a dologra, ha tényleges független akkor mitől függős? Két dolog van,ha le van tiltva akkor az előadó nem mond igazat mert nekem azt mondta ,hogy nincs letiltva a mobil. A másik,hogy ügyfél tudta nélkül függősítik. Se Vodafone se Telekom kártya nem megy vele.
Esetleg hibás a telóm?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs