Új hozzászólás Aktív témák

  • Gymnova81

    tag

    Olajbogyo
    "Nem lehetett volna helyette inkább pl: nem igazán tetszik a kamerája...." Talán te tervezted és gyártattad le a kamera minden egyes alkatrészét hogy ennyire rosszul esett a kamera minőségére tett kijelentésem? Mert úgy teszel. Nem látom hogy moderátor lennél, úgyhogy ne mond már meg légyszi, hogy kellene megfogalmaznom azt amit gondolok valamiről. ;) Ha én azt gondolom hogy sz@r, akkor az. Ha te azt gondolod hogy neked az jó akkor az legyen neked jó. De tudod mit akkor átfogalmazom. A telefon által készített képek minősége a kamera technikai specifikációjához képest nem üti meg azt a szintet amit ez ember tőle elvárna, főleg ha mellette van egy olyan készülék által készített kép, mely készüléknek a kamerája "elvileg" meg sem közelítené a tárgyban szereplő 930-as telefon kamerájának "elvi" tudását.

    Melack
    Ez jó volt....
    Pl. :D

    Nergalos
    "Számomra továbbra sem hihető a fotós problémád."
    "Erre talán nem ugatással kellett volna válaszolnod"

    Erre most mégis hogy kellene reagálnom?
    1. az első mondattal azt mondod, hogy hazug vagyok, vagy biztos hülye hogy ezt feltételezem.
    2. nem gondolom hogy ugattam volna,az tudod a kutyák szokása....
    Ismét megkérdezem. Ki támad kit?
    Felejtsen már el az a pár ember akinek a törékeny lelki világába tapostam a "fos kamerás" kijelentésemmel.Jó, lehet kicsit talán túlzó volt, de fentebb már átfogalmaztam, remélem így már mindenkinek tetszik.Ha meg mégsem, nem kell vele foglalkozni. Nekem az a véleményem, hogy nem a legjobb, másnak vagy másoknak meg az, hogy nagyon tuti. Volt a 820-as fórumban is olyan akinek nem felet meg a készített kép minősége, mégsem írtam rá olyat hogy "nem hihető", "meg hogy ne ugasson. Senkire nem tettem megjegyzést addig, míg a másik fél el nem kezdett csesztetni.
    Ha nem kioktatásul írtad, akkor minek is írtál hsz-t ennek kedvéért, ha csak észrevetted?
    Ha ismét elolvasod figyelmesen amiket írtam, kiderül, hogy a kijelző törést nem a telefon hibájának számoltam fel. Örülök, hogy a te telefonod kijelzője nem repedt el, remélem ez után sem fog.

    Tomboy 0013
    Ha jól látom te sem vagy moderátor. Ne akard megmondani mit, hogyan írjak kérlek. Bántja a szemed? Ne nézd....
    Olvass vissza kérlek és rájössz ki kezdte a kötekedést. "nem túl hihető" "Esetleg ha megtisztítanád a lencsét az ujjlenyomatoktól, vagy levennéd róla a védő fóliát",mintha legalábbis fogyatékos lennék és nem lennék ezzel tisztában mit kell csinálni mielőtt el kezdek képeket csinálni.
    "Azért ez se semmi, már tényleg ott tartunk, hogy ez a legszarabb teló ami létezik." egy szóval nem írtam ilyet. Csak másoknak láthatólag szúrja a szemét, ha a kicsi drága telefonját szapulják.
    "itt is csak a felszint súrolod." Ittunk mi már pertut? Nem! Ismersz? Nem! Hogy jössz ahhoz, hogy ilyen kiejelntéseket tegyél?
    Visszatérve a prémium - felső kategória kérdéshez... Az adott idő dönti el, hogy épp akkor mi a legjobb tudású készülék. Ha egy adott gyártón belül egy olyan készüléket fogsz a kezedben, amitől abban az adott idően nincs még "jobb minőségű" telefon, akkor szerintem az joggal nevezhető a gyártó prémiumának. De mind1, különbözőek vagyunk ahogy különbözően is gondolkodunk.
    "Biztos rájött, hogy amit a 930 képeinek gondolt azok valójában a Z30-cal készültek."
    Igen, biztos rájött..... Ha-ha-ha.... De jót kacagtunk..... Én már befejzetm, de úgy látszik te folytatod, kis mókás társaddal...->drfedayn
    drfedayn
    "A z30as verpisti Elment?"
    Nem. A Z30 vérpisti még itt van, csak tudod ő dolgozik is! :D Most például ki ír degradálóan? Ki kötekszik megint? Én?
    Neked jól esne ha most példáúl azt írnám: Még itt vagyok te 930-as vérjani? :( Nem hiszem. (gondold azt, hogy ezt nem írtam, csupán szemléltetem a te hozzám állásod).

    Először és utoljára kérek mindenkitől elnézést, ha nem elég körültekintően, bunkó stílusban, és nem kellően diszkréten írtam a véleményem, hozzászólásom, vagy ha valakinek szív fájdalmat okoztam a telefonra tett obszcén kifejezéssel! :U

    Megpróbálok minél hamarabb feltölteni képeket az összehasonlításhoz. Addig relax......

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák