Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ad4m1337
aktív tag
Most frissítem én is, szerintetek teljesen értelmetlen lenne a frissítés befejezése utána egy gyári resetet nyomni?
-
SPY0817
aktív tag
Nokia Care Suit frissítés után (3hete) azokat a 7.8akat rakja fel vagy ahhoz is érkezik majd valami?
Pontosabban: OS version: 7.10.8858.136
Ennél újabb?[ Szerkesztve ]
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
zombinyul
addikt
válasz polonic #13158 üzenetére
Nekem csak offline sikerült, ahogy a kolléga is megírta korábban.
proxie: nem értem én ezt, a 610-esekkel is van akinek elsőre sikerült, Zune progin keresztül, volt akinek elsőre sikerült ezzel a netmegszakításos módszerrel, van aki meg csak szív, vagy nagyon sokadjára jön össze... Miért ilyen rendszertelen ez?
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
proxie
tag
válasz zombinyul #13161 üzenetére
nem tudom. én azon vagyok "kiakadva", hogy elvileg a 800as lumiák kapnák meg legelőször és utána szépen lassan a többi telo és az eddig úgy kinéző LG-sek meg se kapják erre ahol olvastam minden LG-s elsőre zune-n kapta
én meg itt a telenoros 800-al szívok, úgy, hogy reggel vizsga és tanulni kéne rá.. -
badmad
senior tag
válasz SPY0817 #13159 üzenetére
Hello!Nincs újabb egyenlőre...viszont egy nagyon érdekes dolog ami szemet szúrt nekem!
Angol t-mobilos romot 7.8 húztam fel a lumia 800-ra érdekes módon sokkal több ingyenes alkalmazást ajál a piactér mint a magyar.A másik a magyar t-és rom elég halk volt a zene meg a csengőhangok ezen mintha hangossab lenne.[ Szerkesztve ]
-
ad4m1337
aktív tag
Azoktól kérdezem akiknek sikeresen felment: érdemes gyári resetet nyomni vagy felesleges?
-
Intel fan11
őstag
sztem faszság ez a netlehúzós szarság! Én most értem haza melóból! Teló rád dug gépre gép felismeri zune bejön és nem nyomtam semmit már jött is a kép hogy frissítés érhető el! Hangsúlyozom nem kellett a Telefon-beállítások- frissítésre mennem sem! Net helyett a micsodátokon húzzatok párat
Battletag: hojszi#2983
-
shteer
titán
-
Intel fan11
őstag
-
shteer
titán
válasz Intel fan11 #13179 üzenetére
Nekem is. Oruljunk, aki nem kapta meg az legyen turelemmel
BT fajlkuldes OT995-re nem megy, fogadas viszont sikeres
Szerk: azaz
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
ad4m1337
aktív tag
Úgy értettem utána most a 7/9 -nél áll már kb. 10 perce... remélem összejön
Update: sikerült!
Én nem csináltam semmi mást csak rádugtam a gépre és megjelent a frissítési ablak és kb. 1 óra alatt kész lett (T-Mobile).
[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
válasz ad4m1337 #13182 üzenetére
kb én is itt járok! Elvileg a 3ik frissítés lenne a 7.8! Nem írja a listában BT fájlküldést! Akkor nem lehet fájlt küldeni Bt-n?
Na nekem most végzett! Megvan mind a 3 frissítés! Zuneba telefon beállítások frissítésbe írja hogy visszaállítható a 7.5 de az azóta eltelt időszakban feltett adatok elvesznek! Vki kérdezte hogy vissza rakható-e a 7.5 csak azért írom! Meg h ne húzgáljátok a netet. Várjatok míg a zune nem adja magától!
[ Szerkesztve ]
-
DJosef
őstag
Ha normalisan megy a 3 frissites uteme /nem net megszakitassal/ akkor osszesen mennyi idot vesz igenybe a 3 folyamat?
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
xxman
senior tag
válasz Intel fan11 #13175 üzenetére
Na nekem meg 1,5hónapja fent van a 7.8
I just wanna have some fun.
-
shteer
titán
válasz Intel fan11 #13183 üzenetére
Kulon app, a megosztasba is beepul
Megosztas BT-on
Szokasos bzi nokia rovidites
szerintem jónak tűnik..
-
Bigeee
tag
Van valakinek ötlete arra, miért írja a Bluetooths share alkalmazásra amit följebb linkeltek, hogy ezen az eszközön nem használható? (felraktam szépen 7.8at nethuzigálással, szépen megy)
-
alma18
tag
Sziasztok! Nekem simán ment minden. Bedugtam gépre-zune-beállítások-frissítés és csinálta is magától. 3szor inditott ujra és kb35 perc volt
-
Intel fan11
őstag
Nekem nem megy a fájlküldés BT-n azzal az appal sem! Amúgy az tünt fel más lett az ikonja az xbox játékoknak! Vmi változott benne? A zene halkulás meg sztem szokás kérdése. Legalább nem megy szét a fülem
-
shteer
titán
válasz Intel fan11 #13192 üzenetére
és a fogadás? PC-re nekem megy a megosztás
office-nak is más az ikonja
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
kolosanyi
veterán
Megpróbáltam ezt a megszakításos dolgot, hát nem akar összejönni, pedig vagy 5* elpróbáltam. Szerintem nyomok még egy próbát, aztán hagyom a búsba, majd felrakom ha jelez a gép.
-
Intel fan11
őstag
válasz shteer #13193 üzenetére
fogadni sem lehet meg sem találja a telóm!
Ha lumiámon ezzel megosztos Bt-s szarsággal párosítási kérelmet kérek a régi telómon előjön 1 kérdés hogy fogadjae a párosítási kérelmet. Fogadom és utána azt írja a lumia csatlakozás nem sikerült
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
shteer
titán
-
Intel fan11
őstag
válasz Intel fan11 #13197 üzenetére
Ja de megvan a zenékben is! Csak valszeg a szám tag-je nem jó és nem előadónál kell keresnem hanem a szám címénél!
-
Intel fan11
őstag
Egyébként arra gondolhattak volna h nem csak fülest lehet rákötni a telóra hanem hangszórót is, mert pl én azon is szoktam hallgatni és azért az kár, hogy azon hallkabb lesz a zene Vmi hangosító app nincs?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest