Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Abban kérnék segítséget, hogy hogyan csatlakoztathatom ezt a telefont egy olyan géphez amin xp op. rendszer fut. Szinte már mindent elolvastam. Megcsináltam azt, hogy amikor csatlakoztatom akkor ugye kidobja hogy keresi az MTP drivert és én lemégsézem de akkor sem jelenik meg a telefon a gépen. Azt is olvastam hogy a gépen fent kell lenni a windows media player új verziója és a 3 as szervízcsomagnak. De ezek is fent vannak. Mit tudok csinálni hogy csatlakoztatni tudjam? Légyszíves segítsetek nagyon fontos lenne. Köszönöm szépen!
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Kipróbáltam a videót és felraktam gépre. Amikor le akarom játszani akkor le is játssza de csak a hangot, a képernyő fekete (a gépen) De telefonon meg visszatudtam nézni a videót. Ez mi lenne?? Másik bajom. SD kártyán 3 mappa van: -Music
-Pictures
-VideosÉn a videos mappába bemásoltam egy filmet mappástól és a telefonba mikor a videókhoz megyek akkor azt írja ki hogy nincs videó. Miért??
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Miért van az, hogy ebben a videóban mennek a játékok:
https://www.youtube.com/watch?v=-DHjXT0amNc
De amikor rákeresek a játékra akkor vagy azt hozza ki hogy nem elég a telefonom hozzá vagy azt hogy nem kapható hozzá. Akkor hogy játszik rajta a csávó azokkal a játékokkal??
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Néha amikor bekapcsolom a telefonomat akkor a felbontás kisebb(?) lesz. Szóval csak egy csempét látok meg ilyenek. Újraindítás megoldja a gondot. De ez miért van???
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok! A gdr3 kijött màr a telolóra??
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Lejátszási listát csak gépről lehet létrehozni?? És ha igen akkor hogy? Megcsinálom media player-el a lejátszási listát , beteszem a memóriakártyát és utána hogyan tovább? Géppel magát a telót nem tudom összekötni. De ha telefonról meg lehetne oldani annak nagyon örülnék (:
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Az xbox játékok csak net kapcsolat mellett működnek? Mert letöltöttem az Angry Birds mert most ingyenes. Valamint az csak egy darabig ingyenes, és valamennyi idő múlva ki kell fizetni?
-
szdavid16
csendes tag
El tudnátok linkelni a windows phone alkalmazások fórumot amiről néha beszéltek?
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Amikor kameráztok akkor nektek fókuszál láthatóan? Mert nekem nem. Nem úgy mint a fényképezőnél. Vagy meg kell nyomni valamit videózás közben?
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Nektek szokta azt csinálni a telefon, hogy hívsz valakit de ő kinyom, és ekkor pittyeg kettőt ( a "foglalt" pittyegés) majd automatikusan kihangosítódik a telefon és a rendes hangszórón pittyeg. És hát ez buszon nem épp kellemes.
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Van olyan játék erre a telóra ami belső nézetes lövöldözős vagy bármilyen?
-
szdavid16
csendes tag
Mindenkinek fent van a GDR3 csak nekem nem? Nem vesztitek el így a garanciát?
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Le tudnátok írni a lejátszási lista létrehozását? Ugye meg van a media playerben a lejátszási lista, felteszem a telefont felismeri, de nem lejátszási lista ként szinkronizálja rá, vagy azt írja hogy már a telefonon van a zene. Ezt jól meg tudták bonyolítani ://
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Van erre a telóra olyan játék ami belső nézetes én jó a grafikája? És miért van az hogy nem találom meg az asphalt 7-et pl. az áruházban? Hiába írom be nem találja.
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok, akinek van a telóján szilikontok azoknak mi a véleménye? Nem csúnyítja el a telefont és nem vastagítja meg nagyon, Megéri venni?
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok, mi a neve annak a programnak amivel minden csempét egyszínűre lehet festeni?
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy amikor be kapcsolom a telefont akkor mindig kiírja hogy sd kártya hiba. De a zenék mennek amik azon vannak. Ez miért van. Ha mondjuk egy word dokumentumot felmásolok akkor azt nem jeleníti meg de miért? Van olyan fényképező program ami tud időzítve fényképezni? Köszi előre is!
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Az van hogy amikor bemegyek a kapcsolatokba akkor a skype ismerőseim adatai vannak ott. Csak a legutóbbi menüpont alatt találom meg azokat akiket én írtam be. Ezt hogy lehetne eltüntetni? Valamint ugyan ez volt amikor a facebookot szinkronizáltam a telefonommal. Akkor nagyon sok telefonszám megjelent. Ezeket hogy lehet kikapcsolni?
-
szdavid16
csendes tag
Én T-mobilban vettem a telefonomat, és az ember aki ott volt kérdés nélkül kicserélte a simet.
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Hogyan kell lejátszási listát létrehozni a telefonon?
-
szdavid16
csendes tag
válasz old rocker #13167 üzenetére
Igen, de csak az, hogy csatlakoztassam a géphez. És utána mit kell?
-
szdavid16
csendes tag
Köszi, de így sem megy. Nem értem miért kell így megbonyolítani egy roppant egyszerű dolgot?
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Ha én feltöltök SkyDrive-ra képeket akkor azt bárki csak úgy meg tudja nézni? Vagy csak ha linket adok neki?
-
szdavid16
csendes tag
Köszi!
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok, csak nekem szokott befagyni elég gyakran a Hill Climb Racing? Néha be sem akar lépni, ha pause-ra megyek akkor befagy sokszor. Újratenni nem akarom, mert 2 millám van xd
-
szdavid16
csendes tag
Segítsetek. Nem tudok egy szar teló számot elmenteni, beírom a számot rámegyek a mentésre ott az új-ra utána meg behoz valami szar hotmail meg gmail-t. Meg a mentett számokat se tudom megnézni... Mi a f@sz?????
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest